- 15 Ekim 2020
- 408
- 573
vardır muhtemelen, enerji alanınız açıksa oradan sızmaya sizi rahatsız etmeye çalışmışlardırKarşıdakinin enerjisiyle alakalı mıdır bilmiyorum. Ben de falı dinlerken bir huzursuzluğa kapılmadım, ses biraz bozuktu o gerdi sadece benikadın da tarot kartlarıyla yorumladı gerçi tarot atmıştım. Kendisinin varlıkları var mıdır bilemiyorum, denk mi geldi yoksa.
Tırstırdı bu benivardır muhtemelen, enerji alanınız açıksa oradan sızmaya sizi rahatsız etmeye çalışmışlardır
Amaaan bir şey olmazTırstırdı bu beni
Selamlar öncelikle -bilinçli- olarak ruhani varlıklar ile fal bakan kişilerin varlıkları fal bakan kişinin yönlendirmesi olmadan başka kişilere yönelmez. Çünkü o kişiye bağlı oldukları veya diğer diliyle ait oldukları için ne derse o. Örneğin fal esnasında '' an '' dediğimiz olay hakkında bu kadar bilgili olmalarının sebebi sorulan soru ( x kızının oğlu v.s ) üzerine alınan bilgi diye biliyorum. Bu mesela fal bakan kişinin varlıklarına yönlendirmesidir. Musallat denilen şeylerin %90 ı psikolojik problemler :) Emin olun size ne musallat olundu ne de psikolojik bir sorununuz(bunu demek benim haddime bile değil lütfen yanlış anlamayın) var. Sizin durumunuz -bence- sadece fal olayları ile içli dışlı olduğunuz süreçte duyduğunuz şeylerden dolayı bilinçaltı durumu. Belki 1 hafta belki 3 gün önce -acaba fala varlıklar ile mi bakıyor x kişisi- diye düşündüğünüz olayın zihninizin serbest kaldığı anda ki rüyası :) Rüyada böyle şeyler gerçekten yok mudur? Tabi ki var. Mesela rüyaya yatmak(istihare) aslında normal yani günah olmayan bir durumken bunu varlıklar yardımıyla yapıp uykuda görü alma vardır. Bu esnada karşı tarafın rüyasına girme, onu konuşturup rüyaya yatan kişiye iletme v.b gibi. Fakat bunlar çok uzun uğraş sağlık ve irade isteyen şeyler. İnsanların zamanında böyle şeylere binlerce lira döktüğünü gördüm. Kimileri sadece dolandırıldı. Bunlar ne kadar inanılır ne kadar doğrudur kimse emin olamaz fakat ben sadece mesajınızı okuyunca bildiklerimi detaylıca anlatmak istedim.Ya kızlar hiç yaşayanınız var mı yoksa bana mı denk geldi biliyorum. Dün fatimadan yorumum gelmişti belki 15 yıldır ilk kez cinlerle alakalı kabus görüp sabah 5:30da uyandım. Etkiledi beni, daha önce herhangi birine fal baktırdığı gece böyle şeyler yaşayan oldu mu?
Çok teşekkür ederim. Yok bana musallat oldu mu acaba gibi bir düşüncem olmadı zaten :) yani onun varlıkları bana mı geldi falan diye düşünmedim, sadece acaba fal baktırmak mı bunu hissettiriyor diye düşündüm. Baktırmak üstümde ağırlık yapmış olabilir. Bir de dediğiniz gibi bir kaç gün önce forumda da konuşulmuştu sanırım varlıklarla bakanlar falan belki o bilinçaltımı etkilemiş olabilir. Yoksa dediğim gibi fatima da kart yorumlamış bana anormal bir durum yoktu ortada. O kadar Zeynep’e baktırdım daha önce, kadın resmen iletişimde gibi konuşuyor onlarla o zaman bile aklıma gelmemişti acaba bana gelirler mi diye :)Selamlar öncelikle bilinçli olarak ruhani varlıklar ile fal bakan kişilerin varlıkları fal bakan kişinin yönlendirmesi olmadan başka kişilere yönelmez. Fal esnasında '' an '' dediğimiz olay hakkında bu kadar bilgili olmalarının sebebi sorulan soru ( x kızının oğlu v.s ) üzerine alınan bilgi diye biliyorum. Bu mesela fal bakan kişinin varlıklarına yönlendirmesidir. Musallat denilen şeylerin %90 ı psikolojik problemler :) Emin olun size ne musallat olundu ne de psikolojik bir sorununuz(bunu demek benim haddime bile değil lütfen yanlış anlamayın) var. Sizin durumunuz -bence- sadece fal olayları ile içli dışlı olduğunuz süreçte duyduğunuz şeylerden dolayı bilinçaltı durumu. Belki 1 hafta belki 3 gün önce -acaba fala varlıklar ile mi bakıyor x kişisi- diye düşündüğünüz olayın zihninizin serbest kaldığı anda ki rüyası :) Ah rüyada böyle şeyler gerçekten yok mudur? Tabi ki var. Mesela rüyaya yatmak(istihare) aslında normal yani günah olmayan bir durumken bunu varlıklar yardımıyla yapıp uykuda görü alma vardır. Bu esnada karşı tarafın rüyasına girme, onu konuşturup rüyaya yatan kişiye iletme v.b gibi. Fakat bunlar çok uzun uğraş sağlık ve irade isteyen şeyler. İnsanların zamanında böyle şeylere binlerce lira döktüğünü gördüm. Kimileri sadece dolandırıldı. Bunlar ne kadar inanılır ne kadar doğrudur kimse emin olamaz fakat ben sadece mesajınızı okuyunca detaylıca anlatmak istedim.Çünkü böyle şeyleri kafaya takmak insanı çok rahatsız eder :) Yine de içinizin rahatlaması için yukarda bir arkadaşın dediği gibi felak nas suresi ve ayet-el kürsi okuyabilirsiniz. Okuduktan sonra ellerinizi yüzünüze sürmeyi unutmayın. Inanclı biriyseniz bunlar Müslümanlık dininde -özellikle- böyle durumlara karşı indirilmiş en en en etkili duadır.
SüperÇok teşekkür ederim. Yok bana musallat oldu mu acaba gibi bir düşüncem olmadı zaten :) yani onun varlıkları bana mı geldi falan diye düşünmedim, sadece acaba fal baktırmak mı bunu hissettiriyor diye düşündüm. Baktırmak üstümde ağırlık yapmış olabilir. Bir de dediğiniz gibi bir kaç gün önce forumda da konuşulmuştu sanırım varlıklarla bakanlar falan belki o bilinçaltımı etkilemiş olabilir. Yoksa dediğim gibi fatima da kart yorumlamış bana anormal bir durum yoktu ortada. O kadar Zeynep’e baktırdım daha önce, kadın resmen iletişimde gibi konuşuyor onlarla o zaman bile aklıma gelmemişti acaba bana gelirler mi diye :)
Bana oldu canım. Bi keresinde tek kulağım elle kapatılmış diğerine de ismim fısıldanıyordu. 4 5 ay oldu.Çok teşekkür ederim. Yok bana musallat oldu mu acaba gibi bir düşüncem olmadı zaten :) yani onun varlıkları bana mı geldi falan diye düşünmedim, sadece acaba fal baktırmak mı bunu hissettiriyor diye düşündüm. Baktırmak üstümde ağırlık yapmış olabilir. Bir de dediğiniz gibi bir kaç gün önce forumda da konuşulmuştu sanırım varlıklarla bakanlar falan belki o bilinçaltımı etkilemiş olabilir. Yoksa dediğim gibi fatima da kart yorumlamış bana anormal bir durum yoktu ortada. O kadar Zeynep’e baktırdım daha önce, kadın resmen iletişimde gibi konuşuyor onlarla o zaman bile aklıma gelmemişti acaba bana gelirler mi diye :)
Bana olumlu konuşmuştu dedikleri de çıkmadıKızlar telwe serüven e baktiran oldu mu ben yorum aldım ondan ama an geçmiş hiçbir şey yoktu pek memnun kalmadım
kahve görünmüyor canımYesilcingene tarot mu kahve mi sizce hangisinde daha iyi
birkaç gün bakım yapamıcam yazmışYesilcingene tarot mu kahve mi sizce hangisinde daha iyi
5 bin lira mi?Canlarım Yargıç çıkmadı diyen çok olmuş bana çıkmadı
Uyarmak istediğim konu bambaşka aslında, burdan bir üye mesaj atmış Yargıç'a 5000tl kaptırdım diye. İnstagramdan fal bakıyormuş ve enerji çalışması (anladınız siz) yapıyormuş. Bir şişe su göndermiş al bunu buralara dök diye ama tutmamışBu konudaki günahı sevabı irdelemek bana düşmez, ben sadece işim maddi boyutu için sizleri uyarmak istedim.
5 bin lira mi?
Haram olsun, insanlarin hem paralarini hem hayallerini caliyorlar.
Hangi sitede bakiyor bu yargic?
Ben tarot attım ama sonra kararsız kaldım iptal edip kahve mi atsam diye de kaldırmışbirkaç gün bakım yapamıcam yazmış
Yesilcingene tarot mu kahve mi sizce hangisinde daha iyi
Kahve biraz daha genel konuşmasını sağlarken tarotta sorduğunuz soruya odaklanıyor genelde.Ben tarot attım ama sonra kararsız kaldım iptal edip kahve mi atsam diye de kaldırmış
Enerji uzmanıyım diyorduCanlarım Yargıç çıkmadı diyen çok olmuş bana çıkmadı
Uyarmak istediğim konu bambaşka aslında, burdan bir üye mesaj atmış Yargıç'a 5000tl kaptırdım diye. İnstagramdan fal bakıyormuş ve enerji çalışması (anladınız siz) yapıyormuş. Bir şişe su göndermiş al bunu buralara dök diye ama tutmamışBu konudaki günahı sevabı irdelemek bana düşmez, ben sadece işim maddi boyutu için sizleri uyarmak istedim.
Giiti para yeşil çingene icin kredi almıştım oda reddetti ortada kaldımYesilcingene tarot mu kahve mi sizce hangisinde daha iyi