Binnaz Abla

ayrıca geçen ay destina rüzgar'dan (fal evi) aylık yorum istemişim daha önceki ay söylediği birkaç şey tuttu diye, asla bilememiş assssla. zaten 3 dk fal atmış 1 dk intro kalan iki dksı da çıkmamış. ayrıca ilk falında sorduğum soruda verdiğim isimdeki harfleri kendisi görmüş gibi ikinci falında böyle birinden haber bekliyorsunuz vs demiş bütün harfleri sayarak. halbuki biliyor benim önceden geldiğimi. tavsiye etmiyorum.

ayrıca geçen ay destina rüzgar'dan (fal evi) aylık yorum istemişim daha önceki ay söylediği birkaç şey tuttu diye, asla bilememiş assssla. zaten 3 dk fal atmış 1 dk intro kalan iki dksı da çıkmamış. ayrıca ilk falında sorduğum soruda verdiğim isimdeki harfleri kendisi görmüş gibi ikinci falında böyle birinden haber bekliyorsunuz vs demiş bütün harfleri sayarak. halbuki biliyor benim önceden geldiğimi. tavsiye etmiyorum.
Kendilerini çok akıllı bizi de çok aptal sanıyorlar.

Fal evinin hepsi dandik ben size deyim oradakilerin neredeyse hepsini denedim jale açıkgöz vardı sıra bulamazsın ama boşşşşş jeliza su diye biri vardı sıra yok tetikte bekledim sonuç boşşşşşş asla o uygulamadan kimseye baktırmayın ben size deyim en iyilerine baktırdım sonuç yok binnazdakilerin bazıları anı tutturuyor hiç yoktansa

Kasim ile birlikte patlayan fallar;

Binnaz : Fatma Karaca
Binnaz : Müge Aydin
BYV: Ramon
Falsepeti: Alev Seckin
Falsepeti: Bugra
Falsepeti: Izmir Katina
Falsepeti: Elena Günce
Falsepeti: Selin Ay
Falsepeti: Beril Yavuz
Falsepeti: Özgür Can
Falsepeti: Samantha Grey
Falsepeti: Asude yildiz
Falsepeti: Alex
Sembol: Zelan
Sembol: Rozalinda

Elifsucan ben çalışmıyor okuyorken Ekime kadar iş yerinde başka bir kısmetin daha çıkacak demişti 😂 bilgilerimde de okuduğum yazıyordu bu arada.
Bana da hiç olmayacak birşeyi söylemişti. Bunun imkansız olduğunu söyleyince de gerçekler bu, malesef insanı üzer anlıyorum seni tarzında şeyler söylemişti 😄

ayça zafere fal atan var mı kızlar..nasıl sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fal evinin hepsi dandik ben size deyim oradakilerin neredeyse hepsini denedim jale açıkgöz vardı sıra bulamazsın ama boşşşşş jeliza su diye biri vardı sıra yok tetikte bekledim sonuç boşşşşşş asla o uygulamadan kimseye baktırmayın ben size deyim en iyilerine baktırdım sonuç yok binnazdakilerin bazıları anı tutturuyor hiç yoktansa
Jeliza Su baktirali iki yil vardir yok boyle bos bir falci, destan yazmis ama ici boooosssss.... fakat fiyat acisindan skyrocket.
Oradan ben de cok baktirdim. Yildiz Kutlay, Ofelya Seyidova, Efruze Soylu, Anjel Kilic, Deva Akgun, Gunes Bahadir,Hanzade Soydan, Peri Mutlu bunlardan cikan hiiicccc yok. Daha da vardi da baktirdiklarim sadece biri sonucu ol,asa da isle ilgili bazi gelismeleri ve bu konuyla ilgili bir kisinin spesifik harflerini bildi.

X