Binnaz Abla

Fatima vade vermeye bayılıyor benim arkadaşıma da 10-11 ay gibi bir vade verip evleneceksin diyordu. Bu arada geçen benimle beraber fal gönderen arkadaşımın bozuk olduğu için gönderdiği 2. Ses kaydında doğum tarihlerini karıştırmış ikisini aynı aya koymuş öyle bakıp evlendirmiş biriyle birde kız çocuğu olmuş seneye çıkarsa söylerim kızlar işin ilginç tarafı başka bir olayı için yakın zamana vade vermiş çıkarsa haberim olur bana söyler buraya yazarım yazmazsam anlayın ki çıkmamıştır unutmuşumdur kızlar bu arada ertesi gün benim kaydım geldi daha düzgün anlaşılırdı sorun yoktu

Kızlar binnazla ilgili gerçekten hhiç bilgim yok da Elfin dediğiniz falcı çok mu iyi Ücreti çoook yüksek %50 indirimde bile falpsepetindekilerin 2.5 katı değeer mi gitmeme bu ay ve önümüzdeki ay veremem artık da indirimden alınsa bikaç sonra kullansam ahaha değer mi gerçekten merak ediyorum

Elfin çok tatlıdır konuşması felan çok iyidir o konuda hiç tereddüt etme. Yani anlaşılır sorularına yanıt bulursun. İnsanlar sevmekte haklı ama birey birey bakarsak bana çıkmadı. Daha önce burada söylemiştim şimdi tekrar Yazarken utanıyorum ama bana aklında sen varsın düşüncesinde değer verdiği sevdiği sensin dediği dönemde başkasıyla ilişkisi başladı karşımdaki kişinin. Bu olaydan sonra 3. kez gitmedim ben. Ama burada uzun vadede çıkan kişiler var. 3000 krediye belki o sitede denenmesi gereken tek kişi bile olabilir.

elfin'i çok seven biri olarak cevaplayayım:) kendisi işine özenir, titiz bir şekilde bakar ve akılda olabilecek her soruyu da cevaplar (ama siz yine de neyi merak ediyorsanız ilk başta sorun). enerjisi duru ve temizdir, rahatsız etmez, ses kaydı da düzgün ve nettir. bana genelde 12-15 dk arası baktı ve dolu doluydu, tekrara düşmemişti. enerjiniz uyarsa tak tak dediği her şey hayatınızla paraleldir ama uymayanlar da var her falcıda olduğu gibi. eğer bütçe yaratabilirseniz kesinlikle binnazda gidilebilecek tek falcı. zaten 6-8 aylık öngörüler yapıyor, çok radikal şeyler olmadığı sürece senede iki kez gitmek yeterli bence.. zaten katinaya sık gidince de işler karışabiliyor

Çok teşekkürler kızlar

Bana gecen hafta bakti ve pek bir degisiklik gormedi 6 ay daha boyle devam. Sirf o yuzden artik ona fal baktirmaktan cekiniyorum, en az 6 ay daha hayatimda aksiyon olmayacagini ogrenmek yipratici oluyor

Bana gecen hafta bakti ve pek bir degisiklik gormedi 6 ay daha boyle devam. Sirf o yuzden artik ona fal baktirmaktan cekiniyorum, en az 6 ay daha hayatimda aksiyon olmayacagini ogrenmek yipratici oluyor
6 ay derken, mesela 6 ay içinde barışacaksınız, 6 ay içinde işin değişecek gibi mi? yoksa 1 ay sonra işin değişecek, 3 ay sonra taşınacaksın vs gibi mi?

6 ay derken, mesela 6 ay içinde barışacaksınız, 6 ay içinde işin değişecek gibi mi? yoksa 1 ay sonra işin değişecek, 3 ay sonra taşınacaksın vs gibi mi?
Yani genelde tarih vermiyor Elfin bana ama falda olacak seyler ayni olan seylerin devami gibiydi, degisik bir sey cikmadi boyle olunca genelde falindan 6 ay icinde herhangi bir sey yasamiyorum. Mesela bu falinda biri icin 2-3 sene belki daha da fazla bu kisi hayatinda olmaya devam edecek dedi ama somut bir adimindan bahsetmedi, ayni tas ayni hamam davranmaya devam edecek demek ki :)) hissettigi seyleri ve tarihleri soyluyor. Mesela arkadasim bosandi, kavga asamasinda baktirmisti bosanma yoktu ortada, falda cat cat evliligin sonuna gelmissiniz, bosanmanin bu sene icinde gerceklesecegini goruyorum demisti ve kiz bosandi gercekten ve asamalar ve yasadiklari ayni soyledigi gibi oldu.

Ne demişti kız, sallama mıydı??
Zaten aşk konusunda uzun vadede şeyler demişti, mümkün değildi ama iş konusunda bu sene başvurduğun yerler var ve istediğini alacaksın demişti.. haber geldi maalesef elenmişim işe alım sürecinden.. keşke dediği gibi olsaydı ama olmadı

reklam kokusu almıştım ondan

Olumlu konuşan hangisi
Peri Yildiz hersey güzel olucak demis, yani gelicek bekle felan. Elfin Demet de negatif konusup moralimi bozmadi, ama akllmdaki kisinin duygularinin yetersiz oldugunu demis.

ikisi de güzel güzel terapi gibi konusmus, ama kim hakli Elfinin fali, Elif ve Fatimanin ki ile uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…