Hadi bakalımmmÇıkan fal haberimden sonra elifsucana kahve falı attımBakaalım nasıl yorumlayacak
Bana çıkanlar biray demir,zümra lal,zeynep aksu,destina venüs.hepsinin ilk falı çıkmıştı belki fikir olur diye yazdım.birayla destinaya bir kere baktırmıştım gerçi.Online baktırıp da tutan falcı henüz olmadı ama bakalım diğerlerinin vadesine
5.sıradayımmHadi bakalımmm
Ben de mısırlı talia da 6 gündür 2.sıradaydım en sonunda iptal ettim5.sıradayımm
3 oldu şimdiiBen de mısırlı talia da 6 gündür 2.sıradaydım en sonunda iptal ettim
himmetnura attım burda adını görmüştüm iyi diye bakalım iyi miindrm var bir yolun var da
Ay evet kimi önerirsinizindrm var bir yolun var da
Ramon?rehber fln iyiydi
ben begenmemstm onuRamon?
Zaman verdi mi pekşByv indirimine koşup falcı marsa katina attım.daha önce kahvesini denemiş çok beğenmiştim.katinayı da bir o kadar beğendim.enerjimiz de uyuşuyor sanırım.denemek isteyenler indirimde kaçırmasın.
Durumumla ilgili net bir zaman vermedi.2 ay içinde dedi.daha önce 10 günlük vadede dediğini yaşamıştım ama.kötü şeyleri de söyledi bu arada.genel anlamda gayet memnun kaldım.spesifik birçok şey de söyledi çünkü.Zaman verdi mi pekş
Paket basıl satın alınıyor yani 100 puan vb yazıyor tam anlayamadımDurumumla ilgili net bir zaman vermedi.2 ay içinde dedi.daha önce 10 günlük vadede dediğini yaşamıştım ama.kötü şeyleri de söyledi bu arada.genel anlamda gayet memnun kaldım.spesifik birçok şey de söyledi çünkü.
25 tl yazıyor tıkladığımda 250 tl diyorDurumumla ilgili net bir zaman vermedi.2 ay içinde dedi.daha önce 10 günlük vadede dediğini yaşamıştım ama.kötü şeyleri de söyledi bu arada.genel anlamda gayet memnun kaldım.spesifik birçok şey de söyledi çünkü.