- 29 Ağustos 2013
- 4.009
- 6.827
Bana da iade etti. Bence sorudan gidiyor benim durum karisik geldi ve sorudan yuruyemedi ve iade etti gibi geldi bana.As
aaa demek ki gerçekten uyana bakıyor.. iyice merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da iade etti. Bence sorudan gidiyor benim durum karisik geldi ve sorudan yuruyemedi ve iade etti gibi geldi bana.As
aaa demek ki gerçekten uyana bakıyor.. iyice merak ettim
Bende hiç ayrıntı vermedim ayrıldık dedim belkide sallıcak bşy mi bulamadı bilemedim valla aman etmezse etmesin zaten fiyatını habire değiştiriyor o yüzden içime sinmedi sonra.Bana da iade etti. Bence sorudan gidiyor benim durum karisik geldi ve sorudan yuruyemedi ve iade etti gibi geldi bana.
Aynen ben de sonra iyi ki bakmamis demistim, surekli iade alan falci guven vermiyor bana hissi olan bakar his yoksa senaryo yazmaya uygun olani secip yorumlar die dusunuyorum.Bende hiç ayrıntı vermedim ayrıldık dedim belkide sallıcak bşy mi bulamadı bilemedim valla aman etmezse etmesin zaten fiyatını habire değiştiriyor o yüzden içime sinmedi sonra.
Bunların yanında şey durumu da varmış:doğal olarak aileden gelen cinliler ve belli başlı dualar ile kendine cin bağlayanlar. İkinci grubun cinleri kin tutup hem falcı hem de baktıranla dalga geçermiş..Evet cin cesitleri varmis, musluman hristiyam yani inancli cinler de varmis inancsizlari da aralarinda yalan soyleyen de varmis. Gecen bir yerde okumustum inancli olanlari temizlik seviyormus, inancli olmayanlarin cogu da daginiklik ve pis ortam seviyormus, bazi falcilarin evi cok daginik ve pis olur bilmiyorum hic bir falci evine gittiginiz oldu mu boyle? Bir de inancli olmayan cinler gelecegi cok emin bir sekilde soyluyormus, bazi falcilarin egolu ben her seyi bilirim tavri belki de bu yuzden...yani insan alemi nasilsa onlarda da iyisi kotusu var, inanclisi yalancisi durustu var herhalde. Neyse cok detaylı konustum haklarinda
Şu an baktırmamaya ikna oldum, param cebimde kalacak elfinden devamBana da iade etti. Bence sorudan gidiyor benim durum karisik geldi ve sorudan yuruyemedi ve iade etti gibi geldi bana.
Kızlar telde sadece bizim ismimizi alıp başka hiçbir bilgi almadan yorum yapanlar hakkında ne dusunuyosunuz
Aylar önce ilk postumda yazmıştım sanırım Benim annem fal işlerini bırakmadan önce sadece isim ile bakardı. Detay istemiyordu çünkü sonrasında yapacağım yorumda kafa karıştırıyor diyordu. Özellikle mahkeme, miras işleri için gelenlere çok söylermiş. İsim doğum tarihi ve anne adı alırdı :) Ruhani durumlara gelince evet farklı cinler olduğuna inanılıyor bu konuda. Misal bildiğim kadarıyla bazı durumlarda sonucu o denilen şekile bağlamak için uğraş verilirmiş gibi gibi. Çok karışık ya gerçekten Bunun bir tık ilerisi zaten büyü olaylarıEvet cin cesitleri varmis, musluman hristiyam yani inancli cinler de varmis inancsizlari da aralarinda yalan soyleyen de varmis. Gecen bir yerde okumustum inancli olanlari temizlik seviyormus, inancli olmayanlarin cogu da daginiklik ve pis ortam seviyormus, bazi falcilarin evi cok daginik ve pis olur bilmiyorum hic bir falci evine gittiginiz oldu mu boyle? Bir de inancli olmayan cinler gelecegi cok emin bir sekilde soyluyormus, bazi falcilarin egolu ben her seyi bilirim tavri belki de bu yuzden...yani insan alemi nasilsa onlarda da iyisi kotusu var, inanclisi yalancisi durustu var herhalde. Neyse cok detaylı konustum haklarinda
Ruhani olanları gelecegi cok soylemiyorlarmıs anlık veya gecmisi soyluyor sadece sanırım. Bizde nasıl gelecekten haber vermek gunah belki onlarda da bu durum soz konusudur. Zaten gelecekten haber verenleri ya bilerek yalan soyluyormus ya da alabildikleri veya duydukları kadarını soyleyip kalan kısmı uyduruyorlar Yalnız insanlar 3 harflilet der gecer iyice analiz yaptım su an biraz rahatsız hissettim kendimi acıkcasıAylar önce ilk postumda yazmıştım sanırım Benim annem fal işlerini bırakmadan önce sadece isim ile bakardı. Detay istemiyordu çünkü sonrasında yapacağım yorumda kafa karıştırıyor diyordu. Özellikle mahkeme, miras işleri için gelenlere çok söylermiş. İsim doğum tarihi ve anne adı alırdı :) Ruhani durumlara gelince evet farklı cinler olduğuna inanılıyor bu konuda. Misal bildiğim kadarıyla bazı durumlarda sonucu o denilen şekile bağlamak için uğraş verilirmiş gibi gibi. Çok karışık ya gerçekten Bunun bir tık ilerisi zaten büyü olayları
Keşke anneniz bana fal baksaAylar önce ilk postumda yazmıştım sanırım Benim annem fal işlerini bırakmadan önce sadece isim ile bakardı. Detay istemiyordu çünkü sonrasında yapacağım yorumda kafa karıştırıyor diyordu. Özellikle mahkeme, miras işleri için gelenlere çok söylermiş. İsim doğum tarihi ve anne adı alırdı :) Ruhani durumlara gelince evet farklı cinler olduğuna inanılıyor bu konuda. Misal bildiğim kadarıyla bazı durumlarda sonucu o denilen şekile bağlamak için uğraş verilirmiş gibi gibi. Çok karışık ya gerçekten Bunun bir tık ilerisi zaten büyü olayları
Tövbe est....Bunların yanında şey durumu da varmış:doğal olarak aileden gelen cinliler ve belli başlı dualar ile kendine cin bağlayanlar. İkinci grubun cinleri kin tutup hem falcı hem de baktıranla dalga geçermiş..
Allahıımm :) isteklerimizin evrildiği yere bak :)Keşke cinlerde de internet olsa bi kadın cin kadınlar külübüne üye olsa da binnaz topiğine yazsa
Yani bildiğim kadarıyla anlık olarak çok doğru bilgi ediniyor insan. gelecek konusunda şunu söyleyebilirim annem attığınız bir mesaj bile geleceği değiştiriyor der dediğim dışına çıkmayın derdi o kadar garip sorular duydu ki gizli gizli bu kulağım yani hayret edersinizRuhani olanları gelecegi cok soylemiyorlarmıs anlık veya gecmisi soyluyor sadece sanırım. Bizde nasıl gelecekten haber vermek gunah belki onlarda da bu durum soz konusudur. Zaten gelecekten haber verenleri ya bilerek yalan soyluyormus ya da alabildikleri veya duydukları kadarını soyleyip kalan kısmı uyduruyorlar Yalnız insanlar 3 harflilet der gecer iyice analiz yaptım su an biraz rahatsız hissettim kendimi acıkcası
Keşkeeee Hepinize baksa. Bana veya yakın çevreye hiçç bakmadı. Benim annem birkaç yıl önce bıraktı fal bakmayı v.b. O yüzden rahatca yazıp anlatabiliyorum reklam gibi anlaşılmıyor Ne falcı önerir ne kendi bakar yani. Hatta ben baktırınca fal baktırmıyorsun terapi alıyorsun diyor daha öncede yazmıştım bu söylediğiniKeşke anneniz bana fal baksa
ahahha haklı kadın, ben de senelerdir yüzlerce kez fal baktırdım.. bi sürü kişi denedim alakalı alakasız ve gerçekten faldı dediğim sadece 5 tane falandır.. gerisi fasa fiso, ezbere sözler.. ama anneniz bir gün bakmak isterse ilk ben baktırmak isterim, hemen bana yazabilirsinizYani bildiğim kadarıyla anlık olarak çok doğru bilgi ediniyor insan. gelecek konusunda şunu söyleyebilirim annem attığınız bir mesaj bile geleceği değiştiriyor der dediğim dışına çıkmayın derdi o kadar garip sorular duydu ki gizli gizli bu kulağım yani hayret edersiniz
Keşkeeee Hepinize baksa. Bana veya yakın çevreye hiçç bakmadı. Benim annem birkaç yıl önce bıraktı fal bakmayı v.b. O yüzden rahatca yazıp anlatabiliyorum reklam gibi anlaşılmıyor Ne falcı önerir ne kendi bakar yani. Hatta ben baktırınca fal baktırmıyorsun terapi alıyorsun diyor daha öncede yazmıştım bu söylediğini
Evet anlık çok iyiler ben de bu yüzden falcıların gelecek için söylediklerini kaale almıyorum artık, sadece olabilir diyorum ve geçiyorum ve sadece anlık durumlar için fal baktırıyorum. Geleceğin değişken oldugunu annen de söylemiş çok katılıyorum, gelecek şu an belli değil ki falcılar bilsinler onlar sadece tahminde bulunuyorlar, tahminleri bazen tutuyor bazen de tutmuyor. Mutlak kader var ama belli başlı konularda, diğer gelecek konularında ise degisiyor. Gelecegi ogrenmek icin fal baktırmak cok gereksiz bu sebelerden.Yani bildiğim kadarıyla anlık olarak çok doğru bilgi ediniyor insan. gelecek konusunda şunu söyleyebilirim annem attığınız bir mesaj bile geleceği değiştiriyor der dediğim dışına çıkmayın derdi o kadar garip sorular duydu ki gizli gizli bu kulağım yani hayret edersiniz
Keşkeeee Hepinize baksa. Bana veya yakın çevreye hiçç bakmadı. Benim annem birkaç yıl önce bıraktı fal bakmayı v.b. O yüzden rahatca yazıp anlatabiliyorum reklam gibi anlaşılmıyor Ne falcı önerir ne kendi bakar yani. Hatta ben baktırınca fal baktırmıyorsun terapi alıyorsun diyor daha öncede yazmıştım bu söylediğini
Kuzum keşke baksa seve seve. %50 indirim herkese benden Ama o kadar para verip sakın 10 15 dakika beklemeyin 5 dakika bakıyor maksimum Ben bir kere binnazda biriyle 30 dakikaya yakın konuştum geldi sonra yanıma ne bu falmıymış ne anlattı kabile toplantısı mı yaptınız siyasete mi atılacaksınız demiştiahahha haklı kadın, ben de senelerdir yüzlerce kez fal baktırdım.. bi sürü kişi denedim alakalı alakasız ve gerçekten faldı dediğim sadece 5 tane falandır.. gerisi fasa fiso, ezbere sözler.. ama anneniz bir gün bakmak isterse ilk ben baktırmak isterim, hemen bana yazabilirsiniz
Kesinlikle katılıyorumEvet anlık çok iyiler ben de bu yüzden falcıların gelecek için söylediklerini kaale almıyorum artık, sadece olabilir diyorum ve geçiyorum ve sadece anlık durumlar için fal baktırıyorum. Geleceğin değişken oldugunu annen de söylemiş çok katılıyorum, gelecek şu an belli değil ki falcılar bilsinler onlar sadece tahminde bulunuyorlar, tahminleri bazen tutuyor bazen de tutmuyor. Mutlak kader var ama belli başlı konularda, diğer gelecek konularında ise degisiyor. Gelecegi ogrenmek icin fal baktırmak cok gereksiz bu sebelerden.
Ne falı attın canım kahve , tarot? Yorum sesli mi yazılı mı ?Kızlar ben de fatimadan yorum aldım. Bana bildi gibi geldi sorduğum şeyleri. Detaylı yorum yapmış. Bir şeyin vadesini sormuştum Elfin Aralık 23, fatima da tesadüftür ki Aralık 25i vade verdi. Ben önümüzdeki ay burada olmayacağım dedikleri şey nasıl gerçekleşecek bilmiyorum gerçi, belki haber gelir o bile yeter :) çıkarsa yazarım.
aaa elfin direkt gün mü söylüyor? bana hep uzun ve ay bazında vade verdiKızlar ben de fatimadan yorum aldım. Bana bildi gibi geldi sorduğum şeyleri. Detaylı yorum yapmış. Bir şeyin vadesini sormuştum Elfin Aralık 23, fatima da tesadüftür ki Aralık 25i vade verdi. Ben önümüzdeki ay burada olmayacağım dedikleri şey nasıl gerçekleşecek bilmiyorum gerçi, belki haber gelir o bile yeter :) çıkarsa yazarım.
23 Aralık’a kadar demişti yeni baktırdım sayılır, fatima da 15-25 Aralık arası daha geç değil demiş.aaa elfin direkt gün mü söylüyor? bana hep uzun ve ay bazında vade verdi
Tarot attım ben. Kendisi de kendi kartlarına soru sormuş. Sesli yorumdu, yorum çok geç geldi. Burada da bahsedildiği gibi bozuktu biraz ses kaydı ama kulaklıkla dinleyince anladım :)Ne falı attın canım kahve , tarot? Yorum sesli mi yazılı mı ?