Binnaz Abla

ben de kızı objektif analiz etmişim arkadaşınızın yorumuyla benim yorumum birebir aynı çıkmış:) Güvenilir üyeyiz ashsgdh

oha istemeden aynı anda aynı şeyi yazmışız neredeyse telefonda konuştuğum arkadaşım siz msiiniz acaba ben de yıllar sonra ters köşe olmayayım
ahahahhahah ben de aynı anda aynı şeyi yazdımmm ben değilim ya ama ben de olabilirim arkadaş:)))))) iyi arkadaş olurum:))))) ben 2.sıradaydım çok hızlı baktı kız zaten hemen 1.sıraya ilerledim:)))) 40 dk olmamıştır yani atalı:)))

Yarın kesin baktırıcam kızlaracep aynı şeyleri falan söylüyor olabilir mi? Klasik şeyler birçoğumuza uyan
evet ya uzun kısım burç yorumu kovalar daha az duygusaldır vs fallık kısım böyle 2 3 cümle sorduğunuz sorudan yorumluyor. 2 cümle de kendisinin söyleyeceği birşey varsa.. fiyatından dolayı öylesine gidilir yani kahve kapatmışken atayım bari diye 5 liralık eğlence kalmadı ki :)

kızlar sağolun haber verdiğiniz için. yine bulamadık galiba olsundu
telwe konusu açılmışken sultanhanım, sadecegerçekler,demiravoyu beğenmiştim ben. ama demiravo gitmiş sanırım. yeşil çingeneyeye de atmıştım ama beğenemedim zaten dediği gibi olmadı hiçbir şey.

Bu da gol değil yani promosyon fal atmaya devam edim ben yine de belki bişiler denk gelir tekrar

Burc kismi belki hazir metindir? :)

Bi türlü sevemedim ben yeşilçingeneyi..felaket tellalı..sorduğum iki kişi içinde olsa bile hayırsızmış olmaması gerekirmiş yorumu yapmıştı

Ne demek canım hiç önemli değil.
Tellwe bana göre çok çok güvensiz bir site yani ben bilgilerimi verirken bile 2 kere düşünüyorum Oraya gitmemin tek sebebi Yeşilçingene zaten herkes biliyodur artık Olumlu dediği 1-2şey vardır bana hiç çıkmadı ama olumsuz dediklerini film izler gibi izledim hayatımda

Sultanhanıma 3-4 ay önce baktırmıştım forumdan görüp hatta bana mesela hayatında biri var demişti tarif falan etmişti ama tarif ettiğinin tam tersi birisiymiş. Mesela hayatında biri olduğunu bilmiş sayılır mı orasını size bıraktım

Burc kismi belki hazir metindir? :)
valla olabilir ya hazır metinse kendisi yazmıştır her burç için kenarı koymuştur kaç burç varsa artık o kısmı yapıştırıyordur kalan soruyla ilgili de isim yazmış o kısmı zaten telefonda 4 satır işte ama kız 7 lira yani ben gelip kötüleyemem burda:)

Aslinda 18 kredi iyimis ustune 5 kredi alip Sardunya ya atabilirdin, bana anlik ve yakin gecmis durumu acayip bilmisti karsi taraf icin de ayni sekilde... su an online gorunce aklima geldi.

Bi türlü sevemedim ben yeşilçingeneyi..felaket tellalı..sorduğum iki kişi içinde olsa bile hayırsızmış olmaması gerekirmiş yorumu yapmıştı
aynen bana da çok olumsuz konuştu. birde ilk online fal denemelerim nasıl üzülmüştüm nasıl aşk uyumu var evlilik uyumu yok demişti falan

Telwe de bazı falcıların çifter çifter üyelikleri var burda konuşuluyordu isim hatırlayamadım ama dikkatli olmak lazım pek güvenli değil. yeşilçingenenin çıkanı da çok bildiğim kadarıyla forumdan. bana çok olumsuzdu çıkmaması işime geldi
sultan hanım biraz karışık bakıyor gibi ama ben de detay bilmişti beni şaşırtacak kadar, sanırım varlıkla baktığından. İsabetliydi ve özen vererek bakmıştı o yönden iyi diyebilirim.

Aslinda 18 kredi iyimis ustune 5 kredi alip Sardunya ya atabilirdin, bana anlik ve yakin gecmis durumu acayip bilmisti karsi taraf icin de ayni sekilde... su an online gorunce aklima geldi.
sardunyanın vadesi çıktı mı sizde

sardunyanın vadesi çıktı mı sizde
Ben daha cok karsi taraf icin atmistim o sira ve inanilmaz bildi bunu teyit edebiliyorum. Gelecek icin farkli bir konu vardi yakin bir gelecek vadesi vermedi birkac ay sonrasi icin bir vadesi ve farkli bir yorumu vardi olmadi o kisminin olmayacagini daha okuyunca biliyordum zaten, hani benim tercih etmeyecegim bir durum diyebilirim, o nedenle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…