- 26 Mayıs 2018
- 936
- 1.758
- 27
bende üçüncü sıradaydım 40 dakikada geldiZülal hep 10 dk da gönderiyor hatta garip geliyo bana bu kadar sürede ne ara bakti da yolladı diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende üçüncü sıradaydım 40 dakikada geldiZülal hep 10 dk da gönderiyor hatta garip geliyo bana bu kadar sürede ne ara bakti da yolladı diye
Ben de bunu düşünüyorum bazenZülal hep 10 dk da gönderiyor hatta garip geliyo bana bu kadar sürede ne ara bakti da yolladı diye
Off geçmiş olsun Doğa Dan tam bir tuzak gibidir çok çeker sohbeti insanı iyi analiz eder ona göre konuşur ama sonra arkadaş sohbetine döner. Bana gelecekte dediği uzun kısa bişey çıkan olmadı hatta binnazda çok gidip pişman olduğum pahalı 2 kişi vardır biri doğadırPanpalar az önce katina baktırdım Doğa Dan'a telefonda. Hiçbir şey sormadan öyle mi böyle mi dedi, an tespiti doğruydu kesinlikle. Sonra karşı tarafın hayatında biri var kartı var dedi ben de kesinlikle yok dedim. Başka br şey dedi, ben de doğru değil dedim.
Doğa Dan da dedi ki çok fal baktırdıysan kartlar kehanet göstermez ancak bilinçaltını, korkularını gösterir. Senin kartlarını çöplüyorum kendi kartlarımla bakıcam dedi, o zaman geçmişi ve anı eksiksiz bildi. Gelecek için çok kısa bir zaman ve 6 ay dedi. Çıkarsa yazarım. tatmin oldum gayet, daha önce hiçbir falcı çok mu fal baktırdın demedi, ne dediğimi adamakıllı okumadı/dinlemedi. Neyse bir de tavsşye verdi kartların uyarısıymış.
Bir de psiskolojik desteğe ihtiyaç duydukça fala koşuyoruz ama çok baktırmak iyi değil olayın suyu çıkıyor. En azından katina tarot baktırmam çok da kudurursam kahve baktırırım herhalde
Telefonda 15dk konuşmuşuz az geldi yine de telefonun orası kötü
Off geçmiş olsun Doğa Dan tam bir tuzak gibidir çok çeker sohbeti insanı iyi analiz eder ona göre konuşur ama sonra arkadaş sohbetine döner. Bana gelecekte dediği uzun kısa bişey çıkan olmadı hatta binnazda çok gidip pişman olduğum pahalı 2 kişi vardır biri doğadır
Maalesef tam anlamıyla olumlu olarak çıkan aşk hayatında yok. Onun harici ufak tefek Serkan batu çıktı detaylarla ama sonuç ve aşk hayatı değil alakalı farklı şeylet. Ama aşk hayatında gelecek ve sonuç hepsi sıfırdı. Genel anlamda Serkan batu hariçi küçük detay bilende olmadı.Sana çıkan oldu mu kız?
Doga evet sohbeti oyle ve bence oldukca yuksek bakimina gore, ben de cok gittim bende tutturma durumu %50 oldu ama detay veya beni sasirtacak bir sey bilememisti.Off geçmiş olsun Doğa Dan tam bir tuzak gibidir çok çeker sohbeti insanı iyi analiz eder ona göre konuşur ama sonra arkadaş sohbetine döner. Bana gelecekte dediği uzun kısa bişey çıkan olmadı hatta binnazda çok gidip pişman olduğum pahalı 2 kişi vardır biri doğadır
Ben artik eminim, ask konusunda falcilar goremiyorlar o yuzden baktirirken gelecege yonelik baktirmak sacma oluyor ani bilen kisilere anlik karsi tarafin ne dusundugu veya gecmisteki davranislarinin nedenleri hakkinda danisilabilir ama gelecek icin soylediklerine cok takilammak gerekiyor.Maalesef tam anlamıyla olumlu olarak çıkan aşk hayatında yok. Onun harici ufak tefek Serkan batu çıktı detaylarla ama sonuç ve aşk hayatı değil alakalı farklı şeylet. Ama aşk hayatında gelecek ve sonuç hepsi sıfırdı. Genel anlamda Serkan batu hariçi küçük detay bilende olmadı.
Yeşilçingene olumsuz konuştu ve olumsuz dedikleri çıktı. Doğa dan için ayrı parantez açma sebebim tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır hesabı çok tatlı konuşur hipnoz eder arkadaştır ama falı kötüydü bende ve çok umutlandırdı kadersel kadersel diye diye :)
Kesinlikle çok haklısın. Peki anı ve karşıdakinin düşüncelerini sence en iyi kimler biliyor? Geysu dışındaBen artik eminim, ask konusunda falcilar goremiyorlar o yuzden baktirirken gelecege yonelik baktirmak sacma oluyor ani bilen kisilere anlik karsi tarafin ne dusundugu veya gecmisteki davranislarinin nedenleri hakkinda danisilabilir ama gelecek icin soylediklerine cok takilammak gerekiyor.
orda bile celiski var bendeBen artik eminim, ask konusunda falcilar goremiyorlar o yuzden baktirirken gelecege yonelik baktirmak sacma oluyor ani bilen kisilere anlik karsi tarafin ne dusundugu veya gecmisteki davranislarinin nedenleri hakkinda danisilabilir ama gelecek icin soylediklerine cok takilammak gerekiyor.
Yesil Cingene sanki o konuda iyiydi bende, sordugum kisinin karakterini ve bakis acisini iyi yorumlamisti. Elfin genel olarak biliyor ama yanildigi da olmustu. Zumra fena degildir, az cok anlik durumlarda biliyor genel enerjiyi. Telefonda bakan Yeliz vardi o da kisilik analizinde iyidi bende. Telefonda bakan Elif zaten gecmis ve anlik durumlarda cok cok iyiydi. Doga Dan'a da belirli bir kisiyi sordugunda o anki hislerini ve bakis acisini dogru yorumluyor, az cok pararleldi soyledikleri. Medyum Fatima Fatima gibiyken yani 1-2 sene once anlikta cok iyiydi bende, karsimdaki kisiyi birebir anlatmisti ama son fali hayal kirikligi oldu, bence eskisi gibi bakamiyor. Ares Levi'nin soyledigi seylerin daha sonra oyle oldugunu ogrendigim durumlar olmustu ama cok bariz gormesi gereken bir seyin tersini de soyledigi olmustu o yuzden bir daha baktirmadim ona.Kesinlikle çok haklısın. Peki anı ve karşıdakinin düşüncelerini sence en iyi kimler biliyor? Geysu dışında
Yesilcingeneye baktiramadim.Yesil Cingene sanki o konuda iyiydi bende, sordugum kisinin karakterini ve bakis acisini iyi yorumlamisti. Elfin genel olarak biliyor ama yanildigi da olmustu. Zumra fena degildir, az cok anlik durumlarda biliyor genel enerjiyi. Telefonda bakan Yeliz vardi o da kisilik analizinde iyidi bende. Telefonda bakan Elif zaten gecmis ve anlik durumlarda cok cok iyiydi. Doga Dan'a da belirli bir kisiyi sordugunda o anki hislerini ve bakis acisini dogru yorumluyor, az cok pararleldi soyledikleri. Medyum Fatima Fatima gibiyken yani 1-2 sene once anlikta cok iyiydi bende, karsimdaki kisiyi birebir anlatmisti ama son fali hayal kirikligi oldu, bence eskisi gibi bakamiyor. Ares Levi'nin soyledigi seylerin daha sonra oyle oldugunu ogrendigim durumlar olmustu ama cok bariz gormesi gereken bir seyin tersini de soyledigi olmustu o yuzden bir daha baktirmadim ona.
Iclerinde anda en iyi diyebilecegim telefonda bakan Elif'ti benim acimdan o yuzden gelecegin de soyledigi gibi olacagini dusunmustum ama maalesef olacak gibi durmuyor hatta tam tersi ilerliyor su anda.
Zumra Binnaz'a gectiginden beri iyi degil, baska sitedeyken bilmisti bende ama sonraki 3 fali hic cikmadi., biraz pozitif olmus o da ki daha once olumsuzdu daha cok.Yesilcingeneye baktiramadim.
Elfin, Elif, Fatima sordugum konu ile ilgili ümistizlerdi, ama haklisin uyumluydu.
Zümra farkli konustu, yani positif.
Beliz Aytaç ya da Zişan IŞIĞI denemelisin bence Gülçine göre çok daha doyurucu yorumları.Gülçin beyaza dünden beri 3 kere fal attım iptal edip duruyor daha önce bunla karşılasan var mı bir de fal için öneride bulunabilecek var mı
Çıktımı merak ettim Aralıktayız artık malum:)Serkan, Volkan, zümra, Elfin Kasım sonu görüşme olacak dediler. Çıkarsa hepsi çıkar. Ya da hepsi patlar. Yazarım
Çok çok teşekkür ederim detaylı cevabın içinYesil Cingene sanki o konuda iyiydi bende, sordugum kisinin karakterini ve bakis acisini iyi yorumlamisti. Elfin genel olarak biliyor ama yanildigi da olmustu. Zumra fena degildir, az cok anlik durumlarda biliyor genel enerjiyi. Telefonda bakan Yeliz vardi o da kisilik analizinde iyidi bende. Telefonda bakan Elif zaten gecmis ve anlik durumlarda cok cok iyiydi. Doga Dan'a da belirli bir kisiyi sordugunda o anki hislerini ve bakis acisini dogru yorumluyor, az cok pararleldi soyledikleri. Medyum Fatima Fatima gibiyken yani 1-2 sene once anlikta cok iyiydi bende, karsimdaki kisiyi birebir anlatmisti ama son fali hayal kirikligi oldu, bence eskisi gibi bakamiyor. Ares Levi'nin soyledigi seylerin daha sonra oyle oldugunu ogrendigim durumlar olmustu ama cok bariz gormesi gereken bir seyin tersini de soyledigi olmustu o yuzden bir daha baktirmadim ona.
Iclerinde anda en iyi diyebilecegim telefonda bakan Elif'ti benim acimdan o yuzden gelecegin de soyledigi gibi olacagini dusunmustum ama maalesef olacak gibi durmuyor hatta tam tersi ilerliyor su anda.
açıkçası çok iyiydi birkez baktırabildim sonra bir daha hiç online olmadı enteresan bir şekilde akibeti konusunda bilgisi olan varsa yazsın lütfen..Fal sepeti özlem yılmazı deneyenler nasıldı falı
Bana verdiği vade Aralık'tı hep bakalım bekliyorum merakla bu ay bişey oldu oldu olmadı Serkan bende patlıcak gibi muhtemelen..Kızlar yok mu serkan batu bana cıktı diyen yakın zamanda
kasım ayı geçti nedir durumunuz merak ettim doğrusu ..Benim durumum şu an onun dediği gibi ilerliyor süreç olarak. Ama tam çıktı diyebilmem için kasım ayının geçmesi lazım