- 7 Temmuz 2020
- 194
- 438
- 30
Kızlar elfin istediğim şeyin olacağını söyledi hem de kısa vadede. Ne düşünüyorsunuz:)
Aylarca hatta yıllarca fal sitelerinde pinekleyince 2 3 ay ne ki diyor insanKisa vade dediğim 2 aydan fazla benim sorduğum iş.
Kısa olarak düşündüm ben
Anda fena değil ama geçmişle ilgili yanıldığı konular var.
Aaaa inanmıyorum Zümra Bergüzar mıymış? Ben çok beğenirdim bergüzarı, bayağı önceden baktırmıştım, çok tutarlıydı yorumlarıZumra daha once baska sitedeyken, Berguzar adiyla bakarken cikiyordu ama Binnaz'a gecince tutmamaya basladi, tarzi da biraz degisti daha cok senaryo yazdi yani uzun uzun olacaklari film gibi anlatti son fallarinda ama daha once oyle bakmiyordu.
Sen bilmiyor muydun? Çok konuşuldu burada bir ara. Evet Berguzar’ken 3 defa baktırdım 3 falı cok yakın tarihlerde baktırmıştım ve ozellikle ilk falı birebir çıkmıştı ve şaşırtmıştı beni anlık bildiği şeylerle.Aaaa inanmıyorum Zümra Bergüzar mıymış? Ben çok beğenirdim bergüzarı, bayağı önceden baktırmıştım, çok tutarlıydı yorumları
Ya o coook cok cok kötü, kadina yazdim zaten, dalga mi geciyorsun diye.bir yolun var'da yasemin de hem aşk hem iş topyekun patlamış arkadaşlar
harbi dalga geçmişti ama bende harf tip vs bildiği için bi "acaba" olmuştum da ııh çıkmamışYa o coook cok cok kötü, kadina yazdim zaten, dalga mi geciyorsun diye.
Bana da ocak şubat dediRezzan ablaya fal baktırdım durumu bildii . Vade olarakta ocak şubat dedii
Rezzan ablaya fal baktırdım durumu bildii . Vade olarakta ocak şubat dedii
Bana da ocak şubat dedi
Ne baktırdınız ? Ben kahve düşündüm ama hangisinde iyi?
Biraz benim ex in kişilik analizini yaptı gayet doğruydu.birkaç sıkıntıyı söyledi ilişkide yaşadığımız.fazlaca tekrara düştü ama onu söyliyeyim.bir de tekrar deneme şansımızın olacağını söyledi ocak sonu şubat başı gibi.Ben de kahve baktırdım . Size başka neler dedii
Ya kızlar hiç yaşayanınız var mı yoksa bana mı denk geldi biliyorum. Dün fatimadan yorumum gelmişti belki 15 yıldır ilk kez cinlerle alakalı kabus görüp sabah 5:30da uyandım. Etkiledi beni, daha önce herhangi birine fal baktırdığı gece böyle şeyler yaşayan oldu mu?
ben twitterdan birine baktırdığım zaman yaşamıştım ama onun enerjisi leş ötesi leşti ve dediği her şey de yanlıştı. bi insanın cinleribu kadar hayırsız olur yanii. duş alıp dua etmiştim saatlerce ancak öyle rahatlamıştımYa kızlar hiç yaşayanınız var mı yoksa bana mı denk geldi biliyorum. Dün fatimadan yorumum gelmişti belki 15 yıldır ilk kez cinlerle alakalı kabus görüp sabah 5:30da uyandım. Etkiledi beni, daha önce herhangi birine fal baktırdığı gece böyle şeyler yaşayan oldu mu?
Ne bileyim aşırı net de hatırlamıyorum falı onlar hakkında konuşuyorduk bizi görüyorlar falan gibi konuşmalar yapıyorduk. Bahsediyorduk yani varlıklarından. İlk kez yaşıyorum bunu öyle her gün de fal baktırmıyorum da ama bu son 1 ayda 3-4 kere baktırmışımdır tabi. Yok zaten bu senenin son falıydı fatima bi daha uzun süre baktırmam hayattaFatima enerjisi temiz bir insa bence şaşırdım
ne gördün tam olarak panpa?? Bu gece ibadet et bir süre de faldan uzak dur derim. Bolca felak nas oku
Karşıdakinin enerjisiyle alakalı mıdır bilmiyorum. Ben de falı dinlerken bir huzursuzluğa kapılmadım, ses biraz bozuktu o gerdi sadece beniben twitterdan birine baktırdığım zaman yaşamıştım ama onun enerjisi leş ötesi leşti ve dediği her şey de yanlıştı. bi insanın cinleribu kadar hayırsız olur yanii. duş alıp dua etmiştim saatlerce ancak öyle rahatlamıştım