- 21 Ağustos 2020
- 1.105
- 2.138
Elfin çok tatlıdır konuşması felan çok iyidir o konuda hiç tereddüt etme. Yani anlaşılır sorularına yanıt bulursun. İnsanlar sevmekte haklı ama birey birey bakarsak bana çıkmadı. Daha önce burada söylemiştim şimdi tekrar Yazarken utanıyorumKızlar binnazla ilgili gerçekten hhiç bilgim yok da Elfin dediğiniz falcı çok mu iyi Ücreti çoook yüksek %50 indirimde bile falpsepetindekilerin 2.5 katı değeer mi gitmeme bu ay ve önümüzdeki ay veremem artık da indirimden alınsa bikaç sonra kullansam ahaha değer mi gerçekten merak ediyorum
elfin'i çok seven biri olarak cevaplayayım:) kendisi işine özenir, titiz bir şekilde bakar ve akılda olabilecek her soruyu da cevaplar (ama siz yine de neyi merak ediyorsanız ilk başta sorun). enerjisi duru ve temizdir, rahatsız etmez, ses kaydı da düzgün ve nettir. bana genelde 12-15 dk arası baktı ve dolu doluydu, tekrara düşmemişti. enerjiniz uyarsa tak tak dediği her şey hayatınızla paraleldir ama uymayanlar da var her falcıda olduğu gibi. eğer bütçe yaratabilirseniz kesinlikle binnazda gidilebilecek tek falcı. zaten 6-8 aylık öngörüler yapıyor, çok radikal şeyler olmadığı sürece senede iki kez gitmek yeterli bence.. zaten katinaya sık gidince de işler karışabiliyorKızlar binnazla ilgili gerçekten hhiç bilgim yok da Elfin dediğiniz falcı çok mu iyi Ücreti çoook yüksek %50 indirimde bile falpsepetindekilerin 2.5 katı değeer mi gitmeme bu ay ve önümüzdeki ay veremem artık da indirimden alınsa bikaç sonra kullansam ahaha değer mi gerçekten merak ediyorum
Çok teşekkürler kızlarelfin'i çok seven biri olarak cevaplayayım:) kendisi işine özenir, titiz bir şekilde bakar ve akılda olabilecek her soruyu da cevaplar (ama siz yine de neyi merak ediyorsanız ilk başta sorun). enerjisi duru ve temizdir, rahatsız etmez, ses kaydı da düzgün ve nettir. bana genelde 12-15 dk arası baktı ve dolu doluydu, tekrara düşmemişti. enerjiniz uyarsa tak tak dediği her şey hayatınızla paraleldir ama uymayanlar da var her falcıda olduğu gibi. eğer bütçe yaratabilirseniz kesinlikle binnazda gidilebilecek tek falcı. zaten 6-8 aylık öngörüler yapıyor, çok radikal şeyler olmadığı sürece senede iki kez gitmek yeterli bence.. zaten katinaya sık gidince de işler karışabiliyor
Bana gecen hafta bakti ve pek bir degisiklik gormedielfin'i çok seven biri olarak cevaplayayım:) kendisi işine özenir, titiz bir şekilde bakar ve akılda olabilecek her soruyu da cevaplar (ama siz yine de neyi merak ediyorsanız ilk başta sorun). enerjisi duru ve temizdir, rahatsız etmez, ses kaydı da düzgün ve nettir. bana genelde 12-15 dk arası baktı ve dolu doluydu, tekrara düşmemişti. enerjiniz uyarsa tak tak dediği her şey hayatınızla paraleldir ama uymayanlar da var her falcıda olduğu gibi. eğer bütçe yaratabilirseniz kesinlikle binnazda gidilebilecek tek falcı. zaten 6-8 aylık öngörüler yapıyor, çok radikal şeyler olmadığı sürece senede iki kez gitmek yeterli bence.. zaten katinaya sık gidince de işler karışabiliyor
ne göndermiştiniz kahve mi Katina mı ?Zulal sen söylemediğim halde bu tarz bi şeyi bilmisti
kahvene göndermiştiniz kahve mi Katina mı ?
6 ay derken, mesela 6 ay içinde barışacaksınız, 6 ay içinde işin değişecek gibi mi? yoksa 1 ay sonra işin değişecek, 3 ay sonra taşınacaksın vs gibi mi?Bana gecen hafta bakti ve pek bir degisiklik gormedi6 ay daha boyle devam. Sirf o yuzden artik ona fal baktirmaktan cekiniyorum, en az 6 ay daha hayatimda aksiyon olmayacagini ogrenmek yipratici oluyor
Yani genelde tarih vermiyor Elfin bana ama falda olacak seyler ayni olan seylerin devami gibiydi, degisik bir sey cikmadi boyle olunca genelde falindan 6 ay icinde herhangi bir sey yasamiyorum. Mesela bu falinda biri icin 2-3 sene belki daha da fazla bu kisi hayatinda olmaya devam edecek dedi ama somut bir adimindan bahsetmedi, ayni tas ayni hamam davranmaya devam edecek demek ki :)) hissettigi seyleri ve tarihleri soyluyor. Mesela arkadasim bosandi, kavga asamasinda baktirmisti bosanma yoktu ortada, falda cat cat evliligin sonuna gelmissiniz, bosanmanin bu sene icinde gerceklesecegini goruyorum demisti ve kiz bosandi gercekten ve asamalar ve yasadiklari ayni soyledigi gibi oldu.6 ay derken, mesela 6 ay içinde barışacaksınız, 6 ay içinde işin değişecek gibi mi? yoksa 1 ay sonra işin değişecek, 3 ay sonra taşınacaksın vs gibi mi?
Bugün aldığım bir haberle çok rahat söyleyebilirim ki falcı Mars’ın falı patladı arkadaşlar, zaten sevmemiştim ama çıkmadı
Zaten aşk konusunda uzun vadede şeyler demişti, mümkün değildi ama iş konusunda bu sene başvurduğun yerler var ve istediğini alacaksın demişti.. haber geldi maalesef elenmişim işe alım sürecinden.. keşke dediği gibi olsaydı ama olmadıNe demişti kız, sallama mıydı??
reklam kokusu almıştım ondanZaten aşk konusunda uzun vadede şeyler demişti, mümkün değildi ama iş konusunda bu sene başvurduğun yerler var ve istediğini alacaksın demişti.. haber geldi maalesef elenmişim işe alım sürecinden.. keşke dediği gibi olsaydı ama olmadı
Bana söylediği iki şeyi yaşadım ben iletişimle ilgili ama tabi sonuç beklemedeBugün aldığım bir haberle çok rahat söyleyebilirim ki falcı Mars’ın falı patladı arkadaşlar, zaten sevmemiştim ama çıkmadı
Evet ben de öyle düşünüyorum, ama bunu baktırıp ümitlendikten sonra fark ettim. Bu üzdüreklam kokusu almıştım ondan
Olumlu konuşan hangisiBende Elfin Demet ile Peri Yildiza baktirdim, kim hakli bilemem. Ama cok farkli olmus.
Peri Yildiz hersey güzel olucak demis, yani gelicek bekle felan. Elfin Demet de negatif konusup moralimi bozmadi, ama akllmdaki kisinin duygularinin yetersiz oldugunu demis.Olumlu konuşan hangisi