Binnaz Abla

Nesibeye sadece 1 kere fal atmıştım 1 sene önce.
Aceleci bi yorum yapmıştı. Barışma için 3 4 ay zaman vermişti.
Ben o akşam barışmak için bi adım attım. Anında barıştık
Nesibe bende de cok kotuydu, Geysu gibi bir noktası tutmamıstı hatta o kadar zor denk getirmistim ve heveslenmistim cok meshurdu bir ara ve hayal kırkklıgı olmustu, cok oldu baktıralı.

bana daaa birkaç cümle farklı sadece. Aynısını dedi

Elifsucan hakkında bu ilk degil, aklımda kalmıs daha once de 2-3 uyenin falı cok benzer cıkmıstı
Aynen canım suan eski gönderilerden o üyelerin konuşmalarını buldum ve yazmışlar falı cıktı ama nasıl oluyor falan diye copy paste ama cıkmıs demişler

Kız yüzde 90 bana aynı şeyleri dedi
--Sosyal medya ilişki, ayrılmak istememiş, kesin bitti diye düşünmüş sonra vazgeçmiş, kış ayları, sonra bitirme isteği-- bunlar bana da söylediği şeyleri. Çok şaşkınım. Kötü bir falcı olduğunuda düşünmüyorum.

Mesela Uyumsuzla Banu Yılmaz'a aynı kişi demiştik. Banu Yılmaz bana 4-5 satırlık bi yorum yollamıştı ama işimin harflerini ve nasıl bir yer olacağını bilmişti, aşkla ilgili soruma cevap vermemişti neden cevap vermediğini sorduğumda gerçekten hiçbir şey hissedemedim demişti
Uyumsuz hiçbir şey bilemedi üstelik yorumunun tutarsız olduğunu söylediğimde bide bana kızar gibi yorum yapmıştı, gerçekler acı geliyor anlamına gelen bişeyler demişti bayağı tartışmıştık

Bir an elifsucan’a elim gitti baktıracaktım, burada copy paste hatırlıyorum okumak istedim once, iyi ki baktırmamışım copy paste olmasa da cok benzer yorumlamıs, benzer senaryolardan gidiyor herhalde.
iyiki baktırmamışsın valla 3 kişi karşılaştırdık cümleler bile aynı burdan da duyurulur elifsucan copypaste yapmış :/

Bende elifsucanın kötü bir falcı olduğunu düşünmüyordum baska falcılarla ortak seyler deyince haa tamam demiştim ama biz sizinle kader ortağıyız o zaman bu kadar benzemez bir fal yaaaaa hem cıkıyor hem aynı o zmama kaderimiz ortak kader ortaklarım benim

ne zaman burda biri fal içeriğini açıklasa biraz bana da aynı şeyleri dediğini farkediyorum kızlar. hepimiz falları atsak kim bilir başka kimler çıkacak kopyala yapıştır yapan. fal işleri hep böyle galiba

Ozellikle yazıl
Ozellikle yazılı bakanlarda cok oluyor bu. Sesli bakanlar daha guvenilir sanki.

Ozellikle yazıl

Ozellikle yazılı bakanlarda cok oluyor bu. Sesli bakanlar daha guvenilir sanki.
elifsucan sesli bakmıştı bana, canım bence her türlü yapıyolar :/ bizim burda karşılaştırma imkanımız olmasa hiç haberimiz olmayacaktı sesli yazılı olması önemli değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…