Binnaz Abla

Tamamdır canım olumsuz bir şeyler duyup yoluma devam etmek istiyorum o kadar umudum tükendiki bu aralar inşallah beni kabul eder bakar deneyecem çingene beyi

Fal sepeti özlem yılmazı deneyenler nasıldı falı
3 arkadaşım denedi, üçü de ilk başta spesifik detaylar bilince aşırı heveslenmişlerdi ama dediği tek bir şey bile olmadı.. hatta bi tanesi önce katina sonra kahve attı ve aynı konu hakkında söyledikleri birbiriyle çelişti özlem yılmaz'ın

Bir ara baktırmaya niyetlenmiştim hâla da aklımdaydı. İyi ki baktırmamışım.

Falalem Medyum Fatima bana kariyer is iyi bilmisti, is konusu cogunlukla cikmisti ama artik sesli bakiyormus ve ses kaydi az anlasiliyor denmisti onun hakkinda.

Kızlar yaklaşık 1 ay kadar önce elifsucana baktirmistim. Süreç hakkında dediği bı şey oldu sonuç için beklemedeyim. Sizce tekrar ona baktirayim mi gidişat değişti mi diye merak ediyorum enerjiler degisirse sonuç da değişiyor bence böyle napayim sizce??

Bende vadeleri çıkmıştı. Sadece olacak olumsuz şeyleri bilemedi. Ama kimse bilememişti.
Ben tekrar attım umarım çıkar. Bence atabilirsin:)

volkan nerde bakıyor acaba cnm ben kaçırdım orayı?

Bende bekliyorum vadesini, ama durum olarak bende baya cok bilmisti. Sen nezaman baktirdin, cok var mi daha,

Dün baktırdım kızBen de beğendim bende de bayağı bilmiş durumları. Cidden kahvede ne varsa onu söylemiş. Sonra sorduğum kişi için bakarken sankim kart değil ama zar/pul stili bir şeyi attığını duydum kayıttan. Kart değil başka bir şeydi sankim.

Aynen bendede öyle yapti bende cok pembeci degildi üstelik, dedi sen bilirsin ama durum bu. Yani o konuda rahat olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…