Ben onda baktirdim, hic alakasi yok.Kızlar telwe tavsiyesi olan var mı mucuzehiss e baktiraniz var mı veya başka bi öneriniz
Telwede kredim var önerebilecegin biri var mıBen onda baktirdim, hic alakasi yok.
Ne yazik ki, yesilcingene kabul etmeyince ona gittim, ama begenmedim.Telwede kredim var önerebilecegin biri var mı
Benim tam cıktı sayılmaz sadece dandik bi iletişim oldu. Kahve atmıştım. Ama nolur sesli baktirma bozuk kayıt atio.Medyum fatimaya fal baktırıp falı çıkanlar hangi fal türünü attılar?
ben kahve attım geçen gün ama geçmişi bildi. anlıkta çok iyi değildi ama geleceğe yönelik söyledikleri bence %50 çıkabilir. bakalım bekliycem artık :/Medyum fatimaya fal baktırıp falı çıkanlar hangi fal türünü attılar?
Teşekkür ederimben kahve attım geçen gün ama geçmişi bildi. anlıkta çok iyi değildi ama geleceğe yönelik söyledikleri bence %50 çıkabilir. bakalım bekliycem artık :/
Teşekkür ederimBenim tam cıktı sayılmaz sadece dandik bi iletişim oldu. Kahve atmıştım. Ama nolur sesli baktirma bozuk kayıt atio.
Merhaba kızlar, uzun süredir takip ediyorum ama yazmıyordum daha fallarımın çıkıp çıkmayacağı belli değil çünkü. Ben 1 haftada sizden duyduğum herkese fal baktırdım. Eşimle sorunlar yaşıyoruz boşanıp boşanmayacağımız belli değil!!!
elfin barışacaksınız ama 1 yıl sonra boşanacaksınız dedi elfin dışında destina,Volkan canözü, Elif Hanzade,göker gürbüz, rezzan, medyum Fatima, elifsucan, mucizehiss ayrılma yok dedi.
Elfininde verdiği süre çok uzun hangisi çıkar hangisi çıkmaz bilmiyorum.
yarında sabah 9:30 da Nurçin Biran ile randevum var doğum haritası ve ilişki haritası analizi yorumlamam var. Bakalım Nurçin hanım ne diyecek.
Durum bu kadar vahim, sürekli fala astrolojiye sardım.
Evet Fatimadan falım geldi kızlar ama ben bir hata yapıp sesli işaretlemişim. Tahmin ettiğiniz gibi hiçbir şey anlaşılmıyor. Tamamen bozuk bir kayıt şimdi işin yoksa günlerce bekle ki düzeltsinler. Süper gerçekten. Ne bu kadın ne o site bunu bir türlü düzeltemedi.
Ses kaydının bir kısmından bir şey anladım sonunda anladığım şeye bakar mısınızWhatsappten yaz kız şimdi
Kac para sesi anlasilacak kadar kaydeden bir mikrofon yaaEvet Fatimadan falım geldi kızlar ama ben bir hata yapıp sesli işaretlemişim. Tahmin ettiğiniz gibi hiçbir şey anlaşılmıyor. Tamamen bozuk bir kayıt şimdi işin yoksa günlerce bekle ki düzeltsinler. Süper gerçekten. Ne bu kadın ne o site bunu bir türlü düzeltemedi.
Kaç dakikalık bir ses kaydı atmış acaba? Gerçi atamamış da... yine de merak ettim kısa mı bakıyor diyeEvet Fatimadan falım geldi kızlar ama ben bir hata yapıp sesli işaretlemişim. Tahmin ettiğiniz gibi hiçbir şey anlaşılmıyor. Tamamen bozuk bir kayıt şimdi işin yoksa günlerce bekle ki düzeltsinler. Süper gerçekten. Ne bu kadın ne o site bunu bir türlü düzeltemedi.
orjinal kayıt 9 dakika ama uğraşıp çözmek istersen 19 dakikaKaç dakikalık bir ses kaydı atmış acaba? Gerçi atamamış da... yine de merak ettim kısa mı bakıyor diye
Hiç çıkmadı. Bende 0 . Vadesi çoktan patladı söylediği gibi olmadı . Aynı şekilde Elifsucan bende çok boş çıktı. Söylediği bir cümle bile çıkmadıKızlar vade ile tümay cennet çıkan var mı güncel
Bana söylediYa kızlar medyum fatima size hiç nikahın bu adama düşüyor falan gibi bir şey söylemiş miydi? Tekrar falımı dinledim de elifsucan gibi olmasın
Tabi sabahın köründe uyandım 9:30 randevu var diye, uzun sürüyormuş analiz çünkü ben hem doğum haritası hemde ilişki haritası analizi istedim kendisinden. Zaten cidden beni tatmin ederse oğlum içinde doğum haritası çıkarttıracağım. Sonuçları mutlaka yazarım.Ben de Nurcin'den dogum haritasi analizi almak istiyorum maddi durumum el verir vermez
Nurcin'den yorum aldiktan sonra geri donus yapabilirseniz cok sevinirim,
Her sey gonlunuzce olsn
Canım bana düzeltip gönderdikleri kayıtta söyledikleri ile bozuk kayıtta söyledikleri farklıydıSes kaydının bir kısmından bir şey anladım sonunda anladığım şeye bakar mısınız9. 10. ay çok iyi geçecekmiş evlilik v.s varmış. Eee biz 11. aydayız? 1 yıl sonrasını da kartlar nasıl gösterdi sana fatimacım ay delirtir insanı bunlar Şunu duyduktan sonra yazmak bile içimden gelmedi ama yazıcam yarın sabah sinirim geçince
Fatima da pembeci olmus demek, bence pembeci falcilar daha fazla is yapiyorolumlu duymaya gittigi icin insanlar, yoksa Fatima genelde askta ozellikle olumsuza yakindi hep.Canım bana düzeltip gönderdikleri kayıtta söyledikleri ile bozuk kayıtta söyledikleri farklıydı
Soru cevaptan anlaşılmıyor diye yazmıştım falı özetleyip göndermişti
Sonra düzgün ses kaydı istedim yönetimden. Orda farklı şeyler demiş.
Arkadaşıma da 9. Ayda evlilik demişti kahve dalında.
slm ben de ağustos ayında kendim için eylül ayında oglum için nurcin biran a analiz yaptirmistim baya isabetli yorumları vardı seanstan çıkınca yazarmisin merakla bekliyorumTabi sabahın köründe uyandım 9:30 randevu var diye, uzun sürüyormuş analiz çünkü ben hem doğum haritası hemde ilişki haritası analizi istedim kendisinden. Zaten cidden beni tatmin ederse oğlum içinde doğum haritası çıkarttıracağım. Sonuçları mutlaka yazarım.