Binnaz Abla

Zülal Şen’e inanma, hiçbir dediği olmadı canım.

Bende 3ünden en iyisi Zişan oldu

Kızlar Zişan Işık’a sizin bu yazılarınızdan sonra katina aşk falı gönderdim Sonuç, analiz hakkında beni bilgilendirir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.

Canımcım elifsucan'a da gece göndermiştm, yorum yapmış. o da aynı şeyleri demiş. sende çıkmış mıydı?
Beğeniyordum ama sonradan saçmalamaya başladı ve sonuç kısmı çıkmadı. Benim durumlar karışık olunca beğendiğim/beğenmediğim falcılar da değişiyor maalesef

Himmetnur çok genel konuştu 1 yıl vade verdi
Zişan bana hikaye anlatmış resmen dinledim de biraz dayanabildim Nisan ayında baktırmışım en son hem de iki kez.
Binnazda önerebilebeğim kimse yok kızlar ama sadece arkadaşım Volkanı çok sevdi yakın zamanda iki kez gitti birde destinayı seven bir arkadaşımız vardı topikte. Bunlar yaklaşık 1000 kredi zaten isterseniz bir deneyin yorumlarınızıda bizimle paylaşın :)

Zişan Işık anlık durumda nasıldı ve karakter analizi doğru değil miydi? Bir de yakın gelecek çıkmadı mı beğenmediğine göre?

Zişan Işık anlık durumda nasıldı ve karakter analizi doğru değil miydi? Bir de yakın gelecek çıkmadı mı beğenmediğine göre?
Hepsini dinlemedim ama sonuç asla çıkmadı canım. Birde hala yapıyor mu bilmiyorum ama garip garip kartlarla çok süslüyordu konuşmasını. Bana göre tamamen göz boyama çünkü o kartların bir enerjisi yok :) anlık olarak bana üzülüyor düşünüyor felan demiş ama pek sanmıyorum o dönem öyle olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…