- 21 Nisan 2015
- 1.591
- 1.434
- 38
onun kredi olmasi lazm25 tl yazıyor tıkladığımda 250 tl diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onun kredi olmasi lazm25 tl yazıyor tıkladığımda 250 tl diyor
Nasıl yani 25 kredionun kredi olmasi lazm
25 tlye mi baktırdınız sizNasıl yani 25 kredi
kahveyi kapatms galibaonun kredi olmasi lazm
Himmetnur bende çıktıHimmetnura baktirdim bende gecmisle ilgili spesifik bisey soylemedi daha once fali cikan var mi?
iyi.ki kosup atmssin :) hemen kapiyolarByv indirimine koşup falcı marsa katina attım.daha önce kahvesini denemiş çok beğenmiştim.katinayı da bir o kadar beğendim.enerjimiz de uyuşuyor sanırım.denemek isteyenler indirimde kaçırmasın.
Şok oldum şu an resmen kapatmış tarotu da kahveyi de yuh diyorumiyi.ki kosup atmssin :) hemen kapiyolar
Pembeci mi sizce?Byv indirimine koşup falcı marsa katina attım.daha önce kahvesini denemiş çok beğenmiştim.katinayı da bir o kadar beğendim.enerjimiz de uyuşuyor sanırım.denemek isteyenler indirimde kaçırmasın.
Kesinlikle değil.çok net söyleyebilirim onu.Pembeci mi sizce?
Çok az kişi baktırmış o yüzden emin olamıyorummKesinlikle değil.çok net söyleyebilirim onu.
ben de baktırdım marsa, -kahve baktırdım- pembeci biri değil ama bence biraz karışık. emek de veriyor fala onda da sorun yok ama bence ucu açık bırakıyor ve önemli detayları vermiyor.. ben genel atmıştım ama belki de spesifik soru ile daha net detaylar verebilirÇok az kişi baktırmış o yüzden emin olamıyorumm
Denemek için pahalı birşey baktırmayın.kahvesi ve tarotu 50 tl.onlardan deneyin.Çok az kişi baktırmış o yüzden emin olamıyorumm
Sanki bir parça ucu açık gibi evet.taktiktir belki de tekrar gelinsin vs.diyeben de baktırdım marsa, -kahve baktırdım- pembeci biri değil ama bence biraz karışık. emek de veriyor fala onda da sorun yok ama bence ucu açık bırakıyor ve önemli detayları vermiyor.. ben genel atmıştım ama belki de spesifik soru ile daha net detaylar verebilir
Zaman olarak çıktı mı pekiSanki bir parça ucu açık gibi evet.taktiktir belki de tekrar gelinsin vs.diye