Binnaz Abla

duygu auraya kahve attım. tatlış bi yorum yapmış tutturduğu bir iki şey var ama onlarda çok genel geçer şeyler. erkek arkadaşımın tayiniyle ilgili 1.5 2 saat arası dedi ama imkansızın imkansızıdır bu :) normalde ikimizde istanbuldayız o şuan ankarada sonrası da zaten allaha emanet :) yazın da yüzük takıcakmışız çıkmayacağına eminim ama olur da çıkarsa mutlaka yazarım :) daha önce beril yavuzla didar evrene katına göndermiştim onlara da baktım. beril pembe :) didarın bildiği sağlam şeyler olmuş ama bir iyi laf ederken iki kötü laf demiş falı kötülemek için uğraşmış sanki yine de falı iyiymiş keşke ona kahve atsaymışım :)

sen kahve baktır cnm kahvesi güzel diyorlar

Falım geldi, BERBAT!!! Beni bile doğru düzgün anlatamamış ve çok kısa. Burç bazlı yorum yapmış, gelecek iki-üç cümle. herkese ama herkese uyacak cümleleri yazmış fala. benimle ilgili spesifik bildiği hiçbir şey yok. Ayrıca dediği şeylerin olması mümkün değil. Çok da heveslenmiştim. Sizce iade alabilir miyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…