Binnaz Abla

Bana da yazarmısınız rica etsem..

ben alabilirmiyim telefonunu lütfen.

kızlar ben de alabilirmiyim Elif'in numarasını ve ücreti ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim.

Binnazda Beliz aytaç’ı deneyen var mı? Gözüme çok çarpıyor????? Deneyen yorum alan memnun kalan ya da kalmayan arkideşlerim hayrınıza yorumlasanız
beliz ek açılım da yapıyor, vadesi ben de ocak onu bekliyorum haricinde detaylı ve özenli yorumluyor, olumlu olumsuz ne görürse o pembe panjur hikayesi dinlemiyorsunuz.

tumaya yeniden gitmiştim dediğin gibi değil demek için. gerçi söylediği zamanlar henüz gelmemişti. o da bu konunun çok sabır gerektirdiğini söylemiş. anlık durumu ve bilinemeyecek şeyleri güzel özenli anlatmış. hayatınıza çok müdahale etmememiz söyleniyor ama sorduğun işle ilgili birkaç önerim var bunları yap lütfen, işin olacak demiş. ben tumayı elfinden daha iyi buldum yine de. kart üzerinden vade vermek ne kadar doğru bilemiyorum ama tumay bana bu işle ilgili ciddi komik zamanlar veriyor. dediği gibi olursa üst üste fal atacağım hediye olarak, kabul ederse tabi..

Daha once bahsetmistim, yabanci bir falcidan fal almistim 1 ay kadar once ve falim simdi geldi. Elif'in dedigi gibi Subat-Mart'a kadar yeni biriyle tanisma gordu (karakter ozellik vs hic bahsetmedi) Elif'ten farkli olarak su anda sordugum kisiden uzak dur dedi. Elif tam tersi bu kisiyle olacak demisti ki zaten Elif herkese falda cikan kisiyle olacak dedigi icin o kisma takilmiyorum. 19 dk lik kayit gondermis ama benim gecmis yasamimdan biraz bahsetmis, reenkarnasyona inanmadigim icin oralari gectim meditasyon gondermis temizlemen gereken karma var diye , falda da temizleme calismasi yapmis, tavsiyelerde bulunmus genel seyler ki benim bildigim seyler hepsi. Ozellikle bu kisiden kacarak uzaklas demis :)) Karakterini sevmedim enerjisi kotu demis ve bir iki karakter ozleligini bilmis. Normalde falda kisiden mesaj karti seciyordu ruh esi veya olumlu olan kisilere yapiyor bunu sanirim, benim icin hic yapmamis, senin icin karmik dersi demis hic ustunde durmamisYurt disinda yasayanlar deneyebilir belki 30-35 dolar civari ve TL'ye cevirince biraz fazla oluyor bizim icin. Cat cat soyluyor, uzgunum ama boyle goruyorum diye diye :)) Ben cok cok memnun kalmadim, yabanci falcilari denemek istiyordum anladigim kadariyla falci her yerde falci pek bir eksisini artisini goremedim ve cok genel geldi. Bizim yerli falcilar galiba daha iyi karsilastirirsak. Fark olarak kendi hazirladigi iki tane meditasyon hediye etmis en azindan onlari yaparim. Uzak durmam konusunda hakli zaten ben de uzak duruyorum ama yeni kisi de gelmeyince mecburen fallarda onu soruyorum veya o cikiyor. Umarim en kisa zamanda soyledigi kisiyle tanisirim. Hepimiz ruh esiyle tanisir ve hayatindaki bu zararli insanlardan, fal baktirmak zorunda kalmaktan kurtulur umarim @Nilufer_4U canim sen merak etmistin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…