Medyum Fatima’nın 4 sene once baktırdıgım kariyer falı hep cıktı diyorum ve kariyerle ilgili falcı soranlara öneriyorum cıktıgını biliyordum ama uzun zamandır falı okumamıstım eski hesabımda sifremi unutmustum sımdı sifreyi kurtardım, okudum ve şok oldum desem yeridir. %100 bilmiş kadın, geçmiş iş yerimden ayrıldıktan sonra yeni işe girmiştim ama memnun değildim o zaman baktırmışım, sorumda yeni bir işe girdim, kariyerimde beni ne bekliyor? Diye sormusum sadece. o bir önceki iş yerimden çıkma nedenime kadar söylemiş falda ve detay ve pek atıp tutulmayacak bir şey, gireceğim iş yerini ve nasıl ve ne zaman gireceğimi bile bilmiş. O an başka işteydim, bu iş yeri yeni demişim o da yeni girmişsin ama en geç yaza kadar çıkacagini ve diger işe gireceğini görüyorum demiş ve gercekten o yaz oradan çıktım ve dediği gibi bir yere ve soyledigi şekilde girdim cidden çok iyi bakmış, online şu ana kadar tutmuş en iyi fal diyebilirim benim açımdan çünkü gelecek detay vermiş ve olmuş dedikleri. yazım dili de iyiymiş. ama sonra baktırdığım aşkla ilgili yorumları hafif çelişkili, yazım dili de daha karışık ve netliği daha az, yine de aşk konusu da %60-70 dediği tarzda olmuş ozellikle karakter konusunda aşırı iyiymiş birebir anlatmış. Galiba bir sonraki falımda Fatima’yı tekrar deneyeceğim.