- 15 Ekim 2020
- 408
- 573
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni duydum bu ismibinnazda kalan kredimle nejan kartal'a tarot attım sırf atmış olmak için. deneyen var mı?
valla benim de 300 kredim kalmıştı git gel yapıyordum sürekli, en iyi bu geldi gözüme attım umudum yok ama hem tarot sevmem hem de yeni biriYeni duydum bu ismi
Fal geldiğinde değerlendirme yaparsınvalla benim de 300 kredim kalmıştı git gel yapıyordum sürekli, en iyi bu geldi gözüme attım umudum yok ama hem tarot sevmem hem de yeni biri
ilk başta olumsuz demişti o dönem gerçekten de olumsuzdu sonra yorumu olumluya döndü ve benim olayım da olumlu oldu. sonucu hep çıktı zaman olarak tutturamasa da.kızlar bir şey sorucam, elfin aklınızdaki kişi ile olumlu konuşunca olumlu gelişmeler yaşadınız mı? benim önceki tecrübemde aklımdaki kişiden nefret edeceğimi söylemişti olmuştu ama olumluyu bilemedim
bana tutturamadı genel olarak. sonucu bile baktırdıktan 7-8 ay sonra gerçekleşti ama aynı dediğini yaşadım. ben hisleri olduğunu ve onunla anlaşabildiğimi düşünüyorum, sanal da ne kadar olabilirse :)Zaman olarak tutturuyor mu elfin
bana çok saçma bir yorum yapmıştıKızlar ramon hakkında ne düşünüyorsunuz. Senin çocuğun var. Karşındakinin yok demiş. Bunu ne fal sepetindekiler ne de binnazdaki ler bildi. 1 ay önce baktırmıştım. Bir şey daha söylemiş. Zamanı var çıkarsa yazarım
Bu ikcıların mezun gördüler mi tavsiye vermesi her platformda olabiliyormuş gerçekten, rezillik ciddenFalım geldi, kadın insan kaynakları uzmanıymış eskiden, bana fal bakmak yerine cvni güncelle, şirketleri araştır vs demiş agahhahaha ya komedi gerçekten tarot bilmiyorlarsa bakmasınlar ne rezillik 17 dakika atlata atlata dinledim
Serkan, elfiin ve zümra derim. Nesibe zamanı tutturamadı.gidişat aynı. Serkan batu, elfin gibiKızlar... nesibe ve destina venuse karsi × serkan, elfin, tumay, zümra, zülal, Geysu, elifsu, fatıma
Ne düşünüyorsunuz nesibe mı tutturur diğerleri mi
Hangi taraf olumlu hangi taraf olumsuz konuştu?Kızlar... nesibe ve destina venuse karsi × serkan, elfin, tumay, zümra, zülal, Geysu, elifsu, fatıma
Kızlar... nesibe ve destina venuse karsi × serkan, elfin, tumay, zümra, zülal, Geysu, elifsu, fatıma
Nesibe destina olumsuz içimi kararttiHangi taraf olumlu hangi taraf olumsuz konuştu?
Telegramda arka planda açık bile kalsa çevrimiçi gözükür ve bilgisayarlarda da var :)Bi insan telegramda 24 sat niye çevrimiçi olur ya. Telegram kullanan var mıydı
Sağ taraf çok çok ağır kazanır Hatta bana göre zaten sırf Serkan, Fatima ve Elfin yeter o tarafaKızlar... nesibe ve destina venuse karsi × serkan, elfin, tumay, zümra, zülal, Geysu, elifsu, fatıma
gildaya attm cnmElfine attın mı.attıysan Nasıldı.