- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
Ben denedim, ikisinin de söylediği hiçbir şey çıkmadı.Canım falsepeti Didar evren i ve fulya nas i denedin mi
Yani bin pisman oldum, adam resmen esnemis ve dün itibariyle vadesi de patladi zaten.Kızlar bu arada byv de medyum ramon vardı o nereye kayboldu ya. Şutladılar galiba
Negatif cok ondandır. Öyle kafasına geldigi gibi davraniyodu canı isterse fal bakıyodu. Severse iyi sevmezse sallıyodu. Hayirlisi ne diyeyimKesinlikle iyi bir yorumcu değildi zaten.Olmasa da olur.
Ne gibi anlayamadımYani bin pisman oldum, adam resmen esnemis ve dün itibariyle vadesi de patladi zaten.
Canım bence en iyi fikir arkadaslarini gönder kendin en son baktır ;DVolkan ilgimi çekti ama çok fazla övülmüş o yüzden vazgeçtim. Yargıç vakası gibi olmasın
Canim ramonu diyorum, dün dinledim tekrar adam esnemis felan yani cok özen göstermemis öyle diyelim. Ve vadesi es gec 13 kasim demis, o da patladi. O yüzden önermem dedim.Negatif cok ondandır. Öyle kafasına geldigi gibi davraniyodu canı isterse fal bakıyodu. Severse iyi sevmezse sallıyodu. Hayirlisi ne diyeyim
Ne gibi anlayamadım
Canim ramonu diyorum, dün dinledim tekrar adam esnemis felan yani cok özen göstermemis öyle diyelim. Ve vadesi es gec 13 kasim demis, o da patladi. O yüzden önermem dedim.
Ucundan kıyısından yaklaşmamıştı yorumuHmm ne yönden canım.
Volkan ilgimi çekti ama çok fazla övülmüş o yüzden vazgeçtim. Yargıç vakası gibi olmasın
Ben beğendim kız kartlara bakmıyor sanırım telefonda takır takır gitti maşşallah
yaaa çok havalı hikaye ama benim annem baksa ve bana bakmasa ahaha bilmiyorum beni evde bulabilir miydiAnnem tövbe etti artık ne bana ne kimseye asla bakmıyor, o ruhani olarak bakan bölümdeydi :) Yıllar sonra artık yaşıda ilerleyince çok yorulmaya başladı kendini çekti artık ben böyle baktırınca dalga geçiyor sen terapi alıyorsun fal baktırmıyorsun diye
Oh be şu Volkanın birine daha iyi bakmasına çok sevindim valla tek bizim arkadaşa iyi baktı sanıyordum önerdim diye de çok mahçup olmuştumBazılarına iyi bakıyor bazılarına yine hiç alakasız bakıyor sanırım klasik durum yarın sanırım başka bir arkadaşım baktırıcaktı ona onada baksın yazıcam buraya tekrar :)
volkana kaçtır baktırıcam orda 1 yıldız veren var ben sarışın değilim yazmış sırf o kızın yorumundan gitmiyorumBen beğendim kız kartlara bakmıyor sanırım telefonda takır takır gitti maşşallah
volkana kaçtır baktırıcam orda 1 yıldız veren var ben sarışın değilim yazmış sırf o kızın yorumundan gitmiyorum
Gene mi gittin volkan a
Gulistan cok pahalı olan mı? Diger forumda konusulan bir Gulistan vardı hatırladıgım kadarıyla ama cok yuksekti fiyatı en az 500 diye kalmıs aklımda.
Tek takıldıgı nokta sac rengi miymiş milletin. Yani insan kardesini yolda görse çıkaramıyor yeri geliyo. Bana o yorum sacma geldi. Ve inandirici gelmedi.volkana kaçtır baktırıcam orda 1 yıldız veren var ben sarışın değilim yazmış sırf o kızın yorumundan gitmiyorum
Ne oldu peki nasıldıDün gece gittim kız ilk kez
volkana kaçtır baktırıcam orda 1 yıldız veren var ben sarışın değilim yazmış sırf o kızın yorumundan gitmiyorum
sen de çok beğendin ya bikaç hafta önceydi yine çok beğenen vardı ondan beri baktırcam o tek yıldız kafama takılıyor bir de öyle tarif edip show yapmasını çok da beklemiyorum nokta atışı yapsın ve tuttursun diyorum ama geleceği çıkan var mı Volkan daAma devamlı gelirim diyen de var. Şok olan da var. Ben bugün kime dediysem herkes şaşırdı. Şasırtıyo bu insan
sen de çok beğendin ya bikaç hafta önceydi yine çok beğenen vardı ondan beri baktırcam o tek yıldız kafama takılıyor bir de öyle tarif edip show yapmasını çok da beklemiyorum nokta atışı yapsın ve tuttursun diyorum ama geleceği çıkan var mı Volkan da