- 27 Temmuz 2020
- 448
- 708
Ben kendisine birkaç defa fal attigim ve yakın arkadaşım da attığı için artik bazı şeyleri fark ettim.maalesef bi huyu var falları geciktiriyor. geçenlerde kahve attım 2 gün geçti süre aşımından iptal oldu, sonra sitemkar bir şekilde tekrar atayım dedim sadece sanal fincan, yıldızname ve rüya yorumu vardı. sitemkar şekilde yıldızname attım, kahveyi kapatmışsın dedim. eğer bir fal türü çok fazla gecikmişse bir süre düşüyor kapanıyor sistemde dedi.Evet merak edip şimdi falımı dinledim de benim de sesli su falını dışardan göndermişŞimdi profiline baktım çoğu şeyi kaldırmış. Katina ve Yıldızname kalmış. Bunlardan deneyip memnun kalan var mı ?
Ve serkan batu benim binnazdaki tek favorim diyebilirim valla. Çıktı diyebileceğim bir şey yok ama ex in inatla ayrılacağını söylüyordu evet ayrılık oldu. Onun harici sadece vademi ertelediİletişim gibi şeyler dedi hiç olmadı. Ama arada giderim severim onu tavsiyede ederim
önceki profil fotosunda dişleri düzgün bir kadın vardı. belki de dediğin gibi yaptırmıştır ama bazen dişler tam olmayınca peltekleşebiliyor insanlarBen Elif'e sevmistim tabi gelecek cikmayabilir zaten gelecek cikan falci yok, hem cok pozitifti ve o an modumu enerjimi yukseltmisti ve anda gecmiste cok iyi bilmisti. Farkli biri bakmaz diyorum ben guvenilir bir insan gibi ama sive konusunda cok soru isareti oldu. Ses genc-yasli, bunlar kisiye gore algida farklilik olabilir bence sigara icmis bir ses yoktu ama net de hatirlamiyorum ben de kayit almadim. Arkadasim cok negatif bulunca bir de sigara icmis gibi sesi vardi ve sivesi yoktu deyince kafam cok karisti, dislerini sonradan yaptirdiysa pelteklik olusmustur ve sivesi de anlasilmiyordur belki bir de o durum var. Bana gayet pozitifti ama gunduz baktimsti, arkadasim gece baktirmis belki enerjisi dusuktu, yorgundu o kisim da anlasilabilir.
Benim durumum şu an onun dediği gibi ilerliyor süreç olarak. Ama tam çıktı diyebilmem için kasım ayının geçmesi lazımKızlar yok mu serkan batu bana cıktı diyen yakın zamanda
sana hangi ayda baktırdığında kasım ayını verdi?Benim durumum şu an onun dediği gibi ilerliyor süreç olarak. Ama tam çıktı diyebilmem için kasım ayının geçmesi lazım
Eylül de baktırmıştım.sana hangi ayda baktırdığında kasım ayını verdi?
kızlar pineklerken şöyle bir eski konuları taradım, sizlere de faydası olacağını düşünüyorum:Kızlar yok mu serkan batu bana cıktı diyen yakın zamanda
Süper analiz, bu durumda 50%kızlar pineklerken şöyle bir eski konuları taradım, sizlere de faydası olacağını düşünüyorum:
serkan batu için: 8 kişi bana çıktı, 10 kişi bana çıkmadı demiş.
Tumay cennet için: 10 kişi bana çıktı, 9 kişi bana çıkmadı demiş.
ama şu da var genelde aşk için baktırılıyor barışılmışsa da pek uğranmıyor buralara
yanii boşuna para döküyoruzSüper analiz, bu durumda 50%
Aa bizede söyler misin mutlaka 5 tl diyorsun hatta bir deneyelim hep beraber :) Risk gibi görüyorsanız bana özelden yazabilirsinizKızlar yazıp yazmamakta kararsız kaldım şu reklam faslından sonra ama yine de söylicemtelwe de 2 gün de bir baktırdığımız promosyon fallar var ya aklıma geldikçe atarım ben. Ses kaydı yollayıp kendinin reklamını yapan mı istersin,bot falcı mı istersin hepsine denk geldim ilk defa dün kısa ama nokta atışlı bir fal düştü önüme.profile baktım daha yeni.2.falı bendim sanırım. Ya tesadüf oldu,ya da hissiyatlı biri bilmiyorum. Normal paralı bi fal atıp bakıcam.5 tl zaten.bekliyorum baktığı falları çoğalsın vs.diye.en azından yorum görebileyim. Baktırdıktan sonra kayda değer biriyse bilgilendiririm sizleri de.isim falan vermicem o yüzden karışmasın ortalık
Çıkanlarda kesin olumsuz olanlar çıkmıştır. Çünkü büyük ihtimal ayrılıklar olumsuz sonuçlandığı için ...kızlar pineklerken şöyle bir eski konuları taradım, sizlere de faydası olacağını düşünüyorum:
serkan batu için: 8 kişi bana çıktı, 10 kişi bana çıkmadı demiş.
Tumay cennet için: 10 kişi bana çıktı, 9 kişi bana çıkmadı demiş.
ama şu da var genelde aşk için baktırılıyor barışılmışsa da pek uğranmıyor buralara
Meraklandim simdiiKızlar yazıp yazmamakta kararsız kaldım şu reklam faslından sonra ama yine de söylicemtelwe de 2 gün de bir baktırdığımız promosyon fallar var ya aklıma geldikçe atarım ben. Ses kaydı yollayıp kendinin reklamını yapan mı istersin,bot falcı mı istersin hepsine denk geldim ilk defa dün kısa ama nokta atışlı bir fal düştü önüme.profile baktım daha yeni.2.falı bendim sanırım. Ya tesadüf oldu,ya da hissiyatlı biri bilmiyorum. Normal paralı bi fal atıp bakıcam.5 tl zaten.bekliyorum baktığı falları çoğalsın vs.diye.en azından yorum görebileyim. Baktırdıktan sonra kayda değer biriyse bilgilendiririm sizleri de.isim falan vermicem o yüzden karışmasın ortalık
L levanderNlitea istedi diye attım özelden.Baktırınca yazıcam mutlaka.Çok umudum olmamakla beraber, olabilir mi acaba kısmını ben de merak ediyorumMeraklandim simdii
L levanderNlitea istedi diye attım özelden.Baktırınca yazıcam mutlaka.Çok umudum olmamakla beraber, olabilir mi acaba kısmını ben de merak ediyorummilli piyango gibi ya çıkarsa
Kimlere ne paralar verdik bundan iş çıkarsa çok gülerimFalcı kalmadı ortalikta umarım iyidir bekliyoruz canım haberleri
Bana da ozelden yazar misin rica etsem.. Dogumgunumde 5 kredi yuklemislerdi kullanirim :)L levanderNlitea istedi diye attım özelden.Baktırınca yazıcam mutlaka.Çok umudum olmamakla beraber, olabilir mi acaba kısmını ben de merak ediyorummilli piyango gibi ya çıkarsa
Çokkk teşekkür canımL levanderNlitea istedi diye attım özelden.Baktırınca yazıcam mutlaka.Çok umudum olmamakla beraber, olabilir mi acaba kısmını ben de merak ediyorummilli piyango gibi ya çıkarsa
Kim bu hangi siteHayır 2 hafta içinde dedi 2 hafta sonra oldu