Binnaz Abla

Kızlar selam, bu ara karmaşık durumlar içerisindeyim ve son bir aydır Ekim başından beri falcılarla çok haşır neşirim neredeyse iki günde bir baktırıyorum, durduramıyorum kendimi desem yeridir.

Binnaz da;
*Serkan Batu Kılıç
*Beliz Aytaç
Favorilerim çok detaylı ve ayrıntılı yorum yapıyorlar ve genel anlamda da kısa vade de ruhsal durumumu biliyorlar lakin verdikleri vadeler henüz dolmadı ikisininde bakalım Kasım sonu ve Ocak sonuna kadar eğer verdikleri vadeler de beklentiler karşılanırsa buraya yazacağım.

Fal Sepetinde ise;
*Alex
*Zeliş Can
*Zülal Şen
Favorilerim bunlar tahminleri kuvvetli olanlar ama Alex ne vade veriyor ne durumu özelleştiriyor yorumları tavsiye mahiyetinde oluyor genelde.

Sizlerden bu isimlere baktıran oldumu? Ve tutturmaları mümkünmüdür sizce? Merak içerisindeyim doğrusu.
Bu arada bana cidden şöyle aklımdan beynimden geçeni okuyacak gelecekle ilgili tutarlı tahminlerde bulunacak falcılar önerirmisiniz lütfen.
Burada ki tavsiyelere güveniyorum açıkcası, bu arkadaşları da burada ki tavsiyelerle seçmiştim. Lakin bana bugün farklı bir yorum gerekiyor mesajıma cevap yazarsanız çok mutlu olurum, sağlıkla kalın..
zülal bana çıkma oranı çok yüksek bir kere de dayımın işini bildi denizaşırı görüşme yapacaksın ve işe gireceksn dedi Bursaya görüşmeye gitti İstanbulda işe girdi

Canim ramonu diyorum, dün dinledim tekrar adam esnemis felan yani cok özen göstermemis öyle diyelim. Ve vadesi es gec 13 kasim demis, o da patladi. O yüzden önermem dedim.
esnemişsiniz desen senin üzerinde Nazar vardı ondan esnedim hemen nazar çalışması yapaılım der:KK70::KK70::KK70:D:KK70:

volkana birkaç kişi için danışan oldu mu benim durumlarda böyle bir hal var da deneyeceğim şuan açıkken seri cevap yazar mısınız kızlar

yook ya ben geçen de bunu yaptım 3 kere falan elim gitti kredi yükledim en son döndüm sayfasına çevrımdışı olmuş:))) Krediyi iade edin diye talep attım binnaza hemen cevap yazdılar iadeniz gerçekleşti diye helal olsun
Canım hala sen atmadın mı ben attın zannettim.
Adam da seni bekler mi

Arkadaşlar Volkandan genelde memnun kalmış baktıranlar peki dediklerini yaşayanlar var mı? En azından sizce durumları iyi yorumlar mı, hisleri düşünceleri falan?
Bana geçmişi çok güzel bildi hatta şaşırdım acaba başka bir yerde daha mı baktı oradan mı söyledi diye düşündüm birkaç analizi tuttu çünkü. Olayların gidişatının 1-2 tanesini gerçekten güzel bildi. Ama sonucun çıkacağını sanmıyorum. Çıkması için bir mucize olması lazım. O yüzden muhtemelen patlar🙂 anlık veya analiz için diyorsan dene istersen. 2 hafta var vade için geçsin yazarım.

Yarını beklseydin kız, akşamları Volkan giriyor zannımca :KK50:
Her gün giriyor canım. Bugün de atabilirsin.

bir daha yüklerim ya aslında bir haftaya taşınıyoruz 2 hafta beklesem adama sorucak sorum kalmıyor :)

Ondan vazgectin kime attın ?

Bana geçmişi çok güzel bildi hatta şaşırdım acaba başka bir yerde daha mı baktı oradan mı söyledi diye düşündüm birkaç analizi tuttu çünkü. Olayların gidişatının 1-2 tanesini gerçekten güzel bildi. Ama sonucun çıkacağını sanmıyorum. Çıkması için bir mucize olması lazım. O yüzden muhtemelen patlar🙂 anlık veya analiz için diyorsan dene istersen. 2 hafta var vade için geçsin yazarım.

Valla canım şu an ben volkan dan baskasina baktirmiyorum. Ben enerjisini hissettim ve hepsi tuttu. Anlık ve analizde iyi. Vade de iyi degilim diyo zaten. Sonuc odakli bakıyo. Vade konusunda kefil degilim diyor. Olayın gidisati icin iyi. Pembe tablo da cizmiyo. Bana söyledikleri hepsi çıktı. Yakında yine gidicem haftaya falan

Yıllardır cafede, evde, telde, sitelerde fal baktırırım hiç kimsede dediği her şeyi yaşadığım olmadı. Tek tük dedikleri şeyleri vadesinde yasadigim iki üç falcı oldu.
Mesela elifsucan bende vade olarak sorduğum ufak tefek şeyleri bildi. Esas sorduğum ve başıma gelen kötü şeyleri bilemedi.
Geysu anda çok iyiydi. Kotu şeyler için aslında bi uyarısı olmuş.
Serkan Tek cok genel bakmış tarih vermemiş ama onun uyarısı da yerindeymiş.
Bazı arkadaşlara bazı falcıların dediği her şey cıkmış çok ilginç.

X