Binnaz Abla

Negatif cok ondandır. Öyle kafasına geldigi gibi davraniyodu canı isterse fal bakıyodu. Severse iyi sevmezse sallıyodu. Hayirlisi ne diyeyim

Ne gibi anlayamadım
Canim ramonu diyorum, dün dinledim tekrar adam esnemis felan yani cok özen göstermemis öyle diyelim. Ve vadesi es gec 13 kasim demis, o da patladi. O yüzden önermem dedim.

Canim ramonu diyorum, dün dinledim tekrar adam esnemis felan yani cok özen göstermemis öyle diyelim. Ve vadesi es gec 13 kasim demis, o da patladi. O yüzden önermem dedim.

Valla sesli güldüm ya. Canım fal bakarken geviş mi getiriyo bu

yaaa çok havalı hikaye ama benim annem baksa ve bana bakmasa ahaha bilmiyorum beni evde bulabilir miydi Allah beraber kalalım diye böyle bir yetenek vermemiş annenin beğenmedikleri kimler acabaDDD yani senin gittiklerin zahmet olmazsa yazar mısın hiç gitmiyim

Ama devamlı gelirim diyen de var. Şok olan da var. Ben bugün kime dediysem herkes şaşırdı. Şasırtıyo bu insan
sen de çok beğendin ya bikaç hafta önceydi yine çok beğenen vardı ondan beri baktırcam o tek yıldız kafama takılıyor bir de öyle tarif edip show yapmasını çok da beklemiyorum nokta atışı yapsın ve tuttursun diyorum ama geleceği çıkan var mı Volkan da

Vade de iddiali degil. Illa yanilma olur diyor ama nokta atislari iyi. Enerjini iyi vermen negatif olmaman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…