- 29 Ağustos 2013
- 4.009
- 6.827
Ben de sinirden yanlış yazmışım Fatima’ya donmus yazdıklarım Neyse ulastım hemen yardımcı oldular, haklısınız Fatima hanım otomatik yazıcı kullanmış yanlışlıklar bu yuzden olmus demişler sesli gondersin dilerseniz demişler ben de dedim acelesi yok duzgun bakacaksa sesli gondersin ama tarzı da cok farklı eski Fatima spesifik bakardı su an benim oyle cok kısmetli olma durumum yok bazı sorunlar var zaten onları sordum her sey cok iyi cok guzel olacak demis dedim boyle bakacaksa hic bakmasın iade alayım. İptal ettiler simdi sesli atıcam bakalımonda neler yapacakKizlar falim geldi bence bu Medyum Fatima degil ben size soyleyeyim. Daha yazali ne kadar oldu 1 saat bile olmadan upuzun bir fal gondermis, daha onceki yorum tarziyla alakasi olmadigi gibi ne dedigi belli degil yazdiklari resmen sanal bilgisayar yazar ya ondan beter. Siri falima baksa daha iyi turkceyle yazar.
bir cumle yazmis sonunda cok alakasiz bir kelime var atiyorum “cok guzel olacak iyi sepet gunes gel” gibi anlamsız cumlelet var. Cumlelerin sonunda veya basinda oraya uymayan kelimeler var falda. Zaten 1 saatte neye odaklanip ne yorum yazabilir yorum gelince once ona sasirdim zaten. Isimle alakali bir sey sordum her sey cok guzel olacak, cok kismetlisin disisleri icisleri demis sonra evlilik goruyorum demis resmen soka girdim bu yorum karsisinda sinirden guluyorum. Ne soruma odaklanmis, bir sey sormustum olur mu diye bana diyor ki bu kisi şu burctanmis oyleyse %90 boyle yapar diyor. Sonra kesi. Öyle. Yapar çünkü onun burcu bu yazmış.
Hemen whatsapp hatlarina yazdim bence bu Fatima degil diye, inceleyecegiz kendisi cok agir hastalik gecirdi demisler yani gecmis olsun ama boyle datk olabilmesi icin beyin ameliyatı gecirmis olması gerekir, kadın anlasılır ve mantıklı yazardı soruya ozel ve spesifik bakardı eskiden.
.