Binnaz Abla

Rica ederim canim ne demek 😃

Ya canım volkan vade ye kefil degilim diyor. Zaten tarot vade vermez ki yanilma payi yüzde 50.
Ins sonuc odakli çıkar.
yok hayır orada zümranın vadesi patladı diye yazdım, volkanın 2 haftası var ama vadeyi geçtim olayda da patladı. Yine de en iyi analizi volkan yaptı diyebilirim, sadece geçmiş için bir de birkaç konuda anı bilmişti

yok hayır orada zümranın vadesi patladı diye yazdım, volkanın 2 haftası var ama vadeyi geçtim olayda da patladı. Yine de en iyi analizi volkan yaptı diyebilirim, sadece geçmiş için bir de birkaç konuda anı bilmişti

Off off ne olacak bu halimiz ya.
Hala bi gelisme yok mu

Evet gerçekten övüyorsunuz her volkanla alakalı yazana yorum yapıyorsunuz bu yanlış anlaşılabilir daha önce de bazı kişileri çok övenler için sonrasında kimseye dedikleri çıkmayınca reklam yapmakla itham edildiler çok yakın bir tarihte bile :) Bence bu kadar övmeyin sonuçta siz de yeni baktırdınız çok oooovvv yuh artık bunu dedi bu oldu inanamıyorum dediğiniz bir durum varsa bilemem tabi. Yanlış anlamayın sonunda baktıranlara dedikleri çıkmazsa bu sefer sizin niyetiniz o olmasa bile sen çok övüyordun ne oldu demeye başlayacaklar :) ben de bugün baktırdım kendisine. Belki ben biraz kafasını karıştırdım bilmiyorum ama söylemleri fal içinde biraz yuvarlaktı. Olumlu konuştu bu arada tamamen, beklediğim bir olayla ilgili 3 hafta vade verdi. Kişinin ten rengini bildi ama boyunu tutturamadı, bir kumral bir siyah saçlı birisi var bir tanesi geçmişten geliyor bu adamı düşünüyor ama adam sadece seni düşünüyor seni seviyor geçmişteki kişiyle ilgisi ve diyaloğu yok kumral olan sensin sanırım dedi bu doğruydu. Genel bazı olaylarda söylediği gibi olmayan şeyler vardı fal sırasında düzelttim kendisini bu da onun kafasını karıştırmış olabilir. Ama enerjisi güzel konuşkan birisi. Beklediğim şey olursa buradan yazarım :)
Kızlar binnaz abla da volkan canözü gelmiş yeni. Puanlamaları iyi baktıran var mı?
Ben falsepeti medyum gizem ile bu 2 kisi arasında kaldım baktırmak için. Ama en uygyn volkan gibi
Ne diyosunuz?

Canım volkan canözü için 22 falda %94 başarı az değil mi sence?

Ama yeni belki toparlar durumu. Yalnız tek müsteri bile 1 puan verdiginde bayağı düsüyor puanı yüzde 99 du ilk baş sonra 93 oldu simdi 94
Ama puan odakli bakmamak lazım. Pembecei degilim diyor. Bilemiyorum baktırsam mı baktırmasam mı?
15 ekimde forumda böyle bir yazışmamız olmuş. Aynen reklam yüzünden banlanan çok hesap oldu burda. K Kazen yakında bir el atar diye düşünüyorum

Yok ya pembeyi sevmez zaten mantıksız gelirse. Benim cümlelerimden yürüdü benden bildiği şeyi 5dk sonra yeni duyuyormuş gibi şaşırtarak söyledi demişti. ve doğum tarihini başta isteyip sonda unutmuş mu karıştırmış mı ne diyor nasıl unutabilir yazmıyor mu isteyince 10dk olmadı daha dedi :KK70:
Telefonda bakan elif de aynı böyleydi. Ben ona önden bilgi vermiştim mesajla. Telefonda bakarken sanki bilmiyormuş gibi harf veriyordu. Ya ben yazdım ya bunları falan dedim. Ben okumadım ki dedi. Konuşmanın basında bebek olayından bahsettim konuşmanın sonunda sanki kendi falda görmüş gibi anlattı. Beni çok tatmin etmemişti.

Evet gerçekten övüyorsunuz her volkanla alakalı yazana yorum yapıyorsunuz bu yanlış anlaşılabilir daha önce de bazı kişileri çok övenler için sonrasında kimseye dedikleri çıkmayınca reklam yapmakla itham edildiler çok yakın bir tarihte bile :) Bence bu kadar övmeyin sonuçta siz de yeni baktırdınız çok oooovvv yuh artık bunu dedi bu oldu inanamıyorum dediğiniz bir durum varsa bilemem tabi. Yanlış anlamayın sonunda baktıranlara dedikleri çıkmazsa bu sefer sizin niyetiniz o olmasa bile sen çok övüyordun ne oldu demeye başlayacaklar :) ben de bugün baktırdım kendisine. Belki ben biraz kafasını karıştırdım bilmiyorum ama söylemleri fal içinde biraz yuvarlaktı. Olumlu konuştu bu arada tamamen, beklediğim bir olayla ilgili 3 hafta vade verdi. Kişinin ten rengini bildi ama boyunu tutturamadı, bir kumral bir siyah saçlı birisi var bir tanesi geçmişten geliyor bu adamı düşünüyor ama adam sadece seni düşünüyor seni seviyor geçmişteki kişiyle ilgisi ve diyaloğu yok kumral olan sensin sanırım dedi bu doğruydu. Genel bazı olaylarda söylediği gibi olmayan şeyler vardı fal sırasında düzelttim kendisini bu da onun kafasını karıştırmış olabilir. Ama enerjisi güzel konuşkan birisi. Beklediğim şey olursa buradan yazarım :)
Yani evet benim de cok dikkatimi cekti bu kadar ovulecek ne fal bakiyor olabilir Volkan, cogu baktiran da eh iste derken...

Kızlar bilginiz olsun Medyum Fatimanın yolladığı ses kaydı çok kötü, sesi durmadan kesiliyor hiçbir şey anlaşılmıyor. Bence 70 TL için deymez. Ben yurtdışında yaşadığım için 70 TL buranın parasıyla çok değil ama yinede acıdım — yazık! Burada bir arkadaş çıktı falı yazmıştı, acaba kendisi ses kaydını anlayabildi mi? 👀

Kızlar bilginiz olsun Medyum Fatimanın yolladığı ses kaydı çok kötü, sesi durmadan kesiliyor hiçbir şey anlaşılmıyor. Bence 70 TL için deymez. Ben yurtdışında yaşadığım için 70 TL buranın parasıyla çok değil ama yinede acıdım — yazık! Burada bir arkadaş çıktı falı yazmıştı, acaba kendisi ses kaydını anlayabildi mi? 👀
Ben de baktırdım dün.ses kaydı gerçekten çok kötü.kulaklıkla 3 kere dinleyince anca bağlantıyı kurabildim.

Ben de son kez kendisine atayım dedim ama hep böyle yazmışlar bu site ile ilgili

Medyum fatima için bana çıktı yazdıkları için yzmak istemiyordum ama eski gönderilerimde de var baktırdıktan sonra yorum yazmıştım ses kaydı berbattı anlamak için can çekişmiştim eski ve yeni ile ilgili kafamı karıstırmıştı yeni baslangiç olucak ama kimle onu karıstırdı soru sordum düzgün cevap vermedi eylülde yüzleşme var demişti 2 ay geçtii yani bana çıkmadı.

ben de falalem çalışma stilini ve yorumcularını beğenmedim

Burayi okuyorlarsa bence de kendileirni duzeltsinler. Her yorumcu icin ses kalitesi kotu, kayit anlasilmiyor deniyor burada. Falalem bence bu yorumlari kabul edip kendine cekiduzen versin. 70Tl az degil, falci cikar cikmaz o ayri bir hikaye ama en azindan ses kalitesi, musteri hizmetleri vb konularda falsepeti ve binnaablayi ornek alsinlar insanlara paralarinin karsiligin versinler.

2020 nin kapanışını yapim diye dün son olarak Rezzan ablaya da fal gönderdim akşam 11 gibi.hala bakmadı🤦🏻‍♀️ fallar birikti 9 kişi bekliyo ama tık yok. Bu faldan sonra daha da uğramam falaleme :KK43:

Evet ben anlayabildiim 🙏🏻

aynen benim de öyle ve siteye yüz kere yazdım yardımcı olmadılar tek kelime duyulmuyor

X