- 23 Ağustos 2012
- 49.354
- 228.471
Ama kendini kandırmış olur ki gerçek bakılan fallarda doğum tarihi çok önemli
Yani binnaz da sadece kartlara bakıyorlar doğum tarihini zaten kullanmıyorlar sadece burç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama kendini kandırmış olur ki gerçek bakılan fallarda doğum tarihi çok önemli
Pek tutmamış bence denk gelmisPanpalar Gilda Koçu dinledim
Daha önce yeni tanışıp beğendiğim biri için baktırmıştım, o da beğeniyor arayacak bekle demiş durumla hiçbir alakası olmadı adamın hoşlantımdan haberi bile yoktu bence
Şimdi aramız limon olan flörtüm için 3 ay önce baktırmıştım. 2 ay içinde buluşcaksınız demiş, öyle oldu geçen ay buluştuk. O adım atacak dedi öyle olmadı alakasız şekilde bir araya geldik. Durum analizleri çok çok çok doğruydu.
Bilemedim açıkçası sizler ne diyorsunuz?
Bu arada burcunu da bilmiş iki yorumcu da.Çok önemli bir şey oldu ve bunu sormadan söyleyen Zişan Işık, biraz ucundan söyleyen ise Tümay Cennet oldu.
Olumsuzlar arasına çingene de girdi.Kızlar... nesibe ve destina venuse karsi × serkan, elfin, tumay, zümra, zülal, Geysu, elifsu, fatıma
Ne düşünüyorsunuz nesibe mı tutturur diğerleri mi
Zişan ışığa ne atmıştın? Bir de iş mi aşk mı bildiği şeyÇok önemli bir şey oldu ve bunu sormadan söyleyen Zişan Işık, biraz ucundan söyleyen ise Tümay Cennet oldu.
Ayşine atacaktın senOlumsuzlar arasına çingene de girdi.
Şu an olumsuz taraf ağır basıyor ;(
Doğru mu ki analizleri sonuca odaklanma hemenOlumsuzlar arasına çingene de girdi.
Almadı canım beni. Doluyum ben dedi. Ama sana bakmış. O yüzden ben de tekrar yazmadım.Ayşine atacaktın sen
Attın mu
Bilemiyorum ki. Genel şeyler söylemiş. Nokta atışı bi şey vardı diyemem.Doğru mu ki analizleri sonuca odaklanma hemen
Katina falı atmıştım. Aşk ile ilgili bildi.Zişan ışığa ne atmıştın? Bir de iş mi aşk mı bildiği şey
Çingene bana çok olumsuz konuştu . Söylediği gibi olmadı. Tam tersi oldu. O yüzden takmayın derimOlumsuzlar arasına çingene de girdi.
Çok sevindim senin adına Faldan genel olarak memnun kalmış mıydın peki?Katina falı atmıştım. Aşk ile ilgili bildi.
Burda çok kişi vardı çingenenin olumsuz deyip tam tersi oldu diyen. O yüzden olumsuza hiç yoğunlaşma derim ben. Nokta atışı da yok diyosun üstelikBilemiyorum ki. Genel şeyler söylemiş. Nokta atışı bi şey vardı diyemem.
Çok memnun kaldım, tavsiye ederim.Çok sevindim senin adına Faldan genel olarak memnun kalmış mıydın peki?
Tam da elfinle sayfayı kapatmışken nasıl da şeytan dürttü şimdi anlatamamÇok memnun kaldım, tavsiye ederim.
Zişan mı ???? Ben onun falını silecektim nerdeyse mayıs ayında bana bi fal göndermiş allahım pembe bulutlar pembe panjurlar çok şaşırdım şuan ama sonuç olarak iyi birşey olmasına adınıza çokkk sevindimÇok önemli bir şey oldu ve bunu sormadan söyleyen Zişan Işık, biraz ucundan söyleyen ise Tümay Cennet oldu.
yok cnm hic begenmedm olmadi banaGilda’yı merak ediyorum. Sen begendin mi?