- 7 Temmuz 2020
- 194
- 438
- 30
Offf çok tırsıyom kız hani güvendiğim falcılar dediği için bu kadar takıldımBenim tanıdık bir kızçe var, babalarımız arkadaş aynı hastaneden çalışıyorlardı. Babasıyla annesi biz 15 yaşındayken boşandılar babası metres tuttuğu için. Sonra babası çok iyi bir doktor olmasına rağmen hastaneden ayrıldı sonra farklı farklı yerlerde çalıştı bir türlü dikiş tutturamadı. O kadınla evlenmemiş adam, 10 yaş büyük çocuku bir kadınla evlenmiş sonra da kalp krizi geçirip ölmüş.
Bizim kızçeye gittiği falcı sende büyü serpintisi var, baba tarafından siyah saçlı bir bayan yaptırmış demiş. Kızçe de bana dedi ki doğru, babasının metres tuttuğu kadın uzun siyah saçlıymış. Neyse bir şekilde kurtuldu.Kızçe demişti ki babam boşandıktan sonra deli gibiydi yerinde duramıyordu.
O kadar uğursuz ve musallat ki büyü Allah boşuna lanetlememiş. Adam öldü gitti,
ama uğursuzluk kızına kadar bulaşmış. Yazık yani bu kızın suçu günahı ne ... yaptıranın Allah cezasını verir inşallah.
Offf çok tırsıyom kız hani güvendiğim falcılar dediği için bu kadar takıldımgerçekten bu işle uğraşanların Allah bin belasını versin .....!!!!!!!
Denerim belki onu aklımdaydı o ama gelecek hep pembeci diye istemiyordumm...Bu işleri telefonda bakan Elif biliyor bence ona sormak gerek
kendisi de burada üyeymiş zaten.kızlar burada birkaç arkadaş mesaj attı da onun üzerine foruma açıkça yazmak istedim. yargıc fal ve enerji işlerine inanmayın derim. burada mağdur olan çokmuş. herkese de aynı şeyi demiş.
Verdiğim para haram zıkkım olsun eğer burayı okuyorsa!kızlar burada birkaç arkadaş mesaj attı da onun üzerine foruma açıkça yazmak istedim. yargıc fal ve enerji işlerine inanmayın derim. burada mağdur olan çokmuş. herkese de aynı şeyi demiş.
nasıl aynı şeyleri demiş nasıl anladınız üyeliği olduğunukendisi de burada üyeymiş zaten.
Neden dedikleriniz olmadı deyince herkesi geciştirmiş. Ben yorum atınca kızlar mesaj attı.nasıl aynı şeyleri demiş nasıl anladınız üyeliği olduğunu
Ben anlamadım bu kısmı?Neden dedikleriniz olmadı deyince herkesi geciştirmiş. Ben yorum atınca kızlar mesaj attı.
Kahve bakmıştı 50 yeAaaa kalsın o zaman ya 150 istiyor Çünkü su falına
Ben de haram ediyorum!!!YARGIÇ BURAYA ÜYEYSE VE BUNU OKUYORSA HAKKIMI HELAL ETMIYORUM HARAM ZIKKIM OLSUN ALDIGI PARA!
ben sesi begeniyorm ama indirimde atiyorm.Arkadaşım byv sese göndermiş. Sordum çok uzun vade vermiş ve fena değil dedi.ama su falınada gel demiş :) Böyle şeyleri neden yapıyorlar anlamyrum yarın bende baktırcaktım vazgeçtim mesela
Arkadaşımda kötü değil demedi ama su falınada gel diyince şüphe etmiş para için sallıyor birşeyler diyerek :) düşüncelerimde emin olduğum birşeye öyle değil diye yorum yapmış mesela. Yarın göndermek yerine beklicem bende indirimi felan veya byv de toprak denmişti onun kahvesini denerim belkiiben sesi begeniyorm ama indirimde atiyorm.
aynen indirim en iyisiArkadaşımda kötü değil demedi ama su falınada gel diyince şüphe etmiş para için sallıyor birşeyler diyerek :) düşüncelerimde emin olduğum birşeye öyle değil diye yorum yapmış mesela. Yarın göndermek yerine beklicem bende indirimi felan
kimlere baktırmıştınız? özellikle byv'deVee kasıma da gelmişken fal sepeti, byv, binnaz, fal alemi denediğim bir sürü falcılardan bir tane bile çıkmadı. Kaptırmayın para boşverin şuan itibariyle bıraktım