Bı fal krizi geldi bana atarim belkiEvet sanırım 2 saate yakın bekledim
Biraz komşu teyze tarzı var yok değilBı fal krizi geldi bana atarim belkibeğendin mi peki genel olarak, bu arada çıkar umarım olumluysa
yakın zamanda baktırdıklarımdan ben sormadan hayatında biri olduğunu Didar evren ve ela ışık söylediFalsepeti Eva güneşe atmıştım geçen, yeni galiba diye denemek istedim. hayatında biri var mı şüpheleniyorum dememe rağmen biri yok demişti. ama bugün bi şey gördüm yani var. baktıracak olursa yazayım dedim. aslında iyi enerjide almıştım güzeldi fal ama bunu bilememiş malesef. adamın hayatında biri var hala ben fal baktırıyorum bu da ayrı meseleüzülüyorum ama benimki artık intikam hırsına dönüştü olan yine bana oluyor gerçi
anladım canım teşekkür ederim bi de düşüncelerine yönelik bir şeyler söylemiş miydi ve kahve mi atmıştınBiraz komşu teyze tarzı var yok değilbildiği şeyler var; burcu,isminin içindeki harfler,sorunları gibi.sonunu pembeye bağladı.keşke öyle olsa tabi ama yaşayıp görücem.farklı bir yorum almak için baktırılabilir gerçekten. Ama gerçekten ses kaydını anlamak çok zor oldu
Evet canım kahve attım.düşünceleriyle ilgili öyle çok özel bişi söylemedi açıkcası.pişman olcak vs.gibi şeyler sadece.karşı tarafın düşüncesini öğrenmek istiyosan eğer o medyum fatima değil onu söyleyebilirimanladım canım teşekkür ederim bi de düşüncelerine yönelik bir şeyler söylemiş miydi ve kahve mi atmıştın
Selizay bana da bildi. Falı çıktı ve analizleri çok doğru olduğunu düşünüyorum. 5 ay önce baktırmıştım ve çok takmamıştım ama söylediği gibi oldu.Kızlar eski tellwe fallarımı okudum az önce; birkerebir ve selizay baya bilmiş hatta birkerebir gidişatı bilmiş ama şu anda ikisi de uzakta görünüyor
Volkan yalnız o esnada bakıyor yine çok bekletmedi ama kartları ben sorarken açıyor birşeyi çıkarsa gelirim tekrar tutarlı en azından ama efsane takır takır döktü öyle bir durum olmadı aşırıı şaşırdığım bir yorum olmadı 3 ay daha baktırmam kızlar ,
demek istediğimi toparlarsam aa sormadığım şeyi söyledi dediğim olmadı 2 3 dk genel yorum yaptı bölmedim yine, şu olabilirdi ama bu ara yaşadığım yerden iş hayatına herşey değişiyor o yüzden büyük olaylar olduğu için birşeyler sıkıştırabilirdi diye bir düşündüm....spesifik sorulara dönebilir miyiz dedim uzayacak gibi olunca onda da kişilik analizleri çok geneldi çocuksu tavırlar gibi , ailesinin haberi var mı yok mu dedim var dedi ama bunu öğrenmem mümkün değil benim şahit olduğumda da yok ailesine benim adımı hiç vermemişti çünkü o ailesi sizi beğeniyor gibi birşey dedi,, baya anlatıyorum burayı okursa ifşalanmış olurum ama sorun değil maksat forumdakilerin bilgisi olsun. Yeni biri olacak gibi şeyler dedi. O size dönmeyi de düşünüyor dedi . Diğer dediğim kişiyle net bitmiş ayrılık dedi 2.kişiyle ilgili yorumları doğrudur daha netti benim ilk izlenimlerim bunlar kızlar
baktırdım, volkana dkm yetmedi gerçi 13 dk sürdü ama kişilik analizleri doğruydu bilmediğimm bir şey için yorum yaptı genel olarak 1 vade 3 vade dedi. 2 kişi sordum biriyle bitmiş tamamen dedi diğeri döner dedi çok spesifik bir yorum derseniz 6/10 veririm
Beğendim ya dandik bişey değildi , ben zaten isimsiz sormuştum ama fal çok açılmasın diye bir de tutarlı mı diye isimleri sormuştum, tutarlı yani o kişilerle ilgili yerinde yorum yaptı fal içinde yeni biri için 1 hafta 1 ay dedi sonra 3 vade dedi 1 vade dedi kime ne vade verdi orası karıştıCanim begenmene sevindim. En azından tuttuğu olmuş.ama okuyacagini burayi zannetmem. Okusa benim yazdigim seyleri kesin okurdu.Keske soru sorsaydın. Belki cevap bulurdun. Bakalim belki yeni nasip yolunu açar. Bunları da unutursun.
Ya Volkan yeni biri diye attım falsepeti müdavimiydim ama orda baktırdıklarımda volkanla aynı fiyat , önümde uzun dönem baktırmam çünkü gerçekten krize girebilecek biri yok düşünceleri sordum bildiğim yada haber aldığım insanlar değil kızlar o yüzden muamma yani o dedikleri var mı cidden öğreneceğimi sanmıyorum ben dönüş olursa ancak size döndü diye yazarım o da dönen kişi de umrumda değilCanım hic yoktan digerlerinden iyi bana göre.
Doga dan ve zümra lal da iyi. Ama cok pahalı.
Doga ya 250 tl veren var mı merak ediyorum hep. Gunah ya o para.
Ama volkan binnaz da daha iyi gibi bana simdiye kadar
zümra bana çoğunlukla nasihat vermiştiCanım hic yoktan digerlerinden iyi bana göre.
Doga dan ve zümra lal da iyi. Ama cok pahalı.
Doga ya 250 tl veren var mı merak ediyorum hep. Gunah ya o para.
Ama volkan binnaz da daha iyi gibi bana simdiye kadar
Rica ederim canim ne demekBen en son 2016 senesinde binnaza girmişim kızlar beni binnaza döndürdünüz Tebrikler :)))
Ya canım volkan vade ye kefil degilim diyor. Zaten tarot vade vermez ki yanilma payi yüzde 50.zümra bana çoğunlukla nasihat vermiştivadede patladı zaten de yine kötüydü diyemem
Evet gerçekten övüyorsunuz her volkanla alakalı yazana yorum yapıyorsunuz bu yanlış anlaşılabilir daha önce de bazı kişileri çok övenler için sonrasında kimseye dedikleri çıkmayınca reklam yapmakla itham edildiler çok yakın bir tarihte bile :) Bence bu kadar övmeyin sonuçta siz de yeni baktırdınız çok oooovvv yuh artık bunu dedi bu oldu inanamıyorum dediğiniz bir durum varsa bilemem tabi. Yanlış anlamayın sonunda baktıranlara dedikleri çıkmazsa bu sefer sizin niyetiniz o olmasa bile sen çok övüyordun ne oldu demeye başlayacaklar :) ben de bugün baktırdım kendisine. Belki ben biraz kafasını karıştırdım bilmiyorum ama söylemleri fal içinde biraz yuvarlaktı. Olumlu konuştu bu arada tamamen, beklediğim bir olayla ilgili 3 hafta vade verdi. Kişinin ten rengini bildi ama boyunu tutturamadı, bir kumral bir siyah saçlı birisi var bir tanesi geçmişten geliyor bu adamı düşünüyor ama adam sadece seni düşünüyor seni seviyor geçmişteki kişiyle ilgisi ve diyaloğu yok kumral olan sensin sanırım dedi bu doğruydu. Genel bazı olaylarda söylediği gibi olmayan şeyler vardı fal sırasında düzelttim kendisini bu da onun kafasını karıştırmış olabilir. Ama enerjisi güzel konuşkan birisi. Beklediğim şey olursa buradan yazarım :)Ya en azindan yüzde 6 zam yapmış ;D
Size ne yapsa yaranamıyo ;D
Valla helal olsun sana da en sonunda baktırmıssın.
Peki ne dedi iyi mi bari.
Valla beni cok övüyorum diye linc edecekler ama kızlar ben baktırdıkca baktırasım geliyo. Cok sempatik cıvıl cıvılkonustukca huzur veriyo bana. Valla rahatlatiyo adam
Şu bir şeyi benden duyup sonra bana söyledi olayını ben de yaşadımYok ya pembeyi sevmez zaten mantıksız gelirse. Benim cümlelerimden yürüdü benden bildiği şeyi 5dk sonra yeni duyuyormuş gibi şaşırtarak söyledi demişti. ve doğum tarihini başta isteyip sonda unutmuş mu karıştırmış mı ne diyor nasıl unutabilir yazmıyor mu isteyince 10dk olmadı daha dedi
Evet gerçekten övüyorsunuz her volkanla alakalı yazana yorum yapıyorsunuz bu yanlış anlaşılabilir daha önce de bazı kişileri çok övenler için sonrasında kimseye dedikleri çıkmayınca reklam yapmakla itham edildiler çok yakın bir tarihte bile :) Bence bu kadar övmeyin sonuçta siz de yeni baktırdınız çok oooovvv yuh artık bunu dedi bu oldu inanamıyorum dediğiniz bir durum varsa bilemem tabi. Yanlış anlamayın sonunda baktıranlara dedikleri çıkmazsa bu sefer sizin niyetiniz o olmasa bile sen çok övüyordun ne oldu demeye başlayacaklar :) ben de bugün baktırdım kendisine. Belki ben biraz kafasını karıştırdım bilmiyorum ama söylemleri fal içinde biraz yuvarlaktı. Olumlu konuştu bu arada tamamen, beklediğim bir olayla ilgili 3 hafta vade verdi. Kişinin ten rengini bildi ama boyunu tutturamadı, bir kumral bir siyah saçlı birisi var bir tanesi geçmişten geliyor bu adamı düşünüyor ama adam sadece seni düşünüyor seni seviyor geçmişteki kişiyle ilgisi ve diyaloğu yok kumral olan sensin sanırım dedi bu doğruydu. Genel bazı olaylarda söylediği gibi olmayan şeyler vardı fal sırasında düzelttim kendisini bu da onun kafasını karıştırmış olabilir. Ama enerjisi güzel konuşkan birisi. Beklediğim şey olursa buradan yazarım :)
Neydi o anlatsanaŞu bir şeyi benden duyup sonra bana söyledi olayını ben de yaşadım