Binnaz Abla

Ya kızlar şu rezzan ablaya kahve falı atayım dedim fal alemde 2 fincan bir tabak resmi diyor ya ben fincanımı 2 resimde çekemiyorum ki ayrıntılı ancak 4 pozda çekebiliyorum siz nasıl gönderiyorsunuz yoksa başka fal çeşidimi atayım ne önerirsiniz rezzan abla için?

Zumra daha once baska sitedeyken, Berguzar adiyla bakarken cikiyordu ama Binnaz'a gecince tutmamaya basladi, tarzi da biraz degisti daha cok senaryo yazdi yani uzun uzun olacaklari film gibi anlatti son fallarinda ama daha once oyle bakmiyordu.
Aaaa inanmıyorum Zümra Bergüzar mıymış? Ben çok beğenirdim bergüzarı, bayağı önceden baktırmıştım, çok tutarlıydı yorumları

Aaaa inanmıyorum Zümra Bergüzar mıymış? Ben çok beğenirdim bergüzarı, bayağı önceden baktırmıştım, çok tutarlıydı yorumları
Sen bilmiyor muydun? Çok konuşuldu burada bir ara. Evet Berguzar’ken 3 defa baktırdım 3 falı cok yakın tarihlerde baktırmıştım ve ozellikle ilk falı birebir çıkmıştı ve şaşırtmıştı beni anlık bildiği şeylerle.

Ben de kahve baktırdım . Size başka neler dedii
Biraz benim ex in kişilik analizini yaptı gayet doğruydu.birkaç sıkıntıyı söyledi ilişkide yaşadığımız.fazlaca tekrara düştü ama onu söyliyeyim.bir de tekrar deneme şansımızın olacağını söyledi ocak sonu şubat başı gibi.

Ya kızlar hiç yaşayanınız var mı yoksa bana mı denk geldi biliyorum. Dün fatimadan yorumum gelmişti belki 15 yıldır ilk kez cinlerle alakalı kabus görüp sabah 5:30da uyandım. Etkiledi beni, daha önce herhangi birine fal baktırdığı gece böyle şeyler yaşayan oldu mu?

Fatima enerjisi temiz bir insa bence şaşırdım :KK57:

ne gördün tam olarak panpa?? Bu gece ibadet et bir süre de faldan uzak dur derim. Bolca felak nas oku

Ya kızlar hiç yaşayanınız var mı yoksa bana mı denk geldi biliyorum. Dün fatimadan yorumum gelmişti belki 15 yıldır ilk kez cinlerle alakalı kabus görüp sabah 5:30da uyandım. Etkiledi beni, daha önce herhangi birine fal baktırdığı gece böyle şeyler yaşayan oldu mu?
ben twitterdan birine baktırdığım zaman yaşamıştım ama onun enerjisi leş ötesi leşti ve dediği her şey de yanlıştı. bi insanın cinleribu kadar hayırsız olur yanii. duş alıp dua etmiştim saatlerce ancak öyle rahatlamıştım

Fatima enerjisi temiz bir insa bence şaşırdım :KK57:

ne gördün tam olarak panpa?? Bu gece ibadet et bir süre de faldan uzak dur derim. Bolca felak nas oku
Ne bileyim aşırı net de hatırlamıyorum falı onlar hakkında konuşuyorduk bizi görüyorlar falan gibi konuşmalar yapıyorduk. Bahsediyorduk yani varlıklarından. İlk kez yaşıyorum bunu öyle her gün de fal baktırmıyorum da ama bu son 1 ayda 3-4 kere baktırmışımdır tabi. Yok zaten bu senenin son falıydı fatima bi daha uzun süre baktırmam hayatta 😂

ben twitterdan birine baktırdığım zaman yaşamıştım ama onun enerjisi leş ötesi leşti ve dediği her şey de yanlıştı. bi insanın cinleribu kadar hayırsız olur yanii. duş alıp dua etmiştim saatlerce ancak öyle rahatlamıştım
Karşıdakinin enerjisiyle alakalı mıdır bilmiyorum. Ben de falı dinlerken bir huzursuzluğa kapılmadım, ses biraz bozuktu o gerdi sadece beni 😂 kadın da tarot kartlarıyla yorumladı gerçi tarot atmıştım. Kendisinin varlıkları var mıdır bilemiyorum, denk mi geldi yoksa.

X