- 16 Şubat 2015
- 1.715
- 5.265
Ben son yaşadığım hayal kırıklığından sonra gerçekten bayağı soğudum, şimdilik uzağım. Eskisi gibi paralar harcamak asla olmayacak bendeAllah aşkına kuruş kaptrmayalım artık şunlara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben son yaşadığım hayal kırıklığından sonra gerçekten bayağı soğudum, şimdilik uzağım. Eskisi gibi paralar harcamak asla olmayacak bendeAllah aşkına kuruş kaptrmayalım artık şunlara.
Kızlar bi gelişme oldu, elifsucan, nesibe tekbaser , elfin demet, serkan tek yanılmış.
Bu kadar kişi patladı da bilen oldu mu acaba ? Güvenilen 1.2 kişi var yazdıklarınız arasında çünkü. onlara şaşırdımVe bu gelişme ile tümay cennet, zümra lal, zülal şen, serkan batu,rezzan ve fatıma da tamamen patlamış oldu.
Başak Yolcu yeni ve 3000 kredi :) Asla güvenip baktıran yoktur sanmıyorummKızlar şimdiye kadar baktırdıklarımdan bir Aslıhan bozok ve Başak Yolcudan memnun kaldım. Aslında Aslının dediği aşk durumuyla ilgili dün haber almalıydım ama hala gelmedi. Başaktan memnun kalma nedenim tam tarih veremem çünkü tercihler tarihi ileri geri atıyor ama aralık veririm demeseydi. Bana isimleri söylemesi ve yaşadığım yeri tarif etmesi etkiledi. Gelecekle ilgili de söylediklerini bekliyorum ama zaten bazı şeyleri olumsuz söyledi. Sadece düşük krediye bakmıyor çünkü su falı bakıyor ve bizim falımız yaklaşık 30 dk sürdü. Umarım dedikleri de çıkar. Başka deneyen varsa yorum alabilir miyim?
bende baktırdım Başak'a. İlk yorum istediğimde kredim azdı. bu yüzden sohbeti başlatmadan sorunuza cevap vereceğim boşuna fal kesilmesin kredinizi yine değerlendirin dedi sonra tekrar gittiğimde su falı baktı ve bana da dediği isimler ve yaşanılan olaylar doğruydu süre bittiğinde kredi almanıza gerek yok falı kredisiz bitirelim dedi bana dediği iki şey gerçekleşti bu yüzden tekrar baktıracağım diğer dedikleri içinde zaman aralığı verdi. gördüğü görüntülerle fal bakıyor ve ilk bes dakika daha düşük bir enerjiyle başlıyor sonra kendini kaptırıyor şuan memnun kaldımKızlar şimdiye kadar baktırdıklarımdan bir Aslıhan bozok ve Başak Yolcudan memnun kaldım. Aslında Aslının dediği aşk durumuyla ilgili dün haber almalıydım ama hala gelmedi. Başaktan memnun kalma nedenim tam tarih veremem çünkü tercihler tarihi ileri geri atıyor ama aralık veririm demeseydi. Bana isimleri söylemesi ve yaşadığım yeri tarif etmesi etkiledi. Gelecekle ilgili de söylediklerini bekliyorum ama zaten bazı şeyleri olumsuz söyledi. Sadece düşük krediye bakmıyor çünkü su falı bakıyor ve bizim falımız yaklaşık 30 dk sürdü. Umarım dedikleri de çıkar. Başka deneyen varsa yorum alabilir miyim?
Kızlar şimdiye kadar baktırdıklarımdan bir Aslıhan bozok ve Başak Yolcudan memnun kaldım. Aslında Aslının dediği aşk durumuyla ilgili dün haber almalıydım ama hala gelmedi. Başaktan memnun kalma nedenim tam tarih veremem çünkü tercihler tarihi ileri geri atıyor ama aralık veririm demeseydi. Bana isimleri söylemesi ve yaşadığım yeri tarif etmesi etkiledi. Gelecekle ilgili de söylediklerini bekliyorum ama zaten bazı şeyleri olumsuz söyledi. Sadece düşük krediye bakmıyor çünkü su falı bakıyor ve bizim falımız yaklaşık 30 dk sürdü. Umarım dedikleri de çıkar. Başka deneyen varsa yorum alabilir miyim?
1 saat içinde alınmış iki üyelik ve ikisi de aynı kişiyi övüyor.bende baktırdım Başak'a. İlk yorum istediğimde kredim azdı. bu yüzden sohbeti başlatmadan sorunuza cevap vereceğim boşuna fal kesilmesin kredinizi yine değerlendirin dedi sonra tekrar gittiğimde su falı baktı ve bana da dediği isimler ve yaşanılan olaylar doğruydu süre bittiğinde kredi almanıza gerek yok falı kredisiz bitirelim dedi bana dediği iki şey gerçekleşti bu yüzden tekrar baktıracağım diğer dedikleri içinde zaman aralığı verdi. gördüğü görüntülerle fal bakıyor ve ilk bes dakika daha düşük bir enerjiyle başlıyor sonra kendini kaptırıyor şuan memnun kaldım
İlkokul cocugu boyle gelip bu kadar bariz reklam yapmaz insanları anlamak cok zor.1 saat içinde alınmış iki üyelik ve ikisi de aynı kişiyi övüyor.
Aaaa hiç de alışık olmadığımız durumlar
Mune reklam gibi duruyor.
Şimdi beni alıntılayım ama ben deneyimlerimi paylaşıyorduuuum diyecekler bakİlkokul cocugu boyle gelip bu kadar bariz reklam yapmaz insanları anlamak cok zor.
Öncelikle kendi adıma şunu çok net belirtmeliyim ki çoktandır takip ettiğim ama yorum yapmadığım bir yer ben kimseyi övmedim sadece düşüncemi söyledim bu konuyla ilgili yorum gelince yazmak için aldım üyelik dışardan bakılınca böyle düşünülmesi normal zaten burası bir plartform ve kimse kimseye bir konuda baskı yapamaz ben diğer hesaba düşüncemi söyledim ama baktırın demedim bu yüzden kimseyi etkilemek istemem
Yaaa cherryBaşakcığım falın da zeka seviyen kadarsa maalesef tam binnaz ablaya uygun bir falcısın
Yazdı bile Yeni falcılar 3000 oldugunda zaten kara listeme ekliyorum, asla baktırmıyorum.Şimdi beni alıntılayım ama ben deneyimlerimi paylaşıyorduuuum diyecekler bak
Bu kadar kişi patladı da bilen oldu mu acaba ? Güvenilen 1.2 kişi var yazdıklarınız arasında çünkü. onlara şaşırdım
Ay maalesef ya!!
300 TL verecek misiniz gerçekten?son kez binnazda elfin demet i deneyip fal faslını artık kapaticam elfin katinada çok iyi diyolar merak ediyorum acikcasi
Vermeyin bence..bende bilememiş hiç. Yine de verecekseniz Trendyol dan falan alın daha ucuz.300 TL verecek misiniz gerçekten?