- 4 Ocak 2015
- 2.412
- 3.770
ben de kızı objektif analiz etmişim arkadaşınızın yorumuyla benim yorumum birebir aynı çıkmış:) Güvenilir üyeyiz ashsgdhArkadaşlar en son bahsedilen tellwe sitesinde ki kişi arkadaşımın falına bakmış. Çok detay vermeden tarihlerle sorusunu sormuş. Üzülerek söylüyorum ki arkadaşımın dediğine göre sadece bir konuda genel bir yorum yaparak tespitte bulunmuş onun harici geri kalan herşey genel yuvarlak yorumlar ve burç yorumları gibiymiş. Yani örneğin sen duygusal birisin diğer kişi inatçı biri gibi gibi. Yazım dili anlaşılabilirmiş bu arada
Ama altını çizerek söylüyorum ki arkadaşıma böyle oldu diye başkasına da bu şekilde bakacak diye bir durum yok. İçinizden geliyorsa mutlaka deneyin ve benimle hemen paylaştığı için buradaki arkadaşa çok çok teşekkür ederim
ahahahhahah ben de aynı anda aynı şeyi yazdımmm ben değilim ya ama ben de olabilirim arkadaş:)))))) iyi arkadaş olurum:))))) ben 2.sıradaydım çok hızlı baktı kız zaten hemen 1.sıraya ilerledim:)))) 40 dk olmamıştır yani atalı:)))oha istemeden aynı anda aynı şeyi yazmışız neredeysetelefonda konuştuğum arkadaşım siz msiiniz acaba ben de yıllar sonra ters köşe olmayayım
evet ya uzun kısım burç yorumu kovalar daha az duygusaldır vs fallık kısım böyle 2 3 cümle sorduğunuz sorudan yorumluyor. 2 cümle de kendisinin söyleyeceği birşey varsa.. fiyatından dolayı öylesine gidilir yani kahve kapatmışken atayım bari diye 5 liralık eğlence kalmadı ki :)Yarın kesin baktırıcam kızlaracep aynı şeyleri falan söylüyor olabilir mi? Klasik şeyler birçoğumuza uyan
Bu da gol değil yanievet ya uzun kısım burç yorumu kovalar daha az duygusaldır vs fallık kısım böyle 2 3 cümle sorduğunuz sorudan yorumluyor. 2 cümle de kendisinin söyleyeceği birşey varsa.. fiyatından dolayı öylesine gidilir yani kahve kapatmışken atayım bari diye 5 liralık eğlence kalmadı ki :)
Burc kismi belki hazir metindir? :)5 Lira olan arkadaştan falım geldi kızlar:) Çok zeki bir kızmış topu taca atmış:) evlilik 30larımda olurmuş canım 3 sene bekleticem sizionun dışında sorduğum 2 kişiyle de olumsuz demiş::) upuzzuuuuun benim karakterimi analiz etmiş burç yorumu tatlı ama sonuçta fiyatıyla kıza 1 lira kalıyor sanırım sistemden emeğine sağlık kızın
edit: sorduğum kişiyle ilgili döner yorumu yapmış dönerse ters köşe olurum buraya yazarım gerçekten fal ihtiyacı için güzel bir seçenek
Bi türlü sevemedim ben yeşilçingeneyi..felaket tellalı..sorduğum iki kişi içinde olsa bile hayırsızmış olmaması gerekirmiş yorumu yapmıştıkızlar sağolun haber verdiğiniz için. yine bulamadık galiba olsundu
telwe konusu açılmışken sultanhanım, sadecegerçekler,demiravoyu beğenmiştim ben. ama demiravo gitmiş sanırım. yeşil çingeneyeye de atmıştım ama beğenemedim zaten dediği gibi olmadı hiçbir şey.
Ne demek canım hiç önemli değil.kızlar sağolun haber verdiğiniz için. yine bulamadık galiba olsundu
telwe konusu açılmışken sultanhanım, sadecegerçekler,demiravoyu beğenmiştim ben. ama demiravo gitmiş sanırım. yeşil çingeneyeye de atmıştım ama beğenemedim zaten dediği gibi olmadı hiçbir şey.
valla olabilir ya hazır metinse kendisi yazmıştır her burç için kenarı koymuştur kaç burç varsa artık o kısmı yapıştırıyordur kalan soruyla ilgili de isim yazmış o kısmı zaten telefonda 4 satır işte ama kız 7 lira yani ben gelip kötüleyemem burda:)Burc kismi belki hazir metindir? :)
Kim bu tatlımSenelik bakti, uzun vade bakiyor yani adam aricak mi aramaycak mi bulusma ne zaman gibi ef puf seylere takmiyor dimdirekt sonucu soyluyor olacak mi olmayacak mi, bana tasinma gordu gerceklesecek gibi mesela.
Aslinda 18 kredi iyimis ustune 5 kredi alip Sardunya ya atabilirdin, bana anlik ve yakin gecmis durumu acayip bilmisti karsi taraf icin de ayni sekilde... su an online gorunce aklima geldi.valla olabilir ya hazır metinse kendisi yazmıştır her burç için kenarı koymuştur kaç burç varsa artık o kısmı yapıştırıyordur kalan soruyla ilgili de isim yazmış o kısmı zaten telefonda 4 satır işte ama kız 7 lira yani ben gelip kötüleyemem burda:)
Yanlış hatırlamıyorsam bu konunun konuşulduğu isim Gülistandı. Telefonda bakıyordu ve biraz tuzluydu. %100 emin değilim sonuçta bana da sormamışsınız ama çıkmadan görünce cevaplayayım dedim :)Kim bu tatlım
aynen bana da çok olumsuz konuştu. birde ilk online fal denemelerim nasıl üzülmüştüm nasılBi türlü sevemedim ben yeşilçingeneyi..felaket tellalı..sorduğum iki kişi içinde olsa bile hayırsızmış olmaması gerekirmiş yorumu yapmıştı
Ne atmıştın Sardunyaya.yarın combo yapimAslinda 18 kredi iyimis ustune 5 kredi alip Sardunya ya atabilirdin, bana anlik ve yakin gecmis durumu acayip bilmisti karsi taraf icin de ayni sekilde... su an online gorunce aklima geldi.
Telwe de bazı falcıların çifter çifter üyelikleri var burda konuşuluyordu isim hatırlayamadım ama dikkatli olmak lazım pek güvenli değil. yeşilçingenenin çıkanı da çok bildiğim kadarıyla forumdan. bana çok olumsuzdu çıkmaması işime geldiNe demek canım hiç önemli değil.
Tellwe bana göre çok çok güvensiz bir site yani ben bilgilerimi verirken bile 2 kere düşünüyorumOraya gitmemin tek sebebi Yeşilçingene zaten herkes biliyodur artık Olumlu dediği 1-2şey vardır bana hiç çıkmadı ama olumsuz dediklerini film izler gibi izledim hayatımda
Sultanhanıma 3-4 ay önce baktırmıştım forumdan görüp hatta bana mesela hayatında biri var demişti tarif falan etmişti ama tarif ettiğinin tam tersi birisiymiş. Mesela hayatında biri olduğunu bilmiş sayılır mı orasını size bıraktım
sardunyanın vadesi çıktı mı sizdeAslinda 18 kredi iyimis ustune 5 kredi alip Sardunya ya atabilirdin, bana anlik ve yakin gecmis durumu acayip bilmisti karsi taraf icin de ayni sekilde... su an online gorunce aklima geldi.
Simdi tekrar okudum falini tellwe ye gore cok cok iyi bir yorum ama dedigim gibi anlik, yakin gecmis ve karsi taraf okumasi... kahve yollamistim ben.Ne atmıştın Sardunyaya.yarın combo yapim
Çok teşekkür ederim ona yazayım o zamanYanlış hatırlamıyorsam bu konunun konuşulduğu isim Gülistandı. Telefonda bakıyordu ve biraz tuzluydu. %100 emin değilim sonuçta bana da sormamışsınız ama çıkmadan görünce cevaplayayım dedim :)MissCherryBlossom gelince kendisi de teyit eder zaten
Ben daha cok karsi taraf icin atmistim o sira ve inanilmaz bildi bunu teyit edebiliyorum. Gelecek icin farkli bir konu vardi yakin bir gelecek vadesi vermedi birkac ay sonrasi icin bir vadesi ve farkli bir yorumu vardi olmadi o kisminin olmayacagini daha okuyunca biliyordum zaten, hani benim tercih etmeyecegim bir durum diyebilirim, o nedenle.sardunyanın vadesi çıktı mı sizde