Binnaz Abla

Edna tanura nasıl biri çıkıyor mu falları
Bana geçen sene baktığı fal harfiyen çıkmış.yaklaşık 1 ay önce tekrar baktırdım.yaşadıklarımı olduğu gibi söyledi.fakat gelecek için zamanı var.hatta çok pembeci mi diye konuşmuştuk burda.olumsuz konuştuğu şeyler de olmuş başkalarına.bekleyip görücez.ama durum analizi falan çok iyi diyebilirim.

Bana geçen sene baktığı fal harfiyen çıkmış.yaklaşık 1 ay önce tekrar baktırdım.yaşadıklarımı olduğu gibi söyledi.fakat gelecek için zamanı var.hatta çok pembeci mi diye konuşmuştuk burda.olumsuz konuştuğu şeyler de olmuş başkalarına.bekleyip görücez.ama durum analizi falan çok iyi diyebilirim.
Katina mı attınız zaman olarakta çıktı mı

Katina mı attınız zaman olarakta çıktı mı
Evet katina atmıştım.zaman olarak bir şey söylememişti.ilişkim yeni başladığında baktırmıştım çünkü.detay vermeden şöyle özetlim;bütün sürecimi doğru bilmiş,sorunları söylemiş,bu sorunlar hallolmazsa ayrılacağımızı söylemiş.o zamanlar sesli bakıyordu bir de.şu an için verdiği bir zaman var yılbaşı öncesine kadar.beklemedeyim o yüzden.

Evet katina atmıştım.zaman olarak bir şey söylememişti.ilişkim yeni başladığında baktırmıştım çünkü.detay vermeden şöyle özetlim;bütün sürecimi doğru bilmiş,sorunları söylemiş,bu sorunlar hallolmazsa ayrılacağımızı söylemiş.o zamanlar sesli bakıyordu bir de.şu an için verdiği bir zaman var yılbaşı öncesine kadar.beklemedeyim o yüzden.
Anladımm onu denemek istiyorumm

Evet katina atmıştım.zaman olarak bir şey söylememişti.ilişkim yeni başladığında baktırmıştım çünkü.detay vermeden şöyle özetlim;bütün sürecimi doğru bilmiş,sorunları söylemiş,bu sorunlar hallolmazsa ayrılacağımızı söylemiş.o zamanlar sesli bakıyordu bir de.şu an için verdiği bir zaman var yılbaşı öncesine kadar.beklemedeyim o yüzden
Serkan batu yu falan denemiş miydiniz? Çoğunlukla dediklerinin olmadığı yazılmış,benim şu anki sürecim onun söylediği gibi ilerliyo o yüzden meraktayım boşa da umutlanmak istemiyorum ama🙄
Hayır onu denemedim . Binnaz abladan meral saydam kemal devrim ve efsunu denedim çıkmadılar 😒

Edna tanura nasıl biri çıkıyor mu falları
Ben geçen gün baktırdım çok beğenmedim. Sen adım atmazsan hiçbir iletişim olmaz en azından birkaç aylık sürede dediği kişiyle galiba 2 gün sonra konuştuk 😂 Hem de 7 aydır hiçbir iletişimimiz yoktu. Anlığı ve geçmişi de iyi yorumladığını söyleyemem.

Ben geçen gün baktırdım çok beğenmedim. Sen adım atmazsan hiçbir iletişim olmaz en azından birkaç aylık sürede dediği kişiyle galiba 2 gün sonra konuştuk 😂 Hem de 7 aydır hiçbir iletişimimiz yoktu. Anlığı ve geçmişi de iyi yorumladığını söyleyemem.
Katina mı atmıştınızz devam ediyor mu iletişimiminiz

fal sepetinde bugün sürpriz falımı zeliş can almış aman allahım üzerime resmen eşek oturdu o nasıl çirkin enerji o nasıl ağır bir enerji. yaklaşık 7 dakika fal bakmış ve sadece olumlu hissetmelisin olumsuz hissedersen kötü olur demiş ne olay ne kişi ne durum tasviri yoktu. anı da berbat yorumlamış. çıktı çıkmadı diyebileceğim hiçbir şey dememiş..yorumları da çokiyiydi halbuki ama cidden ben bu uygulamaya da falcılarına da güvenmiyorum berbatlar, kesinlikle tavsiye etmiyorum. gidip para vermeyin yazık günah

sizin tavsiye edeceğiniz biri var mı? bi de falcı marsı denemiş miydiniz acaba

X