burada klasik bir tavır vardır. yeni gelen üyeler bir falcıyı çok övüyorsa bir şüphelenilir. bunu bilenler genelde güven kazanmak için önce başka falcılar için yorum yapıp biraz güven kazanıp sonra asıl falcıyı övmeye başladılar zamanla.
bu mars olayı da aynı şekilde ilerliyor. indirimde bir koşu 250 tlye fal atılacak biri değil arkadaşlar mars falan. yargıç furyası gibi bu da. mucizevi şekilde birilerine aynen dedikleri çıkıyor ve ne hikmetse yıllardır burayı takip eden kişiler o zamanlarda üye olmaya karar veriyorlar buraya. falcı da 50 tl ücretini bir anda 500 tlye çıkarıyor.
artık bu ayak oyunları mide bulandırıcı olmaya başladı. tamam umut satarak para kazanıyorsunuz siz de ama bu kadar da insanları salak yerine koymaya çalışmayın.
Ben de kac gundur yazmak istiyordum bu konuda,
bugun daha da netlesti kafamda.
Marsin da yargic gibi şişirildigini dusunuyorum.
Su an ne yargici ovenler ne de fali cikti diyenler var.
Mars da ayni yargic gibi geldi ve burada once ovuldu sonra bazi fallarini direkt 500 tl yapti.
Ben de baktirdim cok nadir fal atsamda artik.
Gecmis ve simdiyi hic yorumlamadi.
Gelecege donuk de tahminleri hic vaaavvv olacak cinsten degil cunku hic nokta atisi yok.
Kaldi ki reklami donse de yargicin bile nokta atisi oldugu icin begendigini soyluyordu kizlar.
Neden sadece o sitede herkes yazili fal bakiyor,niye fiyatlar o sitede boyle uctugu donemde reklamcilar artmis anlamis degilim.
Tek bir seyi anladim;bazi falcilarin reklami donuyor,farkli sitelerde cift uyelikleri var ve arkamizdan guluyorlar herhalde yorum yazarken.
Bu dusunce bana mantikli gelmeye basladi artik.
Herkesin durumu zor ve karisik anliyoruz birbirimizi ama bu tarz kisilere 500er lira hem de defalarca kaptirmayin diye yazma geregi duydum.