- 4 Ocak 2015
- 2.412
- 3.770
Kim bu kaçırdım toparlayamadım geçmiş sayfaları okudum da tellwe elifsu mu ne o mu@Lizyaa Elif'e ben henuz danismadim ama bu sekilde olum haberlerini cekinmeden soyledigini birkac arkadas yazmisti cok iyi hatirliyorum hatta bizlere ilk oneren arkadas ta yazmisti sanirim. Benim cekincede kalma nedenlerimden biriydi hatta bu durum dolayisiyla bu ongorusu baska biri oldugunu gostermez.
Hayir Elif Hanim tel da bakiyor. Herhangi bir site degil.Kim bu kaçırdım toparlayamadım geçmiş sayfaları okudum da tellwe elifsu mu ne o mu
Canım nasıl ulaşıcam Elife merak ettim sıkıldım ben bu online falcılardan sırf ölüm haberi söylüyor falan diye merak ettim bana böyle iddiaalılar lazımHayir Elif Hanim tel da bakiyor. Herhangi bir site degil.
Pati sana da mesaj attım canım 5liraya kim var diye siteyi tararım ama çok üşendim ya please sen yazar mısın bana özeldenKızlar sıfırdan kredi alıcaksanız almayın bekleyin.5 lira dahi olsa. Yazıcam mutlaka.2 güne baktırmış olurum
Bende 5 tl liği merak ettim. Banada pleaseee. Doğum günümde 5 tl yüklemişlerdi çünkü de:)Pati sana da mesaj attım canım 5liraya kim var diye siteyi tararım ama çok üşendim ya please sen yazar mısın bana özelden
aynen benim de dogumgunu hediye kredisi vardi :))Bende 5 tl liği merak ettim. Banada pleaseee. Doğum günümde 5 tl yüklemişlerdi çünkü de:)
Ismi biraz tuhaf degil mi? Henuz hayrani da yok... takipteyim ama...Umarım yeni falcımızı bulmuşuzdur kızlar
bende açtım ama çekmedi fal atmak.Ismi biraz tuhaf degil mi? Henuz hayrani da yok... takipteyim ama...
Elifsucan telweKim bu hangi site
ben de öğrenebiir miyim?Umarım yeni falcımızı bulmuşuzdur kızlar
oha istemeden aynı anda aynı şeyi yazmışız neredeyse5 Lira olan arkadaştan falım geldi kızlar:) Çok zeki bir kızmış topu taca atmış:) evlilik 30larımda olurmuş canım 3 sene bekleticem sizionun dışında sorduğum 2 kişiyle de olumsuz demiş::) upuzzuuuuun benim karakterimi analiz etmiş burç yorumu tatlı ama sonuçta fiyatıyla kıza 1 lira kalıyor sanırım sistemden emeğine sağlık kızın
edit: sorduğum kişiyle ilgili döner yorumu yapmış dönerse ters köşe olurum buraya yazarım gerçekten fal ihtiyacı için güzel bir seçenek