Nesibe bende de cok kotuydu, Geysu gibi bir noktası tutmamıstı hatta o kadar zor denk getirmistim ve heveslenmistim cok meshurdu bir ara ve hayal kırkklıgı olmustu, cok oldu baktıralı.Nesibeye sadece 1 kere fal atmıştım 1 sene önce.
Aceleci bi yorum yapmıştı. Barışma için 3 4 ay zaman vermişti.
Ben o akşam barışmak için bi adım attım. Anında barıştık
Elifsucan hakkında bu ilk degil, aklımda kalmıs daha once de 2-3 uyenin falı cok benzer cıkmıstıKızlar elifsucan bana ve 2 arkadaşa yüzde 90 aynı içerik olan fal göndermiş. Özelden konuştuk şimdi.
Ama bazı yerleri cıkmıs falların bu nasıl oluyor suan onu konusuyoruzKızlar elifsucan bana ve 2 arkadaşa yüzde 90 aynı içerik olan fal göndermiş. Özelden konuştuk şimdi.
bana daaaElifsucana yıldızname attım. Exle evlilik olurmu? Diye . Kızlar fal şu şekilde kahve falı gibi net tarih falan yok? Ex maddiyat olarak sıkıntıda diye evlilik düşünmemiş bnle ayrılırken kesin bitti diye düşünmüş ama şuan düşünceleri değişmiş dönmeye yönelikmiş kış aylarında dönermiş, bende ona dönermişim, ama sonra hala net olmadığı için ben bitirirmiişim, birde su an sosyal medyadan biri ile görüşüyormus cıkıyormus bn bi yerden duyup üzülcekmişim.. exleyken hayatıma baska biri gircekmiş o daha net olduğı için onu sececekmişim. Onla evlilik varmıs seneye? Yani sizlerede böyle mi yorum yapıyor “yazılı” attı birde copy pastemi yoksa bana özgü bi fal mı merak ettim.
Aynen canım suan eski gönderilerden o üyelerin konuşmalarını buldum ve yazmışlar falı cıktı ama nasıl oluyor falan diye copy paste ama cıkmıs demişlerElifsucan hakkında bu ilk degil, aklımda kalmıs daha once de 2-3 uyenin falı cok benzer cıkmıstı
Tamamen aynı konu yasandı 2-3 ay kadar once, aynen baktıranlar ve aynı fal gonderilenler tutan yerler de var cok ilginc yazmıslardı, forumda aratmak lazım.Ama bazı yerleri cıkmıs falların bu nasıl oluyor suan onu konusuyoruz
Elifsucana yıldızname attım. Exle evlilik olurmu? Diye . Kızlar fal şu şekilde kahve falı gibi net tarih falan yok? Ex maddiyat olarak sıkıntıda diye evlilik düşünmemiş bnle ayrılırken kesin bitti diye düşünmüş ama şuan düşünceleri değişmiş dönmeye yönelikmiş kış aylarında dönermiş, bende ona dönermişim, ama sonra hala net olmadığı için ben bitirirmiişim, birde su an sosyal medyadan biri ile görüşüyormus cıkıyormus bn bi yerden duyup üzülcekmişim.. exleyken hayatıma baska biri gircekmiş o daha net olduğı için onu sececekmişim. Onla evlilik varmıs seneye? Yani sizlerede böyle mi yorum yapıyor “yazılı” attı birde copy pastemi yoksa bana özgü bi fal mı merak ettim.
--Sosyal medya ilişki, ayrılmak istememiş, kesin bitti diye düşünmüş sonra vazgeçmiş, kış ayları, sonra bitirme isteği-- bunlar bana da söylediği şeyleri. Çok şaşkınım. Kötü bir falcı olduğunuda düşünmüyorum.Kız yüzde 90 bana aynı şeyleri dedi
iyiki baktırmamışsın valla 3 kişi karşılaştırdık cümleler bile aynı burdan da duyurulur elifsucan copypaste yapmış :/Bir an elifsucan’a elim gitti baktıracaktım, burada copy paste hatırlıyorum okumak istedim once, iyi ki baktırmamışım copy paste olmasa da cok benzer yorumlamıs, benzer senaryolardan gidiyor herhalde.
biz iyi baktığına inanıp enerjileri değiştirmiş olabilir miyizAnlamadığım şu aynı şeyleri diyo ama çok da tutturmuslugu vard bende
Demek ki cok guzel bir yorum hazırlamıs ve herkese uyabiliyor.Anlamadığım şu aynı şeyleri diyo ama çok da tutturmuslugu vard bende
Ozellikle yazılı bakanlarda cok oluyor bu. Sesli bakanlar daha guvenilir sanki.ne zaman burda biri fal içeriğini açıklasa biraz bana da aynı şeyleri dediğini farkediyorum kızlar. hepimiz falları atsak kim bilir başka kimler çıkacak kopyala yapıştır yapan. fal işleri hep böyle galiba
Elifsucan orda da bizi şaşırttıOzellikle yazıl
Ozellikle yazılı bakanlarda cok oluyor bu. Sesli bakanlar daha guvenilir sanki.
Canım sopa gelse de akıllanmıyor insan. Inan ki.kahin.ra, yargıç, volkan ve elifsucanla birlikte 4 oldu. asla akıllanmıyorum yukardan bi sopa gelirse anca akıllanıcam galiba ben :///
elifsucan sesli bakmıştı bana, canım bence her türlü yapıyolar :/ bizim burda karşılaştırma imkanımız olmasa hiç haberimiz olmayacaktı sesli yazılı olması önemli değil benceOzellikle yazıl
Ozellikle yazılı bakanlarda cok oluyor bu. Sesli bakanlar daha guvenilir sanki.
Bende sesliydi ama arkadaşlara dediklerinden döndürüp dolaştırıp aynı şeyleri söylemiş.elifsucan sesli bakmıştı bana, canım bence her türlü yapıyolar :/ bizim burda karşılaştırma imkanımız olmasa hiç haberimiz olmayacaktı sesli yazılı olması önemli değil bence