- 27 Temmuz 2020
- 448
- 708
Bana olumsuz demişti olumlu oldu.Var mı başka çingenenin olumsuz konuşup olumlu oldugu
Bende de henüz sonuç yok ama söylediği mühim bir şey oldu, hem de sormadan. Umarım hepimiz pembe panjurlu evlerimizde bu günlerimize güleriz...Zişan mı ????Ben onun falını silecektim nerdeyse mayıs ayında bana bi fal göndermiş allahım pembe bulutlar pembe panjurlar çok şaşırdım şuan ama sonuç olarak iyi birşey olmasına adınıza çokkk sevindim
Bana ayrılık görmüştü.ama henüz taşlar pek yerine oturmadı açıkcası.dediği periyotta barışma vs olmadı.eğer netleşen bir şeyler olursa yazarım.Kızlar merkür kedisinin gelecek için dediklerini yaşayan var mı? Olumlu dediyse olumlu ya da olumsuz dediyse olumsuz sonuçlanan ?
merkur kedisi tarotta iyi bence fal sepetin sepeti ya da binnazda tarot bakilicaguna merkur kedisiii denenebilirBana ayrılık görmüştü.ama henüz taşlar pek yerine oturmadı açıkcası.dediği periyotta barışma vs olmadı.eğer netleşen bir şeyler olursa yazarım.
kızlar elfin demet e baktirdim çok begendim anlik tespitler geçmiş analizleri harika gelecek icin bilemiyoruz cok yakin vadeler vermedi su ana kadar hiç bu kadar guzel katina yorumlayan gormedim fal swpetindekilerin elfini dinledikten sonra katina bildiklerini düşünmüyorum.. o kadar cok fal baktirdim ki sayisi yok elfin demet katinada denenebilir astoroloji ile doğum haritası yorumlatmak isteyen varsa nurcin biran
Siz baktırdınız mı çıktı mı? Bende baktırdım da olumsuzdu çıkanları merak ediyorum.merkur kedisi tarotta iyi bence fal sepetin sepeti ya da binnazda tarot bakilicaguna merkur kedisiii denenebilir
baktirdim bilmişti olumsuz bisey söylemedi bana ama gelecekte olabilecek ya da olmasını istediğim şeyleri hiç ayrıntı vermememe rağmen bildi bana verdiği vadeler uzun hatta dedi yıllar alabilir tilsim kartı geliyor habire tilsim kartı sadece ay belirtilmişSiz baktırdınız mı çıktı mı? Bende baktırdım da olumsuzdu çıkanları merak ediyorum.
Ben zulale 20 gün önce fal attım sorduğum ise 2 ay dedi. 2 gün önce yine attım yine 2 ay dedi. Inşallah bana da tutar.ben zulal sene 3. kez baktirdim. hepsindede tutarli konustu. ilkicikmisti fali. olmasi cok imkansiz gibi duran bi mevzu . sayet cikarsa yazcam buraya :))
ben ona aylar önce baktırmıştım ne eski döndü ne yeni aşk geldi ne de parayla alakalı gelişmeler yaşandıKızlar merkür kedisinin gelecek için dediklerini yaşayan var mı? Olumlu dediyse olumlu ya da olumsuz dediyse olumsuz sonuçlanan ?
zulal nerde hangi sitede ne fali baktirdiniz ani ve gecmusi bildi miBen zulale 20 gün önce fal attım sorduğum ise 2 ay dedi. 2 gün önce yine attım yine 2 ay dedi. Inşallah bana da tutar.
patladimi merkur kedisin faliben ona aylar önce baktırmıştım ne eski döndü ne yeni aşk geldi ne de parayla alakalı gelişmeler yaşandı
Falsepetizulal nerde hangi sitede ne fali baktirdiniz ani ve gecmusi bildi mi
evet hem de her şeyiyle.. hatta bi ay arayla iki kez gittim hiçbir dediği olmadı ki olsun diye adaklar adamıştım.. bi daha gitmedim ben depatladimi merkur kedisin fali
ben kahve atiyorum. falsepetinde. gecmisteki eski, hic ortada yokken 7 ay snra mesaj atti ki cok genel bi soru sormustum gecmistekini sormamistim. ama yani onun dedigi gibi benimle ugrasan yok sadece 1-2 mesajlasma oldu okadarzulal nerde hangi sitede ne fali baktirdiniz ani ve gecmusi bildi mi