- 15 Ekim 2020
- 408
- 573
Kendilerini çok akıllı bizi de çok aptal sanıyorlar.ayrıca geçen ay destina rüzgar'dan (fal evi) aylık yorum istemişim daha önceki ay söylediği birkaç şey tuttu diye, asla bilememiş assssla. zaten 3 dk fal atmış 1 dk intro kalan iki dksı da çıkmamış. ayrıca ilk falında sorduğum soruda verdiğim isimdeki harfleri kendisi görmüş gibi ikinci falında böyle birinden haber bekliyorsunuz vs demiş bütün harfleri sayarak. halbuki biliyor benim önceden geldiğimi. tavsiye etmiyorum.
Yani onda baktirmadim ama, hersey güzel olucak dediler durum ortada. Arkadasin adina sevindim.Serkan batu falı kısa vadeli tuttu sanırım kızlararkadaşımın kız arkadaşı geri barışmış dün. Ve serkan batu böyle bişey dememiş
hahahaha ay güldüm ama sinirden güldüm kusura bakma.Serkan batu falı kısa vadeli tuttu sanırım kızlararkadaşımın kız arkadaşı geri barışmış dün. Ve serkan batu böyle bişey dememiş
serkan batu ona seninki sevgilisinden ayrılıcak demişYani onda baktirmadim ama, hersey güzel olucak dediler durum ortada. Arkadasin adina sevindim.
Kusura bakmayin artik kafam karistiserkan batu ona seninki sevgilisinden ayrılıcak demiş
evet geçen hafta ayrıldılar ama geri barışmışlar. serkan bunu bilememiş.
Yazık ya, söyle arkadaşına da bıraksın o zalim kızı, faldan da fayda yok bak görsün bizim halimiziSerkan batu falı kısa vadeli tuttu sanırım kızlararkadaşımın kız arkadaşı geri barışmış dün. Ve serkan batu böyle bişey dememiş
ee yine ne senaryolar yazmış elifsucum :)Elifsucana tekrardan fal attım 7-10 gündür atmıyordum
Elifsucan ben çalışmıyor okuyorken Ekime kadar iş yerinde başka bir kısmetin daha çıkacak demiştiee yine ne senaryolar yazmış elifsucum :)
Bana da hiç olmayacak birşeyi söylemişti. Bunun imkansız olduğunu söyleyince de gerçekler bu, malesef insanı üzer anlıyorum seni tarzında şeyler söylemiştiElifsucan ben çalışmıyor okuyorken Ekime kadar iş yerinde başka bir kısmetin daha çıkacak demiştibilgilerimde de okuduğum yazıyordu bu arada.
Ayıp etmişsin bizi bizden iyi biliyorlar sonuçta belki ben de çalışıyorum ama haberim yokBana da hiç olmayacak birşeyi söylemişti. Bunun imkansız olduğunu söyleyince de gerçekler bu, malesef insanı üzer anlıyorum seni tarzında şeyler söylemişti
Zülal sen de vade otelemisbana da zaman öteleyip duruyor serkan batu. falcı değil de psikolojik danışman gibi birii
Bazen çok kızıyorum kendime böyle yorumlar alıncaAyıp etmişsin bizi bizden iyi biliyorlar sonuçta belki ben de çalışıyorum ama haberim yok
Jeliza Su baktirali iki yil vardir yok boyle bos bir falci, destan yazmis ama ici boooosssss.... fakat fiyat acisindan skyrocket.Fal evinin hepsi dandik ben size deyim oradakilerin neredeyse hepsini denedim jale açıkgöz vardı sıra bulamazsın ama boşşşşş jeliza su diye biri vardı sıra yok tetikte bekledim sonuç boşşşşşş asla o uygulamadan kimseye baktırmayın ben size deyim en iyilerine baktırdım sonuç yok binnazdakilerin bazıları anı tutturuyor hiç yoktansa