- 4 Ocak 2015
- 2.412
- 3.770
zülal bana çıkma oranı çok yüksek bir kere de dayımın işini bildi denizaşırı görüşme yapacaksın ve işe gireceksn dedi Bursaya görüşmeye gitti İstanbulda işe girdiKızlar selam, bu ara karmaşık durumlar içerisindeyim ve son bir aydır Ekim başından beri falcılarla çok haşır neşirim neredeyse iki günde bir baktırıyorum, durduramıyorum kendimi desem yeridir.
Binnaz da;
*Serkan Batu Kılıç
*Beliz Aytaç
Favorilerim çok detaylı ve ayrıntılı yorum yapıyorlar ve genel anlamda da kısa vade de ruhsal durumumu biliyorlar lakin verdikleri vadeler henüz dolmadı ikisininde bakalım Kasım sonu ve Ocak sonuna kadar eğer verdikleri vadeler de beklentiler karşılanırsa buraya yazacağım.
Fal Sepetinde ise;
*Alex
*Zeliş Can
*Zülal Şen
Favorilerim bunlar tahminleri kuvvetli olanlar ama Alex ne vade veriyor ne durumu özelleştiriyor yorumları tavsiye mahiyetinde oluyor genelde.
Sizlerden bu isimlere baktıran oldumu? Ve tutturmaları mümkünmüdür sizce? Merak içerisindeyim doğrusu.
Bu arada bana cidden şöyle aklımdan beynimden geçeni okuyacak gelecekle ilgili tutarlı tahminlerde bulunacak falcılar önerirmisiniz lütfen.
Burada ki tavsiyelere güveniyorum açıkcası, bu arkadaşları da burada ki tavsiyelerle seçmiştim. Lakin bana bugün farklı bir yorum gerekiyor mesajıma cevap yazarsanız çok mutlu olurum, sağlıkla kalın..
esnemişsiniz desen senin üzerinde Nazar vardı ondan esnedim hemen nazar çalışması yapaılım derCanim ramonu diyorum, dün dinledim tekrar adam esnemis felan yani cok özen göstermemis öyle diyelim. Ve vadesi es gec 13 kasim demis, o da patladi. O yüzden önermem dedim.
Evet kız kendisi
Kısa 300e, tam seans 500e bakıyorum demişti. Ben 300lük baktırdım, yarım saatti ama yetti gayet doyurucuydu
Ben de bi arkadaşımı sormuştum denizaşırı bi yere gidecek iş için demişti. Öyle oldu. Ama sonuç kısmı çıkar mi bilemem.zülal bana çıkma oranı çok yüksek bir kere de dayımın işini bildi denizaşırı görüşme yapacaksın ve işe gireceksn dedi Bursaya görüşmeye gitti İstanbulda işe girdi
Onu ben de gördüm ama yine de gözü karartıp girdim Allah affetsinuygun fiyatlı olmasa atlamazdım herhalde o yoruma rağmen
MissCherryBlossom Cherryy senin uygun fiyatlı anlaşın ne tatlı benimki 15 lira falan:))))))
Arkadaşlar Volkandan genelde memnun kalmış baktıranlar peki dediklerini yaşayanlar var mı? En azından sizce durumları iyi yorumlar mı, hisleri düşünceleri falan?
Canım hala sen atmadın mı ben attın zannettim.kredi yükledim tam atıcam adam çevrimdışı oldu........
Canım hala sen atmadın mı ben attın zannettim.
Adam da seni bekler mi
MissCherryBlossom canım senelik mi baktı olay odaklı mı baktı
Arkadaşlar Volkandan genelde memnun kalmış baktıranlar peki dediklerini yaşayanlar var mı? En azından sizce durumları iyi yorumlar mı, hisleri düşünceleri falan?
kredi yükledim tam atıcam adam çevrimdışı oldu........
bir daha yüklerim ya aslında bir haftaya taşınıyoruz 2 hafta beklesem adama sorucak sorum kalmıyor :)Yarını beklseydin kız, akşamları Volkan giriyor zannımca
Bana geçmişi çok güzel bildi hatta şaşırdım acaba başka bir yerde daha mı baktı oradan mı söyledi diye düşündüm birkaç analizi tuttu çünkü. Olayların gidişatının 1-2 tanesini gerçekten güzel bildi. Ama sonucun çıkacağını sanmıyorum. Çıkması için bir mucize olması lazım. O yüzden muhtemelen patlarArkadaşlar Volkandan genelde memnun kalmış baktıranlar peki dediklerini yaşayanlar var mı? En azından sizce durumları iyi yorumlar mı, hisleri düşünceleri falan?
Her gün giriyor canım. Bugün de atabilirsin.Yarını beklseydin kız, akşamları Volkan giriyor zannımca
bir daha yüklerim ya aslında bir haftaya taşınıyoruz 2 hafta beklesem adama sorucak sorum kalmıyor :)
Bana geçmişi çok güzel bildi hatta şaşırdım acaba başka bir yerde daha mı baktı oradan mı söyledi diye düşündüm birkaç analizi tuttu çünkü. Olayların gidişatının 1-2 tanesini gerçekten güzel bildi. Ama sonucun çıkacağını sanmıyorum. Çıkması için bir mucize olması lazım. O yüzden muhtemelen patlaranlık veya analiz için diyorsan dene istersen. 2 hafta var vade için geçsin yazarım.