- 15 Ekim 2020
- 408
- 573
Hangisi daha iyi? İkisüne de ilk kez baktırıcam, birini seçmek gerekirse sizce kim?İlk falı bana da çıkmıştı . Ama medyum fatimanın dediğini 1 hafta içinde yaşamıştım .
Ben medyum fatima derimHangisi daha iyi? İkisüne de ilk kez baktırıcam, birini seçmek gerekirse sizce kim?
Arkadaşımın geçmişi ve anı çok iyi bildi sonucu ucu açık bırakmıştı ama arkadaşım tekrar gitti çok beğendim demişti. Dün söylemiştim bir arkadaşım daha baktıracak diye onunlada görüştüm bugün bana valla istersen dene ama ben beğenmedim dedi :) Herkese farklı oluyor sanırım bilemiyorum zaten direkt zam yapmış 50 kredicikArkadaşlar Volkandan genelde memnun kalmış baktıranlar peki dediklerini yaşayanlar var mı? En azından sizce durumları iyi yorumlar mı, hisleri düşünceleri falan?
Arkadaşımın geçmişi ve anı çok iyi bildi sonucu ucu açık bırakmıştı ama arkadaşım tekrar gitti çok beğendim demişti. Dün söylemiştim bir arkadaşım daha baktıracak diye onunlada görüştüm bugün bana valla istersen dene ama ben beğenmedim dedi :) Herkese farklı oluyor sanırım bilemiyorum zaten direkt zam yapmış 50 kredicik
Medyum fatima ve rezzan abla üç harflilerle mi bakıyor
vay canına şuan gördüm belki binnaz indirimine gıcık olup yapmıştır vay canına dün baktırsam 750 kredi idi ama indirim yoktu bugün %30 indirim var ama falcı % 6,66666667 zam yapmış hala düne göre kardayım ama Volkanın hareketini iyi niyetli göremedim doğrusuArkadaşımın geçmişi ve anı çok iyi bildi sonucu ucu açık bırakmıştı ama arkadaşım tekrar gitti çok beğendim demişti. Dün söylemiştim bir arkadaşım daha baktıracak diye onunlada görüştüm bugün bana valla istersen dene ama ben beğenmedim dedi :) Herkese farklı oluyor sanırım bilemiyorum zaten direkt zam yapmış 50 kredicik
Daha baktırmadım ama profili öyle bi izlenim veriyor bi de yuvarlak konuşanlar genelde cinli oluyorRezzan 3 harflilerle bakıyo. Nerden anladin
Ben medyum fatimadan memnun kalmıştım çokYalnız medyum fatimanın da bakımı bi garip.sanki onay alıyor,soru soruyor gibi bi acaip.çok es veriyo bir de.ses kaydını anlayana kadar da çatladım resmen bu arada
Ayyy inşallahhBen medyum fatimadan memnun kalmıştım çokİnşallah sizinnde çıkar
vay canına şuan gördüm belki binnaz indirimine gıcık olup yapmıştır vay canına dün baktırsam 750 kredi idi ama indirim yoktu bugün %30 indirim var ama falcı % 6,66666667 zam yapmış hala düne göre kardayım ama Volkanın hareketini iyi niyetli göremedim doğrusu
Yok ya pembeyi sevmez zaten mantıksız gelirse. Benim cümlelerimden yürüdü benden bildiği şeyi 5dk sonra yeni duyuyormuş gibi şaşırtarak söyledi demişti. ve doğum tarihini başta isteyip sonda unutmuş mu karıştırmış mı ne diyor nasıl unutabilir yazmıyor mu isteyince 10dk olmadı daha dediOlumsuza acik degilse ya da vade odakli iddiali konusmadiysa begenmemis olabilirler. Vade vermez genelde
Kuzu kızma ama yine baktıramadım Şuan meşgul de denk gelmeye çalışıyorumYa en azindan yüzde 6 zam yapmış ;D
Size ne yapsa yaranamıyo ;D
Valla helal olsun sana da en sonunda baktırmıssın.
Peki ne dedi iyi mi bari.
Valla beni cok övüyorum diye linc edecekler ama kızlar ben baktırdıkca baktırasım geliyo. Cok sempatik cıvıl cıvılkonustukca huzur veriyo bana. Valla rahatlatiyo adam
canım medyum fatima geç mi yoluyo falıAyyy inşallahh
Kuzu kızma ama yine baktıramadım Şuan meşgul de denk gelmeye çalışıyorum
Evet sanırım 2 saate yakın bekledimcanım medyum fatima geç mi yoluyo falı