- 23 Ağustos 2012
- 49.384
- 228.594
Bana gelecek de çıktı canım umarım senin de çıkar diyeceğim ama bana olumsuz dedi olumsuz olduumarım çıkar diyemiyorum sana da olumsuzsa :))
Keşke yenilerden iyi birini bulsak da baktırsak.daha önce baktırdıklarıma baktırmak istemiyorum.Canım çok sağolKime baktırsak? Yeni yorumcu hevesim hem var hem yok
Ben de beğenmedim çok geneldi.Byv Himmetnur baktıran var mıdır ?Beğenen ben pek beğenmedim ..
Katinadan önce ne olduğunu anlatmak ister misin? Ben gönüllü olarak paylaşabilirim kırılma nedeniniKızlar, kalbim çok kırıkbinnazda katinada iyi kim var? Parası mühim değil
Çok teşekkür ederimKatinadan önce ne olduğunu anlatmak ister misin? Ben gönüllü olarak paylaşabilirim kırılma nedenini
Aynen söylüyor bana da dedi olumsuz burda bir arkadaş da en olumsuz destina venüs demiş gerçi bir arkadaş da pembeci demiş akıllar karışıkKız destina venüs bana fal olumsuzsa olumsuz derim ama sizinki olumlu dedi. Kartlara baktım Yakut vardı vira bismillah
Byv Himmetnur baktıran var mıdır ?Beğenen ben pek beğenmedim ..
Çok teşekkür ederimaslında mühim bir şey değil ama atlatamadığım biri ile ilgili bir detay öğrendim, beklemediğim bir anda oldu ve üzgünüm şu anda.. belki başkası olsa üzülmez ama ben üzülüyorum
Aynen söylüyor bana da dedi olumsuz burda bir arkadaş da en olumsuz destina venüs demiş gerçi bir arkadaş da pembeci demiş akıllar karışıkama bana çıktı bir kez baktırdım zaten.demek ki senin olumlu sevindim adına :))
Kızlar, kalbim çok kırıkbinnazda katinada iyi kim var? Parası mühim değil
Ay geçti geçti atlattım gibi ama bi Yükseldim olacak denip de olmayanlaraparanı saçma kız yarına pişman uyanma .. volkan canözü online hem de telefon bir konuş rahatlarsın
Ahahaahah yüzüne tükürsen yarabbi şükür der o yüzden enerjine yazık etmehicbir sey anlamadim kiz ozelden yazarsan seninkine sayip sovebilirim burdan olmaz banlaniyorum
Ay geçti geçti atlattım gibi ama bi Yükseldim olacak denip de olmayanlarabi de ben erkek falcı sevmiyorum bence bakamıyorlar
Ahahaaha cinsiyet anlamında dedim yav, öyle Ya da böyle erkek.. bakamıyorlar benceErkek derken ...ben erkek olanına pek gelmedim açıkçası genelde yumuşakça oluyorlar. Sence bir erkek kahve tabağını eline alıp kızzzzzz sana evlilik var der mi??
Elfin derim, bana tutuyor hep. Destina venüs neymiş öyle ya,doğrucuyum diye bi ağlarsın sen şimdi demediği kalmış.öyle zehir gibi bir falKızlar, kalbim çok kırıkbinnazda katinada iyi kim var? Parası mühim değil