İlk 2 falında net tarih vermişti, öyle ay olarak falan değildi yani, direkt verdiği tarihte gerçekleşti söyledikleri ve aşırı olumsuz konuşmuştu. Sorduğum kişiyi de nazik nazik gömmüştüSerkan Batu nun dediği gibi ilerleyen bir ben değilmişimzaman olarak falan söyledikleri örtüştü mü peki aşağı yukarı?
Teşekkür ederim.ben 1 kere baktırdım.olay döngüsü dediği gibi ilerliyo şimdilik.bana net tarih hiç vermemişti zaten ay bazında konuşmuştu.ben de kasım ve aralığı bekliyorumİlk 2 falında net tarih vermişti, öyle ay olarak falan değildi yani, direkt verdiği tarihte gerçekleşti söyledikleri ve aşırı olumsuz konuşmuştu. Sorduğum kişiyi de nazik nazik gömmüştü
Sonraki yorumlarda kasımın ilk haftası, ekimin sonu şeklinde vadeler verdi. Ekim dediği olmadı, kasımı bekliyorum
Rica ederimTeşekkür ederim.ben 1 kere baktırdım.olay döngüsü dediği gibi ilerliyo şimdilik.bana net tarih hiç vermemişti zaten ay bazında konuşmuştu.ben de kasım ve aralığı bekliyorum
Yildizname.com.tr diye bir site sadece yildizname fali bakiyormus linki burada Yıldızname yalniz ben de bir uyeden duydum bakyirmadim bilmiyorum ama yorumlari fena degil gibi.Ben bulamadım Elmira yı.Dila Koç var
Evet canim ismini yazmak istemedim ama benim listemde bakalim bir gun baktirmak istiorum.elmira koç'u ben önerdim memnun kalarak evet ama şunu da eklemek isterim dün ve geçen hafta yıldızname'de iki farklı kişiye kahve falı baktırdım ve hiç memnun kalmadım, beğenmediğimi söyleyen yorumlarımı kaldırmışlar ve yorumcuların puanı değişmemiş... bunu da dikkate alın lütfen :) bu sitede normalde olmazdı böyle şeyler ama bu sıralar bunları da yapmaya başlamışlar
Elfin demet olumsuzu pat pat soyler, olumsuz soylemek istemiyorum der ama soyledigi gibi oldu hep bulusma gorusme zamanlarini da bildi ama net tarihvermez yakinda veya birkac hafta gibi tarih veriyor, Elfine hic baktirmadiysan oneririm ozellikle Katina’da bende cok iyiydi hatta ona baktiricam tekrrar 1 senedir baktirmiyorum.Serkan Batu ve Elfin Demet olumsuzu da söylüyor mu, adam aramayacaksa misal aramayacak bekleme diyorlar mı? Bu ikili pembe mi sizce??
Bana Subat’a kadar dedi ozellikle kis aylariBana da subat dedi
ben de istiyorum ama bakalım umarım denk getirebiliriz ben 1.5 aydır bekliyorum.. bu arada isim mevzusu yüzünden yazmadım, yanlış anlaşılma olmasın, olumsuz yorumları sildiklerini söylemek için belirttim :)Evet canim ismini yazmak istemedim ama benim listemde bakalim bir gun baktirmak istiorum.
Bence değil, olumsuzu ikiside söyledi. Bilmiyorum ben beğeniyorum. Serkan batunun patladıkları arkadaşlar var aynı şekilde elfininde var. Bana biliyorlar. Medyum namastenin ilk falı çok kötüydü ve olumsuzdu tutmadı bende ama ikincisinde tutturdu. İlkinde kahve atmışım ve kahve yorumcusu değil bence.tarotta çok iyi. Aynı şekilde elfin demete de katinadan başka gitmem gibi gibi...Serkan Batu ve Elfin Demet olumsuzu da söylüyor mu, adam aramayacaksa misal aramayacak bekleme diyorlar mı? Bu ikili pembe mi sizce??
Bana da olumsuz konuştu Serkan Batu. Bu saatten sonra bir şey bekleme demişti. Tam tersi oldu . Yani takmayınSerkan Batu bana olumsuz olacak, olumsuz olması daha iyi demişti, şuan galiba onun dediği gibi ilerliyor
Bence değil, olumsuzu ikiside söyledi. Bilmiyorum ben beğeniyorum. Serkan batunun patladıkları arkadaşlar var aynı şekilde elfininde var. Bana biliyorlar. Medyum namastenin ilk falı çok kötüydü ve olumsuzdu tutmadı bende ama ikincisinde tutturdu. İlkinde kahve atmışım ve kahve yorumcusu değil bence.tarotta çok iyi. Aynı şekilde elfin demete de katinadan başka gitmem gibi gibi...
Falsepeti,instagramı var sanırım falsepeti instagramından canlı yayın yaptırıyorlar bazenMedyum namaste instagram olan mı falsepeti mi
çok çoook beğenilen yorumlar var üstelik de uzun yarımlar fiyatı da fazlaymış ama merak ettirdiniz arkadaşlar:)Evet canim ismini yazmak istemedim ama benim listemde bakalim bir gun baktirmak istiorum.
Şöyle özet geçeyim, ben iki sene önce baktırdım. 3 şey demiş, 2si oldu.. biri maalesef olmadı olmanın yanında bile geçmedi. 10 dakika falan kayıt. Kendisi üç harfliler ile bakıyor (bunu kendisi söylüyor direkt) ve öyle detay, harf, yer vs bilgisi vermiyor (cinler detay vermesine izin vermiyormuş, öyle dedi) ben baktırdığım zaman 75 TL idi ve indirim vardı ama bu fiyata gitmek için iki ay hiç fala gitmemem gerek.. ayrıca bir zamanlar olumsuz yorumlar da vardı, ben baktırdığım zaman yani, ama şimdi yoklar kaldırmışlar. Eğer bu cin olaylarından korkmuyor ve spesifik olarak merak ettiğiniz bir şey ve paranız varsa denenebilir ama bilindiği üzere bu fal olayı herkese başka çalışıyor. Bu benim tecrübem:)çok çoook beğenilen yorumlar var üstelik de uzun yarımlar fiyatı da fazlaymış ama merak ettirdiniz arkadaşlar:)
Şöyle özet geçeyim, ben iki sene önce baktırdım. 3 şey demiş, 2si oldu.. biri maalesef olmadı olmanın yanında bile geçmedi. 10 dakika falan kayıt. Kendisi üç harfliler ile bakıyor (bunu kendisi söylüyor direkt) ve öyle detay, harf, yer vs bilgisi vermiyor (cinler detay vermesine izin vermiyormuş, öyle dedi) ben baktırdığım zaman 75 TL idi ve indirim vardı ama bu fiyata gitmek için iki ay hiç fala gitmemem gerek.. ayrıca bir zamanlar olumsuz yorumlar da vardı, ben baktırdığım zaman yani, ama şimdi yoklar kaldırmışlar. Eğer bu cin olaylarından korkmuyor ve spesifik olarak merak ettiğiniz bir şey ve paranız varsa denenebilir ama bilindiği üzere bu fal olayı herkese başka çalışıyor. Bu benim tecrübem:)
Ahahaahaaha ben korkmam böyle şeylerden ama düşününce elfin daha başarılı olmuş.. ikisine de aynı konu için gitmiştim ve detay olarak elfin daha iyiGece gece şu an tırstım kızzzz
ayyyy üye gibi üye ya :))) süper analiz ettiniz falcıyı , fal olayından ziyade beni böyle gizemli şeyler çekiyor işteŞöyle özet geçeyim, ben iki sene önce baktırdım. 3 şey demiş, 2si oldu.. biri maalesef olmadı olmanın yanında bile geçmedi. 10 dakika falan kayıt. Kendisi üç harfliler ile bakıyor (bunu kendisi söylüyor direkt) ve öyle detay, harf, yer vs bilgisi vermiyor (cinler detay vermesine izin vermiyormuş, öyle dedi) ben baktırdığım zaman 75 TL idi ve indirim vardı ama bu fiyata gitmek için iki ay hiç fala gitmemem gerek.. ayrıca bir zamanlar olumsuz yorumlar da vardı, ben baktırdığım zaman yani, ama şimdi yoklar kaldırmışlar. Eğer bu cin olaylarından korkmuyor ve spesifik olarak merak ettiğiniz bir şey ve paranız varsa denenebilir ama bilindiği üzere bu fal olayı herkese başka çalışıyor. Bu benim tecrübem:)
Ahahaahhaahayyyy üye gibi üye ya :))) süper analiz ettiniz falcıyı , fal olayından ziyade beni böyle gizemli şeyler çekiyor işteheyecanlandım meşgul görünüyordu aslında ben açtıgımda isimlerden hiçbiri online olmuyor sonra da fiyattan vazgeçiyorum 2 oran 3 de gayet iyi 150 lirada ortalamanın üstü fiyat aklımda kalsın çok teşekkürler