Binnaz Abla

Arkadaşlar Volkandan genelde memnun kalmış baktıranlar peki dediklerini yaşayanlar var mı? En azından sizce durumları iyi yorumlar mı, hisleri düşünceleri falan?
Arkadaşımın geçmişi ve anı çok iyi bildi sonucu ucu açık bırakmıştı ama arkadaşım tekrar gitti çok beğendim demişti. Dün söylemiştim bir arkadaşım daha baktıracak diye onunlada görüştüm bugün bana valla istersen dene ama ben beğenmedim dedi :) Herkese farklı oluyor sanırım bilemiyorum zaten direkt zam yapmış 50 kredicik :KK70:

Arkadaşımın geçmişi ve anı çok iyi bildi sonucu ucu açık bırakmıştı ama arkadaşım tekrar gitti çok beğendim demişti. Dün söylemiştim bir arkadaşım daha baktıracak diye onunlada görüştüm bugün bana valla istersen dene ama ben beğenmedim dedi :) Herkese farklı oluyor sanırım bilemiyorum zaten direkt zam yapmış 50 kredicik :KK70:

Olumsuza acik degilse ya da vade odakli iddiali konusmadiysa begenmemis olabilirler. Vade vermez genelde

Bu gün nasıl bir buhrana girdiysem bir de medyum fatimaya kahve attım.1 hafta ya da 1 ay içinde haberleşmemiz varmış.burcu su grubu dedi doğru.bitakım sorunlarını söyledi doğru.sonu da çok pembeydi orasını bilmiyorum🤷🏻‍♀️nikahın bu çocuğa düşüyo dedi falan.eğer haber gelirse yazarım buraya da kızlarcım.

vay canına şuan gördüm belki binnaz indirimine gıcık olup yapmıştır vay canına dün baktırsam 750 kredi idi ama indirim yoktu bugün %30 indirim var ama falcı % 6,66666667 zam yapmış hala düne göre kardayım ama Volkanın hareketini iyi niyetli göremedim doğrusu :KK70::KK70:

vay canına şuan gördüm belki binnaz indirimine gıcık olup yapmıştır vay canına dün baktırsam 750 kredi idi ama indirim yoktu bugün %30 indirim var ama falcı % 6,66666667 zam yapmış hala düne göre kardayım ama Volkanın hareketini iyi niyetli göremedim doğrusu :KK70::KK70:

Ya en azindan yüzde 6 zam yapmış ;D
Size ne yapsa yaranamıyo ;D
Valla helal olsun sana da en sonunda baktırmıssın.
Peki ne dedi iyi mi bari.
Valla beni cok övüyorum diye linc edecekler ama kızlar ben baktırdıkca baktırasım geliyo. Cok sempatik cıvıl cıvıl 😅konustukca huzur veriyo bana. Valla rahatlatiyo adam

Olumsuza acik degilse ya da vade odakli iddiali konusmadiysa begenmemis olabilirler. Vade vermez genelde
Yok ya pembeyi sevmez zaten mantıksız gelirse. Benim cümlelerimden yürüdü benden bildiği şeyi 5dk sonra yeni duyuyormuş gibi şaşırtarak söyledi demişti. ve doğum tarihini başta isteyip sonda unutmuş mu karıştırmış mı ne diyor nasıl unutabilir yazmıyor mu isteyince 10dk olmadı daha dedi :KK70:

Ya en azindan yüzde 6 zam yapmış ;D
Size ne yapsa yaranamıyo ;D
Valla helal olsun sana da en sonunda baktırmıssın.
Peki ne dedi iyi mi bari.
Valla beni cok övüyorum diye linc edecekler ama kızlar ben baktırdıkca baktırasım geliyo. Cok sempatik cıvıl cıvıl 😅konustukca huzur veriyo bana. Valla rahatlatiyo adam
Kuzu kızma ama yine baktıramadım Şuan meşgul de denk gelmeye çalışıyorum

X