Binnaz Abla

İnşallah eğer böyle bir şey varsa Allahımdan tek dileğim yaptığı o kötü enerjiler kendisine dönsün. Yaşadığım zor süreçler hep bu yüzden ise o her kim ise Allah biliyor onu, bana yaşatmaya çalıştıklarını yaşasın. Hepimizi Allah korusun.

Bazi buyuler ile kaderi degistiriyorsun bir sekilde bu yuzden hem bizim dinimizde hem de bir cok ogretide ve diger dinlerde de tepki ceken bir sey, yabancilar da iradeyi yonlendirmemelisiniz der. Buyuyle insanlarin karakteri bile degisiyor, bazi buyuler bozulmayacak kadar etkili oluyor. Bir de parayla buyu bozulmazmis yapacak olanla Allah rizasi icin yapmalilar, buyu bozmak icin para isteyenlere kesinlikle inanmasin kimse. Sen de inancliysan kendin erkek arkadasimin ustunde bir kotu enerji ve buyu varsa ortadan kalksin diye niyet edip dua edebilirsin, Ayet-el Kursi etkili bir dua mesela sayisi vardi ama tam hatirlamiyorum. Belki buyu yapmistir biri ama tam etkilememistir, ettigin dua da o etkiden kurtulmasina yardimci olabilir.

Kesinlikle dua edeceğim okadar tedirgin oldumki fikir almak istedim felak ve nas sureleri bunlar için olan dualar teşekkür ederim

konu çok dağılsın istemiyorum ama son olarak şunları söyleyeceğim. Büyüye inanmıyorum demek bir ayeti inkar etmek demek, bir ayeti inkar etmek kur’an’ı inkar etmekten farksız.
Allahın kudreti büyüyü engellemeye de yeter, depremi engellemeye de, kazaları engellemeye, kötülükleri bitirmeye. Bütün bunların olma sebebi işte hep imtihan dünyası. Kader konusu ise oldukça karışık :) o işe girersek çıkamayız.
Fal konusu da gaybı sadece allah bilir. Falcıların çoğunun öngörüleri tahmine dayalı. He ama evet dünya dışı varlıklar vs orası da biraz karmaşık.

İnşirah suresi de çok çok etkilidir hem sizin hem karşı tarafın sıkıntısını alır:)
Sizin cevabınızıda okudum arkadaşınız adına üzüldüm benim öyle hocaya gitme gibi bir alternatifim de yok hiç böyle şeyler duymamıştım çevremde çünkü kendim dua edip, iyi birşeyler dilemeye çalışacağım teşekkür ederim :)

Teşekkür ederim, benim bu konuyu biraz araştırmam gerek sanırım.. çok sağolun yönlendirmeniz için.. Allah böyle insanlara fırsat vermesin inşallah. Sağolun tekrardan.

arkadaşımın durumunda da hocalar şey demiş, evet kuvvetli bir nefes okumuş duaları ama etki etmemiş zayıf kalmış ama yine de kızın hayatını ve enerjisini etkilemiş tabii. şimdi yine okunmuş sular ve dualarla çözme aşamasındalar ama umarım herkes şifasını bulur kötülükler de yapanlara döner çünkü çok saygısızca bir şey bu büyü mevzusu. inşallah iyi olursunuz, sevgiler :)

Bana çıkmadı telefon ile bakan elif iki kez baktırdım ikiside çıkmadı. Ekimde kesin demişti Kasım oldu. 4 gün sonrası içinde bişey dedi o da olmadı

Bana çıkmadı telefon ile bakan elif iki kez baktırdım ikiside çıkmadı. Ekimde kesin demişti Kasım oldu. 4 gün sonrası içinde bişey dedi o da olmadı
Bana da cikacak gibi gozukmuyor ayni sekilde, vadesi var ama fazlaca pembeci gelecek konusunda maalesef, ona anlik durumlari merak eden baktirabilir onda cok iyi.

fal baktirinca kasiyoruz aslnda biraz baktrp unutmk gerek

kızlar bir ara burada falla ilgili her şeyi okuyordum ve aklımda instadan bakan izmirtarot diye bi sayfaki evren bey kalmış.. deneyen, memnun kalan var mı aranızda? çok övmüşlerdi sanki

kızlar bir ara burada falla ilgili her şeyi okuyordum ve aklımda instadan bakan izmirtarot diye bi sayfaki evren bey kalmış.. deneyen, memnun kalan var mı aranızda? çok övmüşlerdi sanki
Baktırmıştım bildiğim şeyleri söyledi. Gelecek bilemedi. Kısa bakıyor zaten

Tellwede kahinfevzi diye birisi hesabini açmış tekrar. Daha önce baktıran var mıydı ? Bir ara verdım fallara yine Dönüşümde baktıracak birini arıyorum öneriniz var mı yenilerden v.s gibi

Bana kısa vadede olumlu gördüğü bir şey çıktı. Tekrar buluşacaksınız sarmaş dolaş olacaksınız demişti olduk

Benim tanıdık bir kızçe var, babalarımız arkadaş aynı hastaneden çalışıyorlardı. Babasıyla annesi biz 15 yaşındayken boşandılar babası metres tuttuğu için. Sonra babası çok iyi bir doktor olmasına rağmen hastaneden ayrıldı sonra farklı farklı yerlerde çalıştı bir türlü dikiş tutturamadı. O kadınla evlenmemiş adam, 10 yaş büyük çocuku bir kadınla evlenmiş sonra da kalp krizi geçirip ölmüş.

Bizim kızçeye gittiği falcı sende büyü serpintisi var, baba tarafından siyah saçlı bir bayan yaptırmış demiş. Kızçe de bana dedi ki doğru, babasının metres tuttuğu kadın uzun siyah saçlıymış. Neyse bir şekilde kurtuldu.Kızçe demişti ki babam boşandıktan sonra deli gibiydi yerinde duramıyordu.

O kadar uğursuz ve musallat ki büyü Allah boşuna lanetlememiş. Adam öldü gitti,
ama uğursuzluk kızına kadar bulaşmış. Yazık yani bu kızın suçu günahı ne ... yaptıranın Allah cezasını verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…