- 21 Ağustos 2020
- 1.103
- 2.132
Arkadaşın ne güzel seviyor ya. Valla helal olsun.Çıkan fal haberiii kızlaaarrkoştum sabaha karşı uyumadan size haber vermeye
Bahsettiğim erkek bir arkadaşım vardı ya Onun ex hakkında 1 hafta içinde ayrılık haberlerini alabilirsin demişti Serkan Batu ve bugün 5. Günmüş ve benim kankiciğimm yakın arkadaşından ayrıldıklarını öğrenmiiişşşşay bi bana çıkmıyo serkan batunun vadeler. Ay kuzuma dua edin lütfen çookk seviyo ama lanet kızdan bir geri dönüş alamadı aylardır
:) yakın bi vade mı, 2-3 ay gibi. ?Fal işini bırakmıştım ama son kez Elfine baktırayım dedim çünkü çok övülen biri. Direkt seçtiğin kartlarla göre yorum yapıyor. Kendi açılımı yapmıyor Zişan, Şevdar yada Gilda gibi. Bir yorumlar yaptı karşı tarafla ilgili doğru olup olmadığını bilmiyorum. Vade verdi ama o vadelere zaten çoktan inanmıyorum . Bu arada en olumsuz kartı seçtim ( mezar ) . Olumsuz kart ama sende durgunluğu ifade ediyor yavaş gelişecek dediNeyse denemiş oldum . Sonuç olarak olumlu bir yorum yaptı . Durumum da olumlu gibi şimdilik
4 ay gibi , çok yavaş gelişecek dedi. Ben gelecek için değil anlık karşı tarafın düşüncelerini merak ediyordum . Elfin genelde olumlu mu konuşuyor ? Karşı tarafın analizlerini doğru mu yapıyor:) yakın bi vade mı, 2-3 ay gibi. ?
Umarım dilediğin gibi olur her şey.
Destina bana o kadar olumlu konuştu kiNesibe destina olumsuz içimi karartti
Diğerleri olumlu
bende doğruydu karşı taraf. o an bende bilmiyordum ama karşı taraf elfinin dediklerini yaptı ve söylediği şekilde ilerlemişti. anlıkta kaçırdığı illa bir şey oluyor ama genel anlamda tutturuyor. ayrıca olumsuz da demişti elfin bana.4 ay gibi , çok yavaş gelişecek dedi. Ben gelecek için değil anlık karşı tarafın düşüncelerini merak ediyordum . Elfin genelde olumlu mu konuşuyor ? Karşı tarafın analizlerini doğru mu yapıyor
memnun kaldınız mı? anlığı nasıldı?gildaya attm cnm
Gerçekten öyle olmuş1. grupta 2 oyuncu da Ronaldo kıvamında. 2. grupta ise tüm oyuncular parlıyor
2 tarafta da kadro güçlü maçı hak eden kazansın
Gilda’yı merak ediyorum. Sen begendin mi?gildaya attm cnm
Nesibeye ben geçen sene bakrmıştım çıkmamıştı. beğenmemiştim zaten falını, aceleye getirmişti ve falda elle tutulur hiçbir şey yoktu.Gerçekten öyle olmuşelfin bana hiç çıkmamıştı,zümra full çıkmıştı(ilk iki fal ama sonrası çıkmadı),serkan batu bir dediği tarihiyle çıkmıştı gerisi patladı,destina full çıktı (1 kez baktırdım ama kendisine belki zümra gibi sonradan bozar bilemem),nesibe çıkmamıştı.
Evet 25 yaş altına bakmıyorGilda gerçekten 25 yaş altına bakmıyor mu? Ben kendisine baktirmadim iyi mı bilemiyorum. Param da kalmadı zaten şu an. Ofisten bi arkadaşım elfin veya gıldaya baktırmak istiyor ama 25 ten küçük.
Ne saçma, baktırmak isteyen yeni hesap açar ve yaşını büyük gosterir ayrıcaEvet 25 yaş altına bakmıyor
Ama kendini kandırmış olur kiNe saçma, baktırmak isteyen yeni hesap açar ve yaşını büyük gosterir ayrıca
Onlinede gerçekten bakabilen sayısı 0 ya. Psikoloji bilenler yaşam tecrübesi olanlar iyi biliyo.Ama kendini kandırmış olur kigerçek bakılan fallarda doğum tarihi çok önemli