- 15 Ekim 2020
- 312
- 706
Zülal Şen’e inanma, hiçbir dediği olmadı canım.kızlar son kötü olaylardan sonra; sağlıkla ilgili sormadım ama işle ilgili
Zümra Lal- Destina Venüs- Zülal Şen- Geysu ve Serkan Tek'e fal attım.
İçlerinde en olumsuzu Destina Venüs'tü. Serkan Tek sorduğum işle alakalı süreç için net bir şey söylemedi ama olumluya daha yakındı.
Zümra- Zülal ve Geysu sorduğum işle ilgili sonuç olarak olumlu dediler ve çok kısa bir vade verdiler.
ama anladığım kadarıyla zümra ve zülal herkese olumlu konuşan biriymiş.
Canım mantıklı konuşur ama tam bi verim alamadım ben ondan.inşallah sana tutarKızlar kredilerim yüklendi, ilgilendiler. Zişan Işık’a katina aşk falı attım. Daha önce deneyenlerden yorum bekliyorum.
Evet ben de gördüm ama kime atsam? Ses nasıl? Burda adı geçmişti daha önceKızlar byv de bazı falcılar pazar gününe kadar indirimde.takip ettiğiniz falcı varsa kontrol edin
Kızlar Zişan Işık erkek arkadaşının ailesinden bir erkekle ilgili sorun yaşanacak inşALLAH sağlık sorunu degildir demişdi,dayı ola bilir abi ola bilir demişti, 1 hafta önce dayisinin kanserden hastaneye yatirildigini hatta spn günlerini oldugunu söylemiş doktorlar, esas konu çıkmadı ama böyle bi detay çıktı mesela
Zişan ışık biliyor benim hep ya. Bak biri bana yazsın vs gidiyprım ya diyor ki su grubu sarışın bi erkek sana açılmış. Anlatmadığım halde tipine kadar. Ya da Aslan Burcu biri sana açılabilir diyor gerçekten 2-3 haftaya biri açılıyor. Spesifik konularda Zişan ın çok nokta atışı oluyor. Vadesi gelmedi bana gelsin o çıkarsa yine yazacağım. Genel anlamda memnun olup gitmeye devam ettiğim. Zişan ve Melisa asya var zaten benim. Şevdar avaz a da ücreti pahalı olduğu için mecbur arayı açtım yani sık gidemiyorum o da iyiydi. Diğerlerine hep 1 kez gitmişim. Fal geçmişimi görsen her çiçekten bal almışım binnazda özellikle yüksek kredililerden
Bende 3ünden en iyisi Zişan oldu
Ceren Dernek , soruya göre mantık yürütüyor , kişilik analizi ehh işte hayal dünyasında yaşayan bir falcı bence , bana çıkmadı dürüst falcıları tercih ederim. haleh çetiner , Tumay cennet, Zişan ışık bunları tercih edebilirsiniz , serkan batu da olabilir ama hep olumlu konuşuyor daha vadesi gelmedi bilmiyorum.
Kızlar Zişan Işık’a sizin bu yazılarınızdan sonra katina aşk falı gönderdimBen sanırım artık oranın ustası oldumbir kaç kişi var beğendiğim ama beklediğim bi olay var o çıksın sonra netleşir öngörüleri. Zişanı bende çok severim hatta Binnaz da baktırdıpım tek falcı artık
Adı geçmişti evet.ben de ona katina attım.kahve istiyodum aslında ama geçenki indirimde kahvesini fln kaldıranlar geldi aklıma o yüzden vakit kaybetmim dedimEvet ben de gördüm ama kime atsam? Ses nasıl? Burda adı geçmişti daha önce
Yazarsan çok sevinirimAdı geçmişti evet.ben de ona katina attım.kahve istiyodum aslında ama geçenki indirimde kahvesini fln kaldıranlar geldi aklıma o yüzden vakit kaybetmim dedimyorum gelsin beğenip beğenmexdiğimi yazarım
Kızlar falcı ses i deneyenler deneyimlerini yazsa ne güzel olurYazarsan çok sevinirim
ben de göndereceğim.Kızlar Zişan Işık’a sizin bu yazılarınızdan sonra katina aşk falı gönderdimSonuç, analiz hakkında beni bilgilendirir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.
Canımcım elifsucan'a da gece göndermiştm, yorum yapmış. o da aynı şeyleri demiş. sende çıkmış mıydı?Zülal Şen’e inanma, hiçbir dediği olmadı canım.
Beğeniyordum ama sonradan saçmalamaya başladı ve sonuç kısmı çıkmadı. Benim durumlar karışık olunca beğendiğim/beğenmediğim falcılar da değişiyor maalesefCanımcım elifsucan'a da gece göndermiştm, yorum yapmış. o da aynı şeyleri demiş. sende çıkmış mıydı?
Hadi bakalım, haberleşiriz canımcımben de göndereceğim.
Zişan Işık anlık durumda nasıldı ve karakter analizi doğru değil miydi? Bir de yakın gelecek çıkmadı mı beğenmediğine göre?Himmetnur çok genel konuştu 1 yıl vade verdi
Zişan bana hikaye anlatmış resmen dinledim de biraz dayanabildimNisan ayında baktırmışım en son hem de iki kez.
Binnazda önerebilebeğim kimse yok kızlar ama sadece arkadaşım Volkanı çok sevdi yakın zamanda iki kez gitti birde destinayı seven bir arkadaşımız vardı topikte. Bunlar yaklaşık 1000 kredi zaten isterseniz bir deneyin yorumlarınızıda bizimle paylaşın :)
Hepsini dinlemedim ama sonuç asla çıkmadı canım. Birde hala yapıyor mu bilmiyorum ama garip garip kartlarla çok süslüyordu konuşmasını. Bana göre tamamen göz boyama çünkü o kartların bir enerjisi yok :) anlık olarak bana üzülüyor düşünüyor felan demiş ama pek sanmıyorum o dönem öyle olduğunuZişan Işık anlık durumda nasıldı ve karakter analizi doğru değil miydi? Bir de yakın gelecek çıkmadı mı beğenmediğine göre?
Kahvesi iyi.bende indirimde baktırmıştımhimmetnur'un kahvesi nasıl, 50' ye düşürmüş.
çıktı mı peki dedikleri?Kahvesi iyi.bende indirimde baktırmıştım