Binnaz Abla

Askla ilgili mi isle ilgili mi yasadigin gelisme?

Kızlar eski hesabımdan falları okuyorum, Gizem Hatun’a cok baktırmısım ama Fatima’ya fal attıgım o donemde ona da bir Kahve falı baktırmısım ozellikle kariyer ve o anki genel durum konusunda o da cok iyi bilmis hatta girecegim yerin isminde harf bilmiş 3 tane bir de o donem bir durum vardı ben soylemeden yazmıs ona o donem de cok sasırmıstım nasıl gordu bunu diye, şimdi de aklıma geldi bildiği. sonraki fallarını okuyorum genel durumda da iyimiş ama o zamanlar zaten pek bir gelişme olmamıştı o da havadan sudan konusmus ama o da denenenilir kariyer konusunda ikisini kesinlikle oneriyorum, Fatima Tarot Gizem Hatun kahve. Ben hala Gizem Hatun ve Geysu’num aynı kişi olduguna inanmıuorum nedense, biri bana bu kadar bilirken oburu hic bilemedi.

Bir yolun varda nur banu, gizem hatun ve geysu aynı kişi diyorlardi geçmiş yorumlarda

Umarim hersey yoluna girer hemen... uzme kendini sakin ol... hersey heran degisebilir...
Malesef yoluna girebilecek bişey değil biraz yıktı beni Neyse sağlık olsun, umarım burdaki herkes mutlu olur hep istediği olumlu gelişmeleri yaşar
Bir kez daha görmüş olduk, fallar bize hep umut verip oyalıyor bizimde işimize geliyor beklemek. Sonra böyle "dan" diye acı gerçekler yüzümüze çarpıyor
Her neyse çenem düştü yine, herşey gönlünüzce olsun kızlar

Kahve mi atıyorsunuz? Bana çıkmadı ama bir daha şans vericem yaa merak etttim belki bu sefer tutar. Forumada yzmıstım kafamı karıstırmıstı ama denemk istiyorum tekrar.
Kariyer icin Tarot atmışım, aşk için Katina atmışım kariyer cok iyi bilmiş. Bence kartları birebir yorumlamıyor ama bence Tarot at varsa oyle secenegi hala

Bir yolun varda nur banu, gizem hatun ve geysu aynı kişi diyorlardi geçmiş yorumlarda
Evet 3 kişi vardı diye hatırlıyrum ben üçüne de baktırdım, Nurbanu fena degildi ama tam cıkmamıstı, Gizem Hatun oldukça iyi ve Geysu sıfır hiç bilemedi, yani aynı kişiyse neden boyle onu anlamadım.

Geysu ve gizem hatuna baktirdim uzun zaman önce eski sevgilim için ; gizem hatun öyle şeyler söylemişti ki (yazılı fal) kamera kaydı var izleniyorum sandim:)mükemmel bir analizdi kesinlikle benim düşünceleri mi okudu ama sonuç çıkmadı ..

Geysuya bende email hesabı ile baktırdım aynı şekil ben anı bu kadar nasıl bilebilir diye düşündüm çünkü sadece ayrıldık yazmıştım bana herşeyi tak tak yazmıstı okurken şok oldum işte bana büyü var diyenlerden biri de geysuydu. Anı bu kadar bildiyse ozman büyüde doğrudur dedim. Ama gelecek çıkmıyor kimsenin sanırım bana olacak bu iş dedi ama umudum yok zaten ama anda mükemmeldi bnde de.

Soyle bir toparlayayım, yıllardır baktırdıgım onlarca faldan online falda bugune kadar bilenler ve çıktı diyebileceklerim: aşk konusunda Elfin Demet (detayda cok iyi degil,6 aylık genel yorum ve sonucta iyi) Mısırlı Talia (anlıkta, detayda ve maksimum 1-2 haftaya kadar olacaklar iyi, ondan sonra soyledikleri hiç çıkmadı, paragöz ve kurnaz buldugum icin artık baktırmıyorum);

kariyer konusunda da Medyum Fatima, Gizem Hatun falları çıktı şimdiye kadar. Telde bakan Yeliz bir iki küçük şey bildi gelecek vadesi dolmadı ama cıkan cok bir sey yok, telde bakan Elif geçmiş an süperdi ama gelecek çıkan herhangi bir şey yok, Şubat’a kadar vadesi var çıkarsa ilk işim buraya yazmak olacak ama patlama olasılığı çok yüksek. Onun dısında falalem’de Banu Dogru da 2 sene evvel aşk konusunda isabetliydi, geneldi cok detay degildi, negatifti bence enerjisi ve bir kereden fazla dinleyememistim ama sonucta biraz bildi sayıyorum onu da.

Evet Gizem Hatun’a yeni hesabımdan da yeni tanıştığım kişiyle baktırmışım onda tam bilememiş. aşk konusunda iyi degil ya da aşk konusu degisken oluyor, irade kişisel karar etkili sanırım. Ama kahve’de anlık gelecek soyledikleri dogruymus ve cıkmıs dedikleri de. Bir de o bildi dedigim kahve falında ben ne goruyorsunuz iş ve genel hayatımla ilgili diye cok kısa ve genel bir soru sormuşum, herşeyi bilmiş. Bazı falcılara genel sormak gerekiyor galiba.

Nerde bakıyor medyum fatima

Senin ne zamandir iletisim yoktu? Bizim senle uyan falcilar benziyor, Elif de cikmis oluyor mu peki?
Bugun enerjisi guzel galiba, herkesinkinden bir adim gelmis cok guzel. @aniston24 her ikinize de Masallah diyelim
Sağol, görüştük. Elif de bu yöndeydi. Daha var elife. Umarım serkanın ay ay dedikleri çıkar. Gerçi volkan da görüşme olacak demişti. Binnazdaki. Gelişmeler de yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…