- 15 Ekim 2020
- 408
- 573
olabilir bilemiyorum bana yakın vade hiçbir şey söylemedi, tüm her şey 2021'in 3.ayından başlıyor ve aşk konusunda da çok ütopik bir şey dedi, tüm falcılarla da zıt düştü ama bilemiyorum. belki ben de katina gönderirim sırf aşk içinSanki bir parça ucu açık gibi evet.taktiktir belki de tekrar gelinsin vs.diye
himmetnura attım burda adını görmüştüm iyi diye bakalım iyi mi
Himmetnura ne baktırmıştınız kızlar ?Himmetnur bende çıktı
İlk kahve falı baktırmıştım.orda söylediği ve verdiği bir vadeyi yaşadım.katina için 2 ay içindeZaman olarak çıktı mı peki
Tarot attım benHimmetnura ne baktırmıştınız kızlar ?
Bu köylü kurnazlıklarını gordukce baktıracagim varsa da asla baktırmam ki Falcı Mars’ı merak etmiştim.Şu an burada övüldüğünün farkında olan ve ucuz olan falları kapatıp en yüksek fiyatlı fallarını açıp milleti yolma derdinde olan bi falcı vakası dahailk vakamız yargıçtı sıra falcı marsa geldi
Ben de kac gundur yazmak istiyordum bu konuda,burada klasik bir tavır vardır. yeni gelen üyeler bir falcıyı çok övüyorsa bir şüphelenilir. bunu bilenler genelde güven kazanmak için önce başka falcılar için yorum yapıp biraz güven kazanıp sonra asıl falcıyı övmeye başladılar zamanla.
bu mars olayı da aynı şekilde ilerliyor. indirimde bir koşu 250 tlye fal atılacak biri değil arkadaşlar mars falan. yargıç furyası gibi bu da. mucizevi şekilde birilerine aynen dedikleri çıkıyor ve ne hikmetse yıllardır burayı takip eden kişiler o zamanlarda üye olmaya karar veriyorlar buraya. falcı da 50 tl ücretini bir anda 500 tlye çıkarıyor.
artık bu ayak oyunları mide bulandırıcı olmaya başladı. tamam umut satarak para kazanıyorsunuz siz de ama bu kadar da insanları salak yerine koymaya çalışmayın.
bence herkes gibi bir falcı, yani çok fal baktıran biri o falı gayet rahat yazardı. emeksiz bir fal diyemem ama çok uzun zaman vermiş ve de çok ütopik konuşmuş, bazı yerleri de anlayamadımBu köylü kurnazlıklarını gordukce baktıracagim varsa da asla baktırmam ki Falcı Mars’ı merak etmiştim.
Biz mi dedik sanaldan fal bak diye ! Zorsa bakmasın o zaman ! Ama kolay olan sallayarak 250-500 tl yi cebe atmak onlarda haklı, hep kolay parayı onlar kazansın biz ise beş kuruş kazanmak için 12 saat çalışalım ! Ben burda daha önce de yazmıştım gene yazıyorum herkese örnek olsun diye yazıyorum, anlığı iyi şu bu diye yeni olan bir falcıya baktırmayın arkadaşlar yalan dolan hepsi burada ya da başka bi yerde güvendiğiniz arkadaşlarınız da o kişiye baktırmış ve anı değil “geleceği” bilmişse baktırın . Bu forumda hep dönen oyun bunlar ben de yedim bari siz yemeyin paralarınıza yazık....Bende baktırdım falcı Mars’a ama beğenmedim.Sorumda ise aşk yorumu istemiştim kişi sormadım..Kendisine sorumda ise benimle ilgili tanımlarının doğru olduğunu ama tam cevap bulamadığımı söyleyip kibar olarak beğenmediğimi dile getirdim aslında.Kendisinin cevabı ise aynen şöyle;
Bir fal yüzde yüz doğru olmaz. Zaten yüzde yüz bir şey beklemek doğru olmaz. Hiç tanımadığım ve yüzünü görmediğim ve sorusu dahi olmayan bir faka bakmak inanın o kadar kolay olmuyor .Benden bu kadar. Teşekkür ederim. İyi akşamlar.
Artık aramızdan biri ise bana verdiği cevabı buraya kopyalayarak kendimi ifşalamışta oluyorum:)
Ama zaten sanalda kimse kimsenin yüzünü görmeden bakıyor zira aşk için sorumu sordum yeni kişi diyerek.Neden böyle bir cevap aldığımı anlayamadım sadece uymadığı belirtip emeğine yazımına teşekkür ettim..
250 nedir yaaBir süredir faldan uzak dursam da ara ara buraya girip bakıyorum. Yargıç denen tip övülürken yorum yapayım dedim, fakat saldırılir diye sustum. Şimdi patladı konuşabilirim. Ara ara oluyor burada birileri göklere çıkarılıyor ve ne hikmetse o falcının fiyatı yükseliveriyor. Şevdar avaz övülürken deneyip hiçbir yorumu tutmayınca tecrübe ettim bunu kendimde. Biliyorum şu anda fal baktırmak ve herşeyi harfi harfine bilen birilerini arıyorsunuz fakat dikkat edin, paralarınız hatta daha önemlisi duygularınız boşa harcanmasın.
ben seni kast etmedim :)ben demiştim ilk falcı marsı.beni tanıyan tanır bilen bilir.yeni üye değilim ztn.ben begendiklerimi yazarım indirim olunca da söylerim yeni merak eden varsa baktırır diye..ztn baktıran 50 tlye yada indirimli 25e baktrmstr ..diger falları ztn pahalıydı ..o uygun fallarını kapattı indirim olunca dogru mu değil bunu belirttim burada da ztn..
Ben de seni kastetmedim canım, seni biliyorum.. belkide sana anı falan bilmiştir olabilir. Benim takıldığım nokta şurası, yeni bir falcı sanal aleme geliyor . 5-6 kişi ona baktırıyor, sonra bu forumda övülüyor ne hikmetse 30 olan fiyatı 500 oluyor. Daha sonra indirimde baktırırım diyorsun indirim gelince ucuz olan fallarını kapatıyor. Hani övüldüğünü biliyor ya bizde falkoliğiz ! kredi kartı borcuna gireriz gene 500ü verir baktırırız “bir umut” ! .. ben kendi açımdan düşünüyorum ben falcı olsam sanal alemde yeni bir falcı olsam fiyatımı uygun bir fiyat yaparım millet gelir, “denemek için” gerçek bir falcıysam zaten anı geçmişi geleceği bilirim ve milletin favorisi olurum ve bana hep gelirler sonra tutuldukça fiyatımı arttırmam normal . Bu da 15-20 gün içinde olmaz tabi aylar sonra arttırırsın fiyatı. Ama bu mars yargıç daha 1 ay olmamış fiyatları 500 oluyor ! burdan da kolay para kazanmak için bu yolu seçen bir insan olduğu bence bariz ortaya çıkıyor.ben demiştim ilk falcı marsı.beni tanıyan tanır bilen bilir.yeni üye değilim ztn.ben begendiklerimi yazarım indirim olunca da söylerim yeni merak eden varsa baktırır diye..ztn baktıran 50 tlye yada indirimli 25e baktrmstr ..diger falları ztn pahalıydı ..o uygun fallarını kapattı indirim olunca dogru mu değil bunu belirttim burada da ztn..
sağol cnm ,ilk ben begenip bahsettigim icin ustume alındım.. dedigin gibi yeni falcıysan fiyat uygun olmalı cogunluk baktırmalı..indirim olup millet atınca ucuz falları kapadı yanlıs yaptı ..yarın indirim kalkarsa gene eski fallarını uygundan koyar gene.kahveyi tarotu katinayı 50den acar bence..bi ara yargıcta böle yapıyodu indirimde herkes en ucuz fala kosunca kapatıyodu ..acsalar daha cok insan baktırcak halbuki..Ben de seni kastetmedim canım, seni biliyorum.. belkide sana anı falan bilmiştir olabilir. Benim takıldığım nokta şurası, yeni bir falcı sanal aleme geliyor . 5-6 kişi ona baktırıyor, sonra bu forumda övülüyor ne hikmetse 30 olan fiyatı 500 oluyor. Daha sonra indirimde baktırırım diyorsun indirim gelince ucuz olan fallarını kapatıyor. Hani övüldüğünü biliyor ya bizde falkoliğiz ! kredi kartı borcuna gireriz gene 500ü verir baktırırız “bir umut” ! .. ben kendi açımdan düşünüyorum ben falcı olsam sanal alemde yeni bir falcı olsam fiyatımı uygun bir fiyat yaparım millet gelir, “denemek için” gerçek bir falcıysam zaten anı geçmişi geleceği bilirim ve milletin favorisi olurum ve bana hep gelirler sonra tutuldukça fiyatımı arttırmam normal . Bu da 15-20 gün içinde olmaz tabi aylar sonra arttırırsın fiyatı. Ama bu mars yargıç daha 1 ay olmamış fiyatları 500 oluyor ! burdan da kolay para kazanmak için bu yolu seçen bir insan olduğu bence bariz ortaya çıkıyor.
Biz gene akıllandık biliyoruz çakıyoruz bazı şeyleri ama kanan insan hala çok ben o yüzden bu kadar sert çıktım sana değildi lafım ...
Ki 50 tl bile çok sesli fal da değil.gerçi falsepetindeki birçok adı geçen falcıdan uygun sayılır.ama yine de indirimde 25 tlyken çok daha iyi.250 tl ye kimin fal baktıracağını umuyorlar ki diğerlerini kapatıyorlar anlamış değilimsağol cnm ,ilk ben begenip bahsettigim icin ustume alındım.. dedigin gibi yeni falcıysan fiyat uygun olmalı cogunluk baktırmalı..indirim olup millet atınca ucuz falları kapadı yanlıs yaptı ..yarın indirim kalkarsa gene eski fallarını uygundan koyar gene.kahveyi tarotu katinayı 50den acar bence..bi ara yargıcta böle yapıyodu indirimde herkes en ucuz fala kosunca kapatıyodu ..acsalar daha cok insan baktırcak halbuki..