Kızlar selam, bu ara karmaşık durumlar içerisindeyim ve son bir aydır Ekim başından beri falcılarla çok haşır neşirim neredeyse iki günde bir baktırıyorum, durduramıyorum kendimi desem yeridir.
Binnaz da;
*Serkan Batu Kılıç
*Beliz Aytaç
Favorilerim çok detaylı ve ayrıntılı yorum yapıyorlar ve genel anlamda da kısa vade de ruhsal durumumu biliyorlar lakin verdikleri vadeler henüz dolmadı ikisininde bakalım Kasım sonu ve Ocak sonuna kadar eğer verdikleri vadeler de beklentiler karşılanırsa buraya yazacağım.
Fal Sepetinde ise;
*Alex
*Zeliş Can
*Zülal Şen
Favorilerim bunlar tahminleri kuvvetli olanlar ama Alex ne vade veriyor ne durumu özelleştiriyor yorumları tavsiye mahiyetinde oluyor genelde.
Sizlerden bu isimlere baktıran oldumu? Ve tutturmaları mümkünmüdür sizce? Merak içerisindeyim doğrusu.
Bu arada bana cidden şöyle aklımdan beynimden geçeni okuyacak gelecekle ilgili tutarlı tahminlerde bulunacak falcılar önerirmisiniz lütfen.
Burada ki tavsiyelere güveniyorum açıkcası, bu arkadaşları da burada ki tavsiyelerle seçmiştim. Lakin bana bugün farklı bir yorum gerekiyor mesajıma cevap yazarsanız çok mutlu olurum, sağlıkla kalın..