Binnaz Abla

Kızlar ramon hakkında ne düşünüyorsunuz. Senin çocuğun var. Karşındakinin yok demiş. Bunu ne fal sepetindekiler ne de binnazdaki ler bildi. 1 ay önce baktırmıştım. Bir şey daha söylemiş. Zamanı var çıkarsa yazarım

ilk başta olumsuz demişti o dönem gerçekten de olumsuzdu sonra yorumu olumluya döndü ve benim olayım da olumlu oldu. sonucu hep çıktı zaman olarak tutturamasa da.

Bu ikcıların mezun gördüler mi tavsiye vermesi her platformda olabiliyormuş gerçekten, rezillik cidden

Kızlar... nesibe ve destina venuse karsi × serkan, elfin, tumay, zümra, zülal, Geysu, elifsu, fatıma
Ne düşünüyorsunuz nesibe mı tutturur diğerleri mi

Kızlar... nesibe ve destina venuse karsi × serkan, elfin, tumay, zümra, zülal, Geysu, elifsu, fatıma

1. grupta 2 oyuncu da Ronaldo kıvamında. 2. grupta ise tüm oyuncular parlıyor

2 tarafta da kadro güçlü maçı hak eden kazansın

Bi insan telegramda 24 sat niye çevrimiçi olur ya. Telegram kullanan var mıydı
Telegramda arka planda açık bile kalsa çevrimiçi gözükür ve bilgisayarlarda da var :)
Sağ taraf çok çok ağır kazanır Hatta bana göre zaten sırf Serkan, Fatima ve Elfin yeter o tarafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…