Binnaz Abla

Nerelere fal atıyosunn memnun oldukların var mı
Ben bu zamana kadar çok falcı denedim. Sembol, Binnaz, Twitter olmak üzere. Buralarda gerçekten herkese atmışımdır. Bana falı çıkanlar elfin ve semboldeki falcı topraktır. Son zamanlarda kendi isteğim ile Fulya ve kahin kraliçeye attım. Kahin gerçekten benim hakkımda çok spesifik detaylar bildi ama zamanı var. Yine de ben ona bir daha giderim. Fulya hiçbir detay vermedi, verdiği zamanda da dediği şeyler olmadı. Bir daha gitmem muhtemelen. Twitter’da falan da bana falı çıkan olmadı, genelde çoğu hikaye yazıyormuş zaten şimdi kendime yeni bir falcı bulma çabasına girdim burayı da takip ediyorum ama tam net karar veremedim bu arada binnazdaki Pelin Bilge özdoğru zamanında çok net olumlu konuşmuştu asla olmadı doğa dana baktırmıştım çok tatlıydı sesi konuşması haklı olduğu yerler de vardı ama çıkmadı. Ceren dernek ve Nil güneş de bana çıkmamıştı. Yine fal evi uygulamasındaki tüüümm falcıları denedim en ucuzdan pahalıya bunlarda da çıkan olmadı Birkaç isim daha vardı ama en net hatırladıklarım bunlar:) araya sıkıştırmış olayım:) Twitter falcılarından merak ettikleriniz varsa özelde anlatabilirim çünkü o liste daha kalabalık Oraya Servet harcadım

Bakinca bende de tek Elfin bildi Binnz'da, kucuk seyler belki olmadi ama genel soyledigi her sey oldu. Falsepeti Misirli Talia bana an ve kisa vadede biliyor ama cok kisa vade soyledigi icin ona baktirmiyorum artik. Artik fali da biraktim , 2-3 ayda bir atiyorum simdi de yabanci bir Tarotcuya attim bekliyorum yorumlamasini :)) falci Mars dikkatimi cekti benim de ama kotam var kendime al kotasi koymustum, ufak tefek fal bile baktirmiyorum 2 ay gecmeden

Evet evet elfin sonucu bilir en net, arada dediği şeyler maalesef bende de olmadı ama bildiği ve dediği şeyler şaşırtıcıydı nitekim oldu da. Ben de artık gitmiyorum pek fazla, ama gitmek istiyorum genel bir öngörü almak adına çünkü kendi hayatımla ilgili merak ettiklerim var.. yabancılardan danışmanlık almak bana uzak bir fikir çünkü onlar da genelde enerji okuması yapıp tavsiye veriyorlar duruma göre, çok gelecek odaklı bakana denk gelmedim ama tabii sizinkini bilemem, umarım memnun kalırsınız

Benim de indirimden azar azar alip Elfin'e son bir kez baktirma dusuncem var, Binnaz'dan cok sogudum acikcasi hem fiyatlar cok yuksek hem de soru sorulmuyor falla alakali. Bakalim, ben de bir degisiklik olsun diye dusundum, bende de tam tersi ozellikle Tarot'ta yabancilar cok daha iyiler yerli Youtube kanallarini da izliyorum ama basarili bulmuyorum. Bakalim en azindan denemis oldum, begenirsem yazarim mutlaka burada da.

Bu arada Elfin bana bir falinda yeni biriyle tanisacagimi ve ozelliklerini anlatmisti, boyle biriyle tanismadim baya da gecti uzerinden. Genel yorumda iyi ama ozellikle hayatinda var olan birini sordugunda onunla nasil olacak, nasil sonuclanacak vs bu konularda iyi.

Ay inşallah memnun kalırsınız Elfine ben de ikinci kez gitsem mi diye düşünüyorum ama aşırı aşırı pahalı ve çıkmazsa diye korkuyorum açıkçası.. ilk falı çıkıp ikincisi çıkmazsa benim için yıkım olur

Aaaa ben dediği kişi ile dediği ortamda dediği zamanda tanışmıştım ama Allah Allah... belki zamanı kaymıştır bilemiyorum

Falalemi denediniz mi pekiii Ben de zamanında çok fal baktırmıştım şimdi baktırdığım 2-3 kişi var

Orda da Rezzan abla ve medyum fatımayı önerebiliriimmm
rezzan ablaya benim bi arkadaşım gitmişti-benzer falcıları seviyoruz genelde- ve kendisinin çok yuvarlak konuştuğunu, detay vermediğini söylemişti ama fatımaya bakayım.. sanırım falcı mars'a gideceğim ben onun enerjisi çekiyor beni

bu arada binnaza baktım da şimdi aslıhan yılmaz'ın falı da çıkmamış

Rezzan kesin konuşmuyor evet öyle olabilir diyor

Kızlar selam, ben artık sadece yesilcingeneye baktırıyorum ve gercekten ne dediyse oldu..
Bir arkadasım da cok baktırmak istiyor ama hep enerji uyuşmazlığından reddediyor. Böyle olup sonrasında baktırabilen var mı ve baktırdıysa nasıl baktırdı?

Son yazılanlarda zülal şeni gördüm. Sorduğum kişiyle mükemmel hayat sunmuş ama bildği bir iki şey de olmuş. Ama tavsiye eder miyim asla :) çünkü resmen o kişiyle uydurmuş..

Yeşil çingene beni 2 kere reddtti en sonunda farklı hesaptan farklı isimle farklı soru ile gittim yine reddetti yani sonuç hüsran

ben kendi hesabımdan gittim reddetti, arkadaşımın hesabından gittim farklı bilgi ve sorularla yine reddetti üstelik bi güzel de azarladı :d zannetmiyorum oyüzden baktırabileceğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…