Binnaz Abla

Katinadan önce ne olduğunu anlatmak ister misin? Ben gönüllü olarak paylaşabilirim kırılma nedenini
Çok teşekkür ederim aslında mühim bir şey değil ama atlatamadığım biri ile ilgili bir detay öğrendim, beklemediğim bir anda oldu ve üzgünüm şu anda.. belki başkası olsa üzülmez ama ben üzülüyorum

Kız destina venüs bana fal olumsuzsa olumsuz derim ama sizinki olumlu dedi. Kartlara baktım Yakut vardı vira bismillah
Aynen söylüyor bana da dedi olumsuz burda bir arkadaş da en olumsuz destina venüs demiş gerçi bir arkadaş da pembeci demiş akıllar karışık ama bana çıktı bir kez baktırdım zaten.demek ki senin olumlu sevindim adına :))

hicbir sey anlamadim kiz ozelden yazarsan seninkine sayip sovebilirim burdan olmaz banlaniyorum

Herkese merhaba. Eski mesajlarıma bakıyordum da, yaklaşık 1.5 yıl önce Nil Güneş falında kan bağım olan bir erkeğin bir sağlık sorunu yaşayacağını söylemiş. Onun arkasından babam düşmüştü, ben buna yormuştum. Ancak bu sene babam çok ciddi bir rahatsızlık geçirdi. Nil Güneş’in falı bu yöndeymiş. Çıktığını haber vermek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…