- 10 Eylül 2020
- 468
- 452
- 26
Daha önce baktırmış mıydınızGiiti para yeşil çingene icin kredi almıştım oda reddetti ortada kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce baktırmış mıydınızGiiti para yeşil çingene icin kredi almıştım oda reddetti ortada kaldım
Mucizehisse gitme de, bana da aynisini yapti.Giiti para yeşil çingene icin kredi almıştım oda reddetti ortada kaldım
Benim arkadaşım kader abla diye birine gitti yeşil reddedince memnun kaldım dedi ama benim şahsi tecrübem değilGiiti para yeşil çingene icin kredi almıştım oda reddetti ortada kaldım
Yesil Cingene de iyice abartti bu iade etme durumunu. Keske kredi alinmadan ulasilsa kendisine uymayana bastan soyleseGiiti para yeşil çingene icin kredi almıştım oda reddetti ortada kaldım
bence şundan yapıyor olabilirler. o sitede zaten en çok önerilen 2-3 falcıdan birisi. çoğu kişi...79 lara baktırmak için değil ona baktırmak için alıyor. reddedilince de mecburen onlara gidiyor. bence o sitenin böyle bir sistemi var. hiç sevmem o siteyi.Yesil Cingene de iyice abartti bu iade etme durumunu. Keske kredi alinmadan ulasilsa kendisine uymayana bastan soylese
Olabilir tabi ama bence siteden degil Yesil Cingene'den kaynaklidir, ona karisacaklarini sanmiyorum cunku site ne etliye ne sutluye karismiyor site. Falcimiza karisamayiz diyorlar, hicbir zaman sorunu cozmeye calistiklarini gormedim ve ben de hic sevmem. Ayrica orada zaten falci yok, her isteyen uye olup hemen bakmaya baslayabiliyormus nasil guvenilebilir ki boyle bir siteye ben hic guvenmiyorum sahsen.bence şundan yapıyor olabilirler. o sitede zaten en çok önerilen 2-3 falcıdan birisi. çoğu kişi...79 lara baktırmak için değil ona baktırmak için alıyor. reddedilince de mecburen onlara gidiyor. bence o sitenin böyle bir sistemi var. hiç sevmem o siteyi.
Gerçekten çoluk çocuk kaynıyor site. Hiç iade vs istemedim gerçi o siteden ama müdahale etmiyorlar mı hiçbir sorunaOlabilir tabi ama bence siteden degil Yesil Cingene'den kaynaklidir, ona karisacaklarini sanmiyorum cunku site ne etliye ne sutluye karismiyor site. Falcimiza karisamayiz diyorlar, hicbir zaman sorunu cozmeye calistiklarini gormedim ve ben de hic sevmem. Ayrica orada zaten falci yok, her isteyen uye olup hemen bakmaya baslayabiliyormus nasil guvenilebilir ki boyle bir siteye ben hic guvenmiyorum sahsen.
Bende ikisi arasında kalmıştım baktım mucizehiss daha pahalı serüven e attım ondan önce sardunya ya gönderdim falı o da bakmadi bir daha hayattta telwe den kredi almam doğru düzgün insan yok ordaMucizehisse gitme de, bana da aynisini yapti.
Ben iade istedim 2-3 saat içinde yüklediler parayı elifsucan danGerçekten çoluk çocuk kaynıyor site. Hiç iade vs istemedim gerçi o siteden ama müdahale etmiyorlar mı hiçbir soruna
Keşke ben de isteseymişim memnun kalmadıklarımdan.5 10 lira diye umursamamıştım site yol geçen hanı olduğu içinBen iade istedim 2-3 saat içinde yüklediler parayı elifsucan dan
2-3 defa musteri hizmetlerine ulastim her defasinda aldigim tek cevap biz bilmeyiz, biz karisamayiz olmustu. Bir kere mesela falciya ulasmam gerekti cunku cok bariz celismisti bir falci bir onceki faliyla ve ben oyle bir yorum yapmadim sana dedi falci inatlasti ben de ulasip eski falin id.sini falciya gonderir misiniz bana bunlari soylemedigini iddia ediyor dedim, biz karismayiz dediler mesela. Tekrar kredi yukleyip soru sorabilirdim ama falci kesin cevaplamazdi bosu bosuna almamistim ama sinir de olmustum, bir de ustune inatlasmasina.Gerçekten çoluk çocuk kaynıyor site. Hiç iade vs istemedim gerçi o siteden ama müdahale etmiyorlar mı hiçbir soruna
Bu arada Yesil Cingene kotu niyetli biri degil bence , uymuyorsa bosu bosuna kredilerini harcamamalari icin yapiyor olabilir ama bu kadar da uymaz mi enerjiler, yani neredeyse %80 'i iade ediyor ve son zamanlarda daha cok yapmaya basladi.bence şundan yapıyor olabilirler. o sitede zaten en çok önerilen 2-3 falcıdan birisi. çoğu kişi...79 lara baktırmak için değil ona baktırmak için alıyor. reddedilince de mecburen onlara gidiyor. bence o sitenin böyle bir sistemi var. hiç sevmem o siteyi.
falcının niyetini bilemem ama sitenin yönetiminin iyi olmadığı kesin. daha fazla kişiyi kullanabilmek adına çingeneyle böyle bi anlaşmaya varmış olabilirler. bilemiyorum sadece bir yorum benimki...Bu arada Yesil Cingene kotu niyetli biri degil bence , uymuyorsa bosu bosuna kredilerini harcamamalari icin yapiyor olabilir ama bu kadar da uymaz mi enerjiler, yani neredeyse %80 'i iade ediyor ve son zamanlarda daha cok yapmaya basladi.
Keşke isteseymisiniz benim 35 liralık tiKeşke ben de isteseymişim memnun kalmadıklarımdan.5 10 lira diye umursamamıştım site yol geçen hanı olduğu için
Bence kesinlikle haklısın site başka yorumculara yönlendiriyorfalcının niyetini bilemem ama sitenin yönetiminin iyi olmadığı kesin. daha fazla kişiyi kullanabilmek adına çingeneyle böyle bi anlaşmaya varmış olabilirler. bilemiyorum sadece bir yorum benimki...
Ben baktırdım hatta özel falı kitap falı mı ne baktı. Olumsuz baktı tutmadı şükür. Tellwede daha önce yazmıştım sanırım birkerebir’in falı baya baya tuttu. Ama uzakta yazıyor şu anda buralara bakıyorsa döner belkiKızlar telwe serüven e baktiran oldu mu ben yorum aldım ondan ama an geçmiş hiçbir şey yoktu pek memnun kalmadım
Bana göre enerji uyumsuzluğu diye bişey yok anlayan bir falcı herkese bakabilir ha olumsuz bir fal ise ki çingene olumsuzu söylemekten çekinmiyor neden iaede o zamanBu arada Yesil Cingene kotu niyetli biri degil bence , uymuyorsa bosu bosuna kredilerini harcamamalari icin yapiyor olabilir ama bu kadar da uymaz mi enerjiler, yani neredeyse %80 'i iade ediyor ve son zamanlarda daha cok yapmaya basladi.
Bana hiç iade etmedi ama şartlı gönderdi. Bu bile bir taktik bence. İyice meraklanıyorsun ne gördü acaba diye. Şartlı fal alıp da iade edenimiz yok sonuçta. Kesinlikle tellwe kötü bir site. Selizay vardı bide.onun da yorumu fena değildi. O da uzakta yazıyor ama denk gelirse kalan kredileriniz için birkerebirle ikisine gidebilirsiniz bence. Kalan kredi olmasa tellwe’de kimseyi tavsiye etmem. Site bi kere berbat yaniBana göre enerji uyumsuzluğu diye bişey yok anlayan bir falcı herkese bakabilir ha olumsuz bir fal ise ki çingene olumsuzu söylemekten çekinmiyor neden iaede o zaman