Binnaz Abla

Telde bakan ayşin mı? Bende çıkmamıştı.
He evet o.
Olumlu mu söyledi olumsuz mu?
Bana ilk baktırdığımda olumsuz söyledi ve o iş olumsuz oldu. Ama bu rastgele mi oldu yoksa bildi mi emin değilim.
Anlık ve geçmişte nasıldı peki?

Tesekkur ederim. Ben de ara ara çok kisi denedim son birkaç yil içinde ve maalesef tum fali cikti diyebilecegim biri yok benim de online... :/
Bu soz ettigin iskambil yorumcusu yuzyuze mi bakiyor? Kontakt detaylari varsa ve sakincasi yoksa ozelden yazarsan cok sevinirim.
Biri şu an bana çıkmadı yazdı. Ama yazarım yine de özelden.
Ama önce bilgileri bulmam lazım :) silmiştim.

Geçmişte yanlıştı. Yani dediği şeyler benle pek ilgili değildi. Gelecekle ilgili olumlu konuşmuştu.
Bugünlerde tekrar baktırayım diyordum. Baktırmayım o zaman.
Peki senin telde bakan ve önereceğin biri var mı?

Çikan arkadaşlar vardı ama enerjin tuttuysa baktır bence
Duygularımla oynama :)
Ya bana o dönem çıkınca rastgele mi çıktı yoksa bildi mi emin olamıyorum.
bir kaç defa daha şans vereyim mi ki.
Sonuçta her falcıya en az 2 defa baktırıp öyle karar veriyoruz :)

Spesifik şu çıktı diyebileceğim kimse olmadı açıkçası fal sepetinde. Hatta binnazda da.
Daha önce burda da yazmıştım islambil bakan biri var. Ben ve bir kaç kişi baktırdık. Kadın biliyor gibi geliyor ama tam da teyit edemiyorum. Onun haricinde aaa şu şunu bildi diyemiyorum maalesef.
Galiba Iskambil'i tarot minor arkana yani 56 kartlik Tarot gibi yorumluyorlar, Karolar tilsim serisine denk geliyor, kupa yani kalpler Tarot'taki kupalar, Maca Kilic serisi, Sinek de Degnek serisi oluyor. Mesela Iskambil Karo uclusu cikti diyelim Tarot'taki Tilsim uclusu kartini yorumluyorlar. Ben merak etmistim Iskambil falini, Youtube'ta bu sekilde yorumlayani gordum. Acaba sana Iskambil bakan da boyle mi yorumladi?

Galiba Iskambil'i tarot minor arkana yani 56 kartlik Tarot gibi yorumluyorlar, Karolar tilsim serisine denk geliyor, kupa yani kalpler Tarot'taki kupalar, Maca Kilic serisi, Sinek de Degnek serisi oluyor. Mesela Iskambil Karo uclusu cikti diyelim Tarot'taki Tilsim uclusu kartini yorumluyorlar. Ben merak etmistim Iskambil falini, Youtube'ta bu sekilde yorumlayani gordum. Acaba sana Iskambil bakan da boyle mi yorumladi?
Wow asmissin sen Lizyaa cigim :) tebrix! Bu arada sana yabanci bir sitede bakan kisiden memnun kaldi mi? Geldiginde yorum yazacagini belirtmistin ya hani...

Wow asmissin sen Lizyaa cigim :) tebrix! Bu arada sana yabanci bir sitede bakan kisiden memnun kaldi mi? Geldiginde yorum yazacagini belirtmistin ya hani...
Daha gelmedi canim, aklimda. 22 Ekim'de attim ben hemen yorumluyor sandim aciklamada 6 hafta yazmis, iptal de edilmiyor, yogunlugu varmis. 2 Haftaya gelmesi lazim yorumun.

Lizyaa sen bu konuda çok iyisin :)
Ben anlamıyorum ki
Bakıyor anlatıyor işte
Ama mesela bana şey demişti o çok ilginç gelmişti
Çocuk sahibi olmak için rahimden bir ameliyat olman gerek ondan sonra olur
Gerçekten de benim rahimde miyom var önce ameliyat olmam gerek
Bunu nasıl anladı bilmiyorum hiç :)

Lizyaa sen bu konuda çok iyisin :)
Ben anlamıyorum ki
Bakıyor anlatıyor işte
Ama mesela bana şey demişti o çok ilginç gelmişti
Çocuk sahibi olmak için rahimden bir ameliyat olman gerek ondan sonra olur
Gerçekten de benim rahimde miyom var önce ameliyat olmam gerek
Bunu nasıl anladı bilmiyorum hiç :)
Bunu kartlardan gorecegini sanmam, bence iskambili arac olarak kullaniyor baska seylerden destek aliyor olabilir veya hisleri guclu de olabilir tabi :)

Bunu kartlardan gorecegini sanmam, bence iskambili arac olarak kullaniyor baska seylerden destek aliyor olabilir veya hisleri guclu de olabilir tabi :)
Olabilir
İyice fal diye kudurursam baktırıcam ona yine
Bu ara sınavlarıma odaklıyım allahtan

X