Binnaz Abla

Kim bu kaçırdım toparlayamadım geçmiş sayfaları okudum da tellwe elifsu mu ne o mu

Hayir Elif Hanim tel da bakiyor. Herhangi bir site degil.
Canım nasıl ulaşıcam Elife merak ettim sıkıldım ben bu online falcılardan sırf ölüm haberi söylüyor falan diye merak ettim bana böyle iddiaalılar lazım genel yorumları da tekrar okudum beğenmişler fiyatıyla numarasını zahmet olmazsa yazar mısın

Kızlar 2 yıl önce tellweye girmişim en son , şimdi baktım eskiden kimlere atmışım diye Peralina diye birine atmışım tavsiye üzerinedir o , bakmamış zamanaşımı olmuş , kredi de ondan kalmış sanırım:))
Yeşilçingeneye atmışım 4 sene önce hiç hiç hiç bilememiş söylediklerinin hiçbiri olmamış ve detayda bilememiş karakterleri de bilememiş gitmez dediğiyle ayrılmışız ertesi günü öyle demişim o da döner demiş ahahah o öovukla görüşmedim bir daha bu arada baya Çingene geçmiş an ve gelecekte SIFIR mış bana
MedyumHestia ya gitmişim en son 2 sene önce 2 tane fal atmışım, döner dediği kişi döndü ama 8 9 ay sonra , falını dinledim tatlı barbie bebek sesi var konuşması da öyle , spesifik bişey söylememiş ama sonucu tesadüfen diye yorumlucam ben çıkmış, çünkü sorduğum kişinin sonra başka ilişkiisi oldu 2 kız sonra bana dönmüştü yani hestia kısa zamanda beklemeyin de demiş bu arada :) Ay falcı yorumlarımda çok karışık benim size bırakıyorum

5 Lira olan arkadaştan falım geldi kızlar:) Çok zeki bir kızmış topu taca atmış:) evlilik 30larımda olurmuş canım 3 sene bekleticem sizi onun dışında sorduğum 2 kişiyle de olumsuz demiş::) upuzzuuuuun benim karakterimi analiz etmiş burç yorumu tatlı ama sonuçta fiyatıyla kıza 1 lira kalıyor sanırım sistemden emeğine sağlık kızın
edit: sorduğum kişiyle ilgili döner yorumu yapmış dönerse ters köşe olurum buraya yazarım gerçekten fal ihtiyacı için güzel bir seçenek

Arkadaşlar en son bahsedilen tellwe sitesinde ki kişi arkadaşımın falına bakmış. Çok detay vermeden tarihlerle sorusunu sormuş. Üzülerek söylüyorum ki arkadaşımın dediğine göre sadece bir konuda genel bir yorum yaparak tespitte bulunmuş onun harici geri kalan herşey genel yuvarlak yorumlar ve burç yorumları gibiymiş. Yani örneğin sen duygusal birisin diğer kişi inatçı biri gibi gibi. Yazım dili anlaşılabilirmiş bu arada

Ama altını çizerek söylüyorum ki arkadaşıma böyle oldu diye başkasına da bu şekilde bakacak diye bir durum yok. İçinizden geliyorsa mutlaka deneyin ve benimle hemen paylaştığı için buradaki arkadaşa çok çok teşekkür ederim

oha istemeden aynı anda aynı şeyi yazmışız neredeyse telefonda konuştuğum arkadaşım siz msiiniz acaba ben de yıllar sonra ters köşe olmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…