Gerçekten etmezmişrezalet ötesi.
Arkadaşıma falı cıkmış ama keşke duyabilseydim belki bana da çıkardıGerçekten etmezmişrezalet ötesi.
Bir de baksaFalalem i bi rezzan döndürüyo baska da döndüren yok
kız az para değil ki 70 tl. ben şahsen 2-3 gün gıda ihtiyacımı karşılarım o paraya.Gerçekten etmezmişrezalet ötesi.
Çok kötü fal bakmıyor gerçekten. Yani binnazdaki diğer kişiler yerine baktırılabilinir. Ama öyle şok edici detaylar bilmiyor bence, beklentimizi ona göre ayarlarsak daha iyi olur :)Yani evet benim de cok dikkatimi cekti bu kadar ovulecek ne fal bakiyor olabilir Volkan, cogu baktiran da eh iste derken...
Belki sana çok iyi baktı herkes baktırsın istiyorsun ama çok fazla yazınca kişilerin beklentisi artabilir alma derim bu yükü. Belki aklının ucundan reklam yapmak geçmiyor bilemem ama öyleymiş gibi oluyor bir yerden sonra. Çünkü falcı da yeni bir falcı. Dediğim gibi kötü bir falcı değil ama çok hayal ettiğim gibi de olmadı çıkar çıkmaz zaman gösterecek artık :)Haklısın bence susmak daha iyisi
Ama ne bileyim konusu açılınca cok kaptırıyorum kendimi ;D
Devamlı baktirmak istiyorum.
Ama işte insanın kanayan yarası olunca cok kötü oluyor. Bi çare iste
Evet binnazdaki diger kisilerden kat ve kat iyi. Yani siz şok edici ne istiyosunuz ki. Bi faldan beklentiniz ne? Amuda kaldırıp alkış yaptırmasıni mı?Çok kötü fal bakmıyor gerçekten. Yani binnazdaki diğer kişiler yerine baktırılabilinir. Ama öyle şok edici detaylar bilmiyor bence, beklentimizi ona göre ayarlarsak daha iyi olur :)
Belki sana çok iyi baktı herkes baktırsın istiyorsun ama çok fazla yazınca kişilerin beklentisi artabilir alma derim bu yükü. Belki aklının ucundan reklam yapmak geçmiyor bilemem ama öyleymiş gibi oluyor bir yerden sonra. Çünkü falcı da yeni bir falcı. Dediğim gibi kötü bir falcı değil ama çok hayal ettiğim gibi de olmadı çıkar çıkmaz zaman gösterecek artık :)
Kızlar Rezzan abla yorumum geldi.çok iyi bir bakım değil açıkcası.analizlerinin bazıları doğru.1 2 aylık süreç verdi ortalama.ucu da açık net bir şey yok.memnun kaldım mı diye sorarsanız kalmadım.ortalamanın altında
Evet ben anlayabildiim
Son 3 falımdan ben de hiç tatmin olmadım.rezzan abla,medyum fatima,gülçin beyaz.Ama ciden tatmin olunacak gibi değillerdi.sorun bizde değil emin ol.Bana da çok ilginç bir yorum yapmış ya eski ya da yeni olacak diyor aşk için. Başka bir ihtimal kalmıyor zaten. Geçmiş ve an için bir şey söylemedi. Bu aralar baktırdığım fallar beni hiç tatmin etmiyor, bilmiyorum — benim beklentim mi yüksek diye düşünmüyor değilim
1 hafta gibi mıSözde tövbe ettim ama bende medyum fatimaya baktirdim ama telefonda, bence gayet iyi di. L Lila0025 volkani önerince ona da gittimikisinin de ortak söyledikleri bilgiler vardi, baska kimsenin demedigi seyler simdiye kadar. Ikisini de öneririm, anlik ikisi de tutuyor, ama gelecege yönelik bisey diyemem. Fatima cok kisa bir vade verdi, ona göre size bilgi veririm.
Whatsapptan bu durumu sürekli ilet düzeltip geri yollarlarKız gel benimkini dinle bana çevirme yap o zaman gözünü seviyim
Ya bası yogun kadının yani sıra ile bakar.Bir de baksa24 saate doğru ilerliyo yani gönderdiğim fal.ve sürekli çevrimiçi.daha ne kadar fal biriktirecek merakla bekliyorum
Bence fal için siz enerjiniz uyana istediginize bakın tavsiye ile gitmeyin.Kızlar Rezzan abla yorumum geldi.çok iyi bir bakım değil açıkcası.analizlerinin bazıları doğru.1 2 aylık süreç verdi ortalama.ucu da açık net bir şey yok.memnun kaldım mı diye sorarsanız kalmadım.ortalamanın altında
Cok yuvarlak konusuyo ya. Bana da hem sana mesaj atacak seni bogacak diyor 2 hafta sonra bazen cevap alabilirsin bazen almayabilirsin diyo. Iyi biri yaninda olmak istiyo cok sana ilgi gösterir diyo. Bi de sonunuz yok diyo. Yani karsi taraf dengesizmisBana da çok ilginç bir yorum yapmış ya eski ya da yeni olacak diyor aşk için. Başka bir ihtimal kalmıyor zaten. Geçmiş ve an için bir şey söylemedi. Bu aralar baktırdığım fallar beni hiç tatmin etmiyor, bilmiyorum — benim beklentim mi yüksek diye düşünmüyor değilim
Evet 1-2 hafta dedi1 hafta gibi mı
Falın patlama gibi bir ihtimali kalmamış her türlü cıkıyor yani garantiye almış kadın çakalBana da çok ilginç bir yorum yapmış ya eski ya da yeni olacak diyor aşk için. Başka bir ihtimal kalmıyor zaten. Geçmiş ve an için bir şey söylemedi. Bu aralar baktırdığım fallar beni hiç tatmin etmiyor, bilmiyorum — benim beklentim mi yüksek diye düşünmüyor değilim