- 19 Ağustos 2020
- 283
- 109
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benim de ilk defa bir Falım çıkacak gibi umarım olumsuza dönmez :))Bende vadeleri çıkmıştı. Sadece olacak olumsuz şeyleri bilemedi. Ama kimse bilememişti.
Ben tekrar attım umarım çıkar. Bence atabilirsin:)
Canlı fal nasıl oluyorMedyum Fatima da canli fali önerebilirim, ses kaydi gercekten cok kötüydü, cok detay bildi kendisi, ama gelecek ile ilgili suan bisey söyleyemem.
Telefonda, dakikasini secebiliyorsun ve canli karsilikli konusabiliyorsun, bu durumda rahat rahat soru cevap seklinde ilerliyor.Canlı fal nasıl oluyor
Size de 1 hafta 1 ay içi mi dediCanlı fal nasıl oluyor
Hayır 2 hafta içinde dedi 2 hafta sonra olduSize de 1 hafta 1 ay içi mi dedi
Teşekkür ederim laf almaya çalışıyor mu yoksa hep kendi mi anlatiyorTelefonda, dakikasini secebiliyorsun ve canli karsilikli konusabiliyorsun, bu durumda rahat rahat soru cevap seklinde ilerliyor.
Yok yok, tam tersi.Teşekkür ederim laf almaya çalışıyor mu yoksa hep kendi mi anlatiyor
Lütfen yanlış anlamayın çok özür dilerim hatta kimsenin günahını almak istemiyorum sadece böyle bir şey gözlerimle görmüştüm 2 kez. Böyle bilindik falcılar olunca veya biraz popüler olunca onun ismiyle o gibi bakanlar oluyor. Ya da fal bakan kişinin haberi oluyor müşteri kaçırmamak için bazı zamanlar kendi başkasına baktırıyor yerine.Arkadaslar, telefonda fal bakan Elif'e fal baktiranlar yorum yazabilir mi? Ben Agustos sonu baktirmistim konusmasinda pelteklik hic hatirlamiyorum, sesi 30'-40li yaslarin basi gibiydi ve hafif laz sivesi vardi. Laz mi tam bilmiyorum ama siveliydi ve gayet pozitif biriydi, bana olum hastalik falan gibi seyler de soylemedi. Bir arkadasima onerdim gecen gun, yeni baktirdi ama sesi sigara icmis kadin sesi gibi, ben yasli biri sandim dedi ve sivesi yoktu ve hafif peltek konusuyordu dedi. Baska uyelere de sordum, Agustos'tan sonra baktiran bazilari pelteklik var, dislerini yaptirmis dedi belki dislerini sonra yaptirdi pelteklik sonra olustu ama ben bariz sive aldim yanlis mi hatirliyorum cok saskinim su an, sanki iki ayri kisiden bahsediyor baktiranlar.
Ayrica baktiran kisiye de maalesef yakininin olum haberi demis, boyle bir sey soylenmez bence falda cok moral bozucu ve gereksiz, benim baktirdigim Elif oyle negatif biri de degildi yani gayet samimi, gule oynaya falk baktik ve hatta fazla olumluydu gelecek konusunda, gecmisi de cok iyi bilmisti ve gecisteki durumlardan negatif seyler soyledigi oldu ama dogruydu ve gecmis oldugu icin onemli degil ama gelecek negatif yorum yapilinca boyle hastalik ve olum ben cok rahatsiz oluyorum, kimse kimsenin olum tarihini bilemez sonucta.
Yani cok zit seyler soylemiyor baktiranlar ama birazcik farkli geldi bana, ozellikle sive konusu sanki ben eminim laz sivesi olduguna ama cok belli belirsizdi cok anlasilmiyordu anlayamamis olabilir herkes tabii. Bir de herkeesi modu var bana bakarken morali iyidi belki arkadasima gec vakit bakti yorgundu bilemiyorum sadece sive kisminda takildim ben.Lütfen yanlış anlamayın çok özür dilerim hatta kimsenin günahını almak istemiyorum sadece böyle bir şey gözlerimle görmüştüm 2 kez. Böyle bilindik falcılar olunca veya biraz popüler olunca onun ismiyle o gibi bakanlar oluyor. Ya da fal bakan kişinin haberi oluyor müşteri kaçırmamak için bazı zamanlar kendi başkasına baktırıyor yerine.
Asla öyle yapıyor demiyorum kesin. Sadece bildiğim bir şeyi paylaşmak istedim. Bu arada haklısınız sağlık konusunda bakılmamalı.
Ciddimisin, burdan bilgi toplayip ona mi vermis?elmira ramek olayına mı dönecek bu iş? burada bir arkadaş vardı hemen buradan kendisine haber taşımış mayıs ya da haziran ayıydı galiba. o arkadaş belki biliyordur.
hayır bilgi topluyor anlamında demedim. birisi elif'ten yakınıyordu, o da hemen "ben kendisine sordum ilettim böyle böyle diyor" gibi bi şey demişti. demek ki kendisi görüşüyor. ona sorabiliriz bu konuyu bence.Ciddimisin, burdan bilgi toplayip ona mi vermis?
Merhabalar ben yaklaşık 2 ay önce Elif’e baktırdım. Sesi orta yaşlarda birisiydi. Evet hafif bir şivesi vardı aslında ama şaşkınım şuan. Konuşmayı kayıt altına alan arkadaşlar var mı acaba? Ben kaydetmemiştim. Umarım olumsuz bir durum yoktur. Çünkü ben bir hayli umutluydum Elif’ten.Arkadaslar, telefonda fal bakan Elif'e fal baktiranlar yorum yazabilir mi? Ben Agustos sonu baktirmistim konusmasinda pelteklik hic hatirlamiyorum, sesi 30'-40li yaslarin basi gibiydi ve hafif laz sivesi vardi. Laz mi tam bilmiyorum ama siveliydi ve gayet pozitif biriydi, bana olum hastalik falan gibi seyler de soylemedi. Bir arkadasima onerdim gecen gun, yeni baktirdi ama sesi sigara icmis kadin sesi gibi, ben yasli biri sandim dedi ve sivesi yoktu ve hafif peltek konusuyordu dedi. Baska uyelere de sordum, Agustos'tan sonra baktiran bazilari pelteklik var, dislerini yaptirmis dedi belki dislerini sonra yaptirdi pelteklik sonra olustu ama ben bariz sive aldim yanlis mi hatirliyorum cok saskinim su an, sanki iki ayri kisiden bahsediyor baktiranlar.
Ayrica baktiran kisiye de maalesef yakininin olum haberi demis, boyle bir sey soylenmez bence falda cok moral bozucu ve gereksiz, benim baktirdigim Elif oyle negatif biri de degildi yani gayet samimi, gule oynaya falk baktik ve hatta fazla olumluydu gelecek konusunda, gecmisi de cok iyi bilmisti ve gecisteki durumlardan negatif seyler soyledigi oldu ama dogruydu ve gecmis oldugu icin onemli degil ama gelecek negatif yorum yapilinca boyle hastalik ve olum ben cok rahatsiz oluyorum, kimse kimsenin olum tarihini bilemez sonucta.
Konuyu cok yanlis anlamisim, pardonhayır bilgi topluyor anlamında demedim. birisi elif'ten yakınıyordu, o da hemen "ben kendisine sordum ilettim böyle böyle diyor" gibi bi şey demişti. demek ki kendisi görüşüyor. ona sorabiliriz bu konuyu bence.
Evet merak edip şimdi falımı dinledim de benim de sesli su falını dışardan göndermiş Şimdi profiline baktım çoğu şeyi kaldırmış. Katina ve Yıldızname kalmış. Bunlardan deneyip memnun kalan var mı ?Bu elifsucan hep dışarıda bakıyor fala , arkada otobüs sesleri falan geliyor. Bi de saatlerine göre iş çıkışı bakıyor bence. Garip bi şekilde çoğu insana da biliyor. Fiyatı da çok uygun. Yargıç himmetnur ismihan falan o kadar detaylı bakmamıştı kaç kati fiyat olmasına rağmen. Anlam veremiyorum
Ben Elif'e sevmistim tabi gelecek cikmayabilir zaten gelecek cikan falci yok, hem cok pozitifti ve o an modumu enerjimi yukseltmisti ve anda gecmiste cok iyi bilmisti. Farkli biri bakmaz diyorum ben guvenilir bir insan gibi ama sive konusunda cok soru isareti oldu. Ses genc-yasli, bunlar kisiye gore algida farklilik olabilir bence sigara icmis bir ses yoktu ama net de hatirlamiyorum ben de kayit almadim. Arkadasim cok negatif bulunca bir de sigara icmis gibi sesi vardi ve sivesi yoktu deyince kafam cok karisti, dislerini sonradan yaptirdiysa pelteklik olusmustur ve sivesi de anlasilmiyordur belki bir de o durum var. Bana gayet pozitifti ama gunduz baktimsti, arkadasim gece baktirmis belki enerjisi dusuktu, yorgundu o kisim da anlasilabilir.Merhabalar ben yaklaşık 2 ay önce Elif’e baktırdım. Sesi orta yaşlarda birisiydi. Evet hafif bir şivesi vardı aslında ama şaşkınım şuan. Konuşmayı kayıt altına alan arkadaşlar var mı acaba? Ben kaydetmemiştim. Umarım olumsuz bir durum yoktur. Çünkü ben bir hayli umutluydum Elif’ten.