Son baktırdıklarımı yazayım: Zeyder: 0 yani hiç bilememiş sallamış parama acıdım
Destina venüs: Valla olumlu 1 ay süre vermiş. Anı, adamın karakterini gayet bilmiş
Volkan Canözü: Bu gece itibariyle kudurup baktırdım 10dk az geldi çok çok beğendim dediği her şey doğru benim öküzün babası hasta onu bildi, kızkardeşi olduğunu bildi, aklından geçenleri de bildi bence. Anı gayet biliyor takır takır gidiyor valla çok çok beğendim. Geleceği bilmem ama anı biliyor. Şöyle yap böyle yap diye verdiği tavsiyeler de akıl karı
Nesibe: Söylediği her vakitte buluştuk ya da iletişim oldu. Onlineda en iyilerden bence
Yazın baktırdıklarım: Symbol cafe Nihal: Çıkmadı. Anı bildi, ama gelecek akıl yürütmeydi. An için baktırılabilir, iyi biliyor online site falcılarına göre kat kat iyi
Symbol cafe Serkan: Valla bazı dedikleri tutuyor bazıları tutmuyor ama karakter analizi çok çok iyi bazen. Bel bağlamayın çıkacak diye ama dediklerini yabana da atmayın. Online falcılara göre kat kat iyi yine
Telefonda bakan Elif: 5 hafta içinde buluşcaksınız dedi buluştuk darısı sizin başınıza
Youtube'da bakan ZK: Burdan ben tavsiye ettim ben pişman oldum. Bana 847463443 boşanmışsın, boşanma yaşamışsın demiş ama hiçbir alakası yok. Oküzüm için de asla yazmaz konuşmaz çok inatçı silmiş dedim adam 1 hafta sonra yazdı. Geçen yılki falı çok iyiydi ama bozmuş.
Apayrı biri var ki kendisini bambaşka bir kefeye koyuyorum:
Geçen yıl tam bu zaman baktırdığım İzmirli Gülistan .. o falcı değil bir zatı muhterem acaip bakmış. Maalesef numarası artık kullanımda değil maşallah dediğim 3 gün yaşadı yine