- 28 Ekim 2012
- 241
- 463
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Falcı ses ten yorumum geldi.çok genel bir yorum ,nokta atışı yok.sonuç pembe panjurlu evkısacası beğenmedim.paranıza yazık etmeyin başkasına baktırınYazarsan çok sevinirim
Valla canım düşündüm de hiç ayırt edemedim Mesela bana kahvede resmen harfleri vermişti. Arkadaşıma katinada şu mesajı yazarsan şu cevabı alırsın demişti. İkiside oldu Su falında çok detay ve genel bakmıştı yan konulardan gördüklerim var demişti söylemişti ama önerim kahve dene ilk olarakL levanderNlitea kız yeşilçingenenin en çok hangi falından memnun kaldın tarot katina kahve vs? Hangisinde enerjisi daha iyi sence?
Ay çok şaşırdım benim arkadaşıma da bu dediklerini yapmış ama karşı tarafa. Ve sosyal hesapları yok zaten. Tekrar söylüyorum kefil olamam ama arkadaşım öve öve bitirememişti banaBinnaz volkan bana epey sallamıştı. Anda ve geçmişte bilemedi. Tipimi falan tarif etmeye kalkmış hiç alakası yok faceden falan mı arattı adımı suphelenmedim değil yani. Telde bakiyodu ben telde baktirmiyorum artık inşallahli maşallahli sohbet çeviriyolar
Bilmiyorum valla neye göre tutturuyolarsa garip yanı belki arkadaşına salladiklari tutmuşturAy çok şaşırdım benim arkadaşıma da bu dediklerini yapmış ama karşı tarafa. Ve sosyal hesapları yok zaten. Tekrar söylüyorum kefil olamam ama arkadaşım öve öve bitirememişti bana
Kızlar vadeleri unutmamak için buraya yazıyorum, bir de o ayı vade veren falcıları çıkmış mı diye dinleyip sizlere haber vereceğimBEKLEMEDE OLAN TÜM FALLAR
Yağız Okur: Kasım
Zümra Lal: Kasım
Falcı Jülide: Aralık
Asude Yıldız: Aralık
Melek Ay: Aralık (Vade erteledi)
Medyum Fatima: Aralık’ta ciddi adım, Mart 2021 (Evlilik)
FALCI SEMA: Aralık ya da Mart 2021
Tümay Cennet: Ocak (Minimum)
Saraylıhanım: 2021 yılının başları
Nesibe Tekbaşer: Şubat (Vade öteledi)
Serkan Batu Kılıç: Şubat
Falcı Aylin: Şubat (Berbat)
Zişan Işık: Yeni yılın ilk ayları, kış ayları
Yesilcingene: Mart
FAMA: Mayıs (Berbat) (BANUYILMAZ ve UYUMSUZZ ile aynı kişi)
Zeyder: Haziran
insallah istedigin gibi olur :) benim de kasim icin 19 tane varKızlar vadeleri unutmamak için buraya yazıyorum, bir de o ayı vade veren falcıları çıkmış mı diye dinleyip sizlere haber vereceğim
cnm onemli olan his..yoksa her sefer farkli kart seciyoruzkızlar ya seçtiğim kartlara bakıyorum hepsinin anlamı olumsuz. sadece 1 tane iyi kart var. ama zülal çok güzel şeyler söylemiş. nasıl oluyor.
Sen de yazsana kuzuminsallah istedigin gibi olur :) benim de kasim icin 19 tane var
Sen de yazsana kuzum
İnşallah tüm olumlu olanlar çıkarKasim icin:
Sembol: Zelan
Sembol: Rozalinda
Falsepeti: Selin Ay
Falsepeti: Beril Yavuz
Falsepeti: Özgür Can
Falsepeti: Samantha Grey
Falsepeti: Alev Seckin
Falsepeti: Alex
Falsepeti: Izmir Katina
Falsepeti: Elena Günce
Falsepeti: Asude yildiz
Falsepeti: Bugra
Binnaz : Fatma Karaca
Binnaz : Müge Aydin
BYV: Ramon
Kasim - Aralik:
Falsepeti: Zülal Sen
Falsepeti: Kahin Kralice
Binnaz : Zümral
Patlayanlari ve Kasim'dan sonrakileri yazmadim :)
81 il varken sallayıp tutturmasına inanamadım veya böyle karşı tarafın görüntüsünü bilmesine çok şaşırmıştım olayla ilgili dedikleri çıkarsa öğrenir sizlerede söylerim kızlarBilmiyorum valla neye göre tutturuyolarsa garip yanı belki arkadaşına salladiklari tutmuştur
Daha önce yazmıştım aynen şöyle oldu:ben fal gönderdim ve falımın cevabı gelmeden malum kişi mesaj attı.himmetnur kısa sürede görüşeceğimizi söylemişti.bu tesadüf olabilir diye çok yorum yapmamıştım ama sonraki gidişatı bildi.baktıralı 2 aydan fazla olduçıktı mı peki dedikleri?
Canım çok sağol Kime baktırsak? Yeni yorumcu hevesim hem var hem yokKızlar Falcı ses ten yorumum geldi.çok genel bir yorum ,nokta atışı yok.sonuç pembe panjurlu evkısacası beğenmedim.paranıza yazık etmeyin başkasına baktırın