Binnaz Abla

Bana ex dönecek demedii Ama benim sorduğum başka biri vardı ve o kişiyle dediği zamanda görüşmeler karşılaşmalar oldu . İşte şimdi de dediği yeni kişiyle tanıştımm
Hayırlısı , inşallah benim exte dönmez ya bazen zaman geçtikçe ben hayatımı rayına oturttum , dönüpte hayatımı karıştırmasın diye düşünüyorum ama dönerse de inşallah elifsucan yeni kişiiyi güzel anlattı inşallah dediği zamanda öyle biriyle karsılaşır onunla hayatıma devam ederim :)

Yeni kişiyle ilgili 2-3 yaş büyük olması dışında hiçbir detay vermedi bana . Ama sorduğum kişiyle ilgili dediği şeyler olursa yeni kişiye şans vermemiş oluyorum Biraz karışık görücez bakalımm

kızlar tayin gibi iş meselelerini bilen falcı oldu mu sizde? erkek arkadaşımın tayin durumu var bi yorum almak istiyorum ne kadar çıkmıyor olsa da belki tutana denk gelirim :)

kızlar, binnaz'da katinada peri yıldız'ı deneyen oldu mu hiç?
Ben yolladım beni reddetti onu takip ediyorum beni bazen şüphelendiriyor,
Sadece sesli açıyor fiyatını 3000 tl yapıyor
Sesli telefon açıyor 2000 yapıyor
Sadece telefon olunca 1500 yapıyor
Bende sesli telefon olan bi anında atmıştım beni reddetti bir dahada gitmedim. Olumsuzu söylüyor diye gitmek istemiştim enerji uyumsuzlugu dedi. Bir şey kaybettim mi bilmiyorum :))

Ay bana da öyle demişti yazın attığımda :)

aaa çok ilginç..hayır puanı da 100, seveni de çok anlamadım ve merak ettim ama fırsatçı biri demek ki

aaa çok ilginç..hayır puanı da 100, seveni de çok anlamadım ve merak ettim ama fırsatçı biri demek ki
Bilmiyorum valla canım ama burada iyi yorumlar okudum aynen olumsuz konuşan iki kişiye olumsuz sonuçlanmıştı ama bilmiyorum beni reddetti bir de sen dene istersen

Bilmiyorum valla canım ama burada iyi yorumlar okudum aynen olumsuz konuşan iki kişiye olumsuz sonuçlanmıştı ama bilmiyorum beni reddetti bir de sen dene istersen
ahahaha deneyeyim bari, beni çekti çünkü ama bu ara olmaz.. aşk hayatım hareketlenince artık karantina sebebi ile biraz zor ama allahtan ümit kesilmez

Kızlar ben de fatimaya baktırdım, ses kaydı çok kötü gerçekten ama kulaklıkla son ses 2 kez dinledim sonunda anladım assdff bende çok değişik detaylar bildi söylemediğim halde şu an biriyle konuştugunu falan bildi gerçekten spesifik detaylar bildi. Ama pembeye bağladı, başında da senin kartların bulundugun ruh halinden dolayı çok kötü ben yeni açılım yapıyorum dedi. Kadın halime acıyıp fal olumlu çıksın diye mi kendi tekrar açılım yaptı anlamadım çıkacağını hiç ama hiç sanmıyorum artık bizim iş yaş ama bişi olursa yazarım. Anda iyiydi dediğim gibi

Evet tutuyormuş bir yakınım öğrenmişti ama kaç yıllık tutarlar bilmiyorum. Yarın bir arayıp soracağım. Zeynep kamilde doğanlar Türkiye’nin 69 ilindeki nüfustan daha fazla diye bir rivayet vardı Anneme kızıyorum nasıl bilmezsin diye, beni doğururken eş karnına yapışmış o acıdan aklına bile gelmemiş kadının. Öğleden sonra 3-5 arası kesin diyor ama dakikalara göre bile değişiyor yükselen.

Fatima pembeci olmaya karar vermiş sanırım, pembe fallara daha cok ragbet var sanıyorum ondan, insanlar olumlu duymak istiyorlar olumsuz cikan falciya bir daha gitmiyorlar herhalde falcilarin cogu sonunda pembeci oluyor bi sekilde

cinli olduklarını ve maks 3 aylık süreci bilebildiklerini düşünüyorum ama cin var, cin var...
Evet cin cesitleri varmis, musluman hristiyam yani inancli cinler de varmis inancsizlari da aralarinda yalan soyleyen de varmis. Gecen bir yerde okumustum inancli olanlari temizlik seviyormus, inancli olmayanlarin cogu da daginiklik ve pis ortam seviyormus, bazi falcilarin evi cok daginik ve pis olur bilmiyorum hic bir falci evine gittiginiz oldu mu boyle? Bir de inancli olmayan cinler gelecegi cok emin bir sekilde soyluyormus, bazi falcilarin egolu ben her seyi bilirim tavri belki de bu yuzden...yani insan alemi nasilsa onlarda da iyisi kotusu var, inanclisi yalancisi durustu var herhalde. Neyse cok detaylı konustum haklarinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…